پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند راهکار جدید برای کاهش قاچاق کالا در کشور | تصویب بسته جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی برگزاری مرحله نهایی مسابقات ملی فناوری نانو در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ ترمیم لایه اوزون ممکن است گرمای زمین را تشدید کند یک وکیل دادگستری: عفو زندانیان، جامعه را بازسازی می‌کند گزارشی از یکی از پایگاه‌های اورژانس مشهد به بهانه روز اورژانس | ۱۱۷ دقیقه از ۱۱۵ مشهد هلال‌احمر به ۴۰۰۰ مهاجر افغان حین خروج از دوغارون خدمات سلامت‌محور ارائه کرد اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) چگونه سیستم ایمنی بدن را در پاییز و زمستان تقویت کنیم؟ واکنش نماینده مجلس به ورود دود آتش هورالعظیم به اهواز: مسئولین اجرایی توان اجرا ندارند آمار ابتلا و فوتی‌های تب دنگی در ایران | چرا تخم پشه آئدس هم خطرناک است؟ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مدارس کانکسی در این استان جمع نشد | کمبود ۱۸ هزار معلم در سال تحصیلی جدید اعلام جمع‌آوری دو فرآورده غیرمجاز از بازار واکسن آنفلوانزا هم وارد بازار سیاه شد
سرخط خبرها

رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است

  • کد خبر: ۳۳۰۷۱۶
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
رسیدن به اهداف سند تحول در نظام آموزشی نیازمند کمک فرهنگیان است
قائم‌مقام سازمان مدارس الگوی صالح در همایش روز معلم با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری از طرح یک الگوی جدید متناسب با تراز انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همایش بزرگ هزار نفری روز معلم با شعار «معلم، محور تحول» بعدازظهر امروز با حضور جمعی از مسئولان کشوری و لشکری، از جمله فرمانده سپاه حضرت رسول‌الله (ص) تهران بزرگ و آیت‌الله کاظم صدیقی امام‌جمعه موقت تهران، در سالن همایش‌های دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این مراسم، مرتضی فاطمی‌نژاد ضمن گرامیداشت هفته معلم، از تدوین یک الگوی جامع و تحولی ویژه مدارس وابسته به این سازمان خبر داد و گفت: نزدیک به دو سال است که جمعی از اساتید و برنامه‌ریزان در کنار یکدیگر تلاش کرده‌اند تا الگویی طراحی کنند که متناسب با تراز انقلاب اسلامی باشد. این الگو در مدارس صالح شکل گرفته و اکنون در مرحله اجرا قرار دارد. اما اگر معلم نتواند به این الگو روح ببخشد، قطعاً موفق نخواهیم شد.

وی با تاکید بر جایگاه معلم در نظام آموزش‌وپرورش افزود: ما به کمک شما معلمان مؤمن، متعهد و وظیفه‌شناس، قصد داریم این الگو را به اجرا درآوریم. وظیفه ما به‌عنوان متولیان امر تعلیم و تربیت، فراهم کردن بستر مناسب برای فعالیت مؤثر معلمان و حفظ شأن و کرامت آنان است. اگر این شرایط فراهم نشود، اجرای الگو نیز به سرانجام نخواهد رسید.

فاطمی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به بیانات امیرالمؤمنین علی (ع) که می‌فرمایند "مردم به اُمرای خود شبیه‌ترند تا پدرانشان"، اظهار داشت: در ساختار نظام اسلامی، نخستین امیری که دانش‌آموز با او ارتباط مستقیم و روزانه دارد، معلم است. از همین رو ویژگی‌های نسل آینده را باید در کیفیت معلم امروز جست‌و‌جو کرد.

وی مأموریت اصلی سازمان مدارس الگوی صالح را کمک به اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عنوان کرد و افزود: تعلیم و تربیت همواره بر دو بال علم و عمل استوار بوده است. معلم الگو کسی است که خود عالمِ عامل باشد و چنین الگویی را نیز به دانش‌آموز منتقل کند.

قائم‌مقام سازمان مدارس الگوی صالح با اشاره به استفاده از بیانیه گام دوم انقلاب و اسناد بالادستی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به‌عنوان چراغ راه این مسیر، تصریح کرد: سازمان مدارس الگوی صالح تلاش دارد با بازطراحی مفهوم مدرسه و برنامه درسی و تربیتی متناسب با آرمان‌های انقلاب، تحت عنوان الگوی تربیت کوثری، زمینه‌ساز بروز استعداد نسل آینده و تحقق عملی سند تحول باشد.

در پایان، فاطمی‌نژاد با تبریک روز معلم، از معلمان، مربیان، مدیران، کارشناسان، پژوهشگران و همه فعالان و حامیان نظام تعلیم و تربیت قدردانی کرد و گفت: همه یا معلم‌اند یا تسهیل‌گر معلمی. امیدواریم با همت جمعی، الگوی تحولی طراحی‌شده در مدارس صالح، به الگویی ملی برای پیشرفت آموزش‌وپرورش بدل شود.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->