رونمایی از تمبر یادبود همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و عمان کدام اتباع افغانستانی می‌توانند در ایران بمانند؟ تأیید مذاکرات مستقیم جولانی با اسرائیلی‌ها عراقچی به قالیباف تبریک گفت رئیس دیوان عالی کشور در مشهد: مردم، ذی‌نفع و مسئول تحقق امنیت و عدالت هستند پزشکیان از نقش عمان در روند مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا قدردانی کرد انتصاب نماینده جدید ولی‌فقیه در مؤسسه و روزنامه اطلاعات و مدیرمسئول آن روزنامه ۱۸ سند همکاری میان ایران و عمان امضا شد ایران تلاش برای ضربه‌زدن به وحدت مسلمانان را محکوم کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) جوزف عون راهی بغداد می‌شود (۶ خرداد ۱۴۰۴) یک شبکه سازمان‌یافته ضدامنیتی در کرمان شناسایی شد (۶ خرداد ۱۴۰۴) مقامات رژیم صهیونیستی و سوریه مخفیانه دیدار کردند ماجرای تصادف فرزند یک نماینده با مأمور پلیس در خط ویژه (خرداد ۱۴۰۴) پادشاه عمان از پزشکیان به صورت رسمی استقبال کرد+ فیلم آیت الله علم الهدی: انقلاب اسلامی، بازتاب اندیشه جوادالائمه (ع) در تاریخ معاصر است ۱۰۰ هیئت امنیتی از سراسر جهان در مسکو گردهم می‌آیند احمدیان در مسکو: باید از فرصت‌هایی که جلوی پای ملت‌ها گذاشته شده است، استفاده کرد رویداد «روح‌الله» آغاز شد + جزئیات برای نخستین بار یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه طائف عربستان به زمین نشست معاون وزیر خارجه از برنامه‌ریزی برای سفر پزشکیان به ارمنستان خبرداد اولین واکنش نماینده فریمان به عدم انتخاب در هیئت‌رئیسه مجلس | قاضی‌زاده هاشمی: نیازمند انسجام بیشتر میان نمایندگان حوزه شرق کشور هستیم + فیلم پژمان‌فر: پیامک‌ها تأثیری بر انتخاب رئیس مجلس نداشت | به تعداد نمایندگان شرق کشور در مجلس معترضیم + فیلم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از حمله موشکی به اهداف حیاتی در اراضی اشغالی خبر داد دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه رفت (۶ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امورخارجه: ایرانی‌ها هرگز در برابر فشار و تهدید تسلیم نمی‌شوند رئیس جمهور دقایقی پیش تهران را به مقصد مسقط ترک کرد (۶ خرداد ۱۴۰۴) پانزدهمین نشست مشورتی وزارت‌ خارجه ایران و ژاپن برگزار شد
سرخط خبرها

پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۹
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد + فیلم
رئیس‌جمهور گفت: قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد، نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، در همایش «نهضت توسعه عدالت آموزشی با رویکرد محرومیت‌زدایی از فضاها و تجهیزات آموزشی و کیفیت‌بخشی با مشارکت مردم» که امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: باور و اعتقاد من این است اگر مردم وسط میدان بیایند، هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوانیم حل کنیم. اینکه در ایران ما و در کشور ما در منطقه‌ای فضای آموزشی نداشته باشیم تا بچه‌ها را آموزش دهیم، به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی افزود: نپذیرفتن اینکه در ایران جایی یا نقطه‌ای وجود داشته باشد که نتوانیم بچه‌ها را آموزش دهیم، گام اول است. وقتی این وضعیت را قبول نکردیم، راه‌های زیادی وجود دارد که بتوانیم مشکل را حل کنیم. یکی از راه‌ها دولت است. ما این وضعیت را قبول نمی‌کنیم که بچه‌ها فضا برای آموزش نداشته باشند.

پزشکیان بیان کرد: کاری که استاندار خراسان رضوی در استان انجام دادند، کاری است که می‌خواستیم انجام دهیم. مردمی‌بودن را تجربه کردیم و می‌دانستیم که می‌شود. الان برای اینکه کشوری بسازیم که سربلند و عزیز باشد و در مقابل همه تهاجمات بایستد، لازم است مردم باشند؛ اگر مردم باشند، ما شکست نمی‌خوریم. هیچ‌کس جز خودمان نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: قدم اول این است که مدرسه‌ها را بسازیم. قرار نیست مدارس دولتی ما از مدارس خصوصی پایین‌تر باشد، ما اجازه این کار را نخواهیم داد. ما اجازه نخواهیم داد کیفیت آموزش در مدارس دولتی پایین‌تر از مدارس خصوصی باشد و فردی که پول، آشنا و رابطه ندارد نتواند بچه خود را در مدرسه ثبت‌نام کند. چرا منِ ایرانی نتوانم بچه خود را جایی بگذارم که مطمئن باشم درست آموزش می‌بیند؟ این در نظام اسلامی برازنده و قابل قبول است مدارسی درست کنیم که عده‌ای با ۱۰۰ میلیون و ۲۰۰ میلیون بچه خود را ثبت‌نام کنند؟

وی اضافه کرد: کاری که در خراسان رضوی انجام می‎‌شود، زودتر از یک سال هم می‌تواند به اتمام برسد. کافی است مردم بیایند، اگر مردم بیایند مشکل حل است. همه مردم آماده هستند برای بچه‌های خود کاری کنند و باید مطمئن باشند ما به فکر بچه‌های آن‌ها هستیم. اگر برای مملکت دلمان سوخته، باید طوری بچه‌ها را تربیت کنیم که از نظر علم و معرفت در رتبه بالایی باشند.

پزشکیان خاطرنشان کرد: چرا بچه‌های ما باید در مدارسی درس بخوانند که نخبه تربیت می‌کنیم و ۹۰ درصد می‌خواهند به خارج از کشور بروند. من برای این مملکت باید کار کنم، این از مدرسه، نوع آموزش، باورها، رفتار‌ها و دلبستگی‌هایی که باید شکل بگیرد، شروع می‌شود. این دلبستگی‌ها را می‌توانیم برای فرزندان آینده خود شروع کنیم، این‌ها سرمایه هستند، سرمایه ساختمان و ابزار نیست، این آدم‌ها طلا هستند و کل هستی برای همین آدم‌هاست.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه کسی که برای مردم کار می‌کند برای خدا کار می‌کند، عنوان کرد: کسی که برای مردم کشور و آب و خاک خود کار می‌کند، برای خدا کار می‌کند، این موضوع را باید در مدارس به بچه‌ها منتقل کنیم و بگوییم که باید فردا را با قدرت، جرئت، توان و باور بسازند و برای این کار در روش‌های آموزشی مصمم هستیم.

وی تصریح کرد: همه ایرانیان باید بدانند بچه‌هایشان را در یک فضای صمیمی، درست و باکیفیت آموزش خواهیم داد و این کار را به کمک معلمان، مدیران و مسئولان انجام خواهیم داد. ما باید کاری کنیم بچه‌هایمان با شعور و آگاهی بالا بیایند. اگر هر کسی می‌تواند یک قدم جلو بیاید، همه‌چیز درست می‌شود. دست به دست هم خواهیم داد و راه را پیدا خواهیم کرد، این قدم اول است. اگر تیم درست شود برای بسیاری از مشکلات دیگر نیز اقدام خواهیم کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->