نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی شهریور ماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد نشست خبری روسای جمهور ایران و بلاروس: نتایج توافقات قطعا در آینده و در روند رو به رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد پزشکیان: توافقات میان ایران و بلاروس را شخصاً پیگیری خواهم کرد بنت درباره افزایش تعداد مسلمان‌ها در اروپا و خطر آنها برای رژیم صهیونیستی هشدار داد کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضائی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌وانقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی مطرح کرد؛ ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال

  • کد خبر: ۳۳۰۷۸۱
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۰
استاندار خراسان رضوی مطرح کرد؛ ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال
استاندار خراسان رضوی گفت: در استان همه اراده کردند که بتوانند ۷۰۵ مدرسه موردنیاز در خراسان را با بیش از ۴۷۰۰ کلاس درس، ظرف یک سال به اتمام برسانند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در همایش نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی با مشارکت مردم در مشهد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: ان‌شاءالله امسال بتوانیم کنگره شهدای خراسان را باکیفیت و مناسب در خراسان رضوی برگزار کنیم. یادوخاطره شهید رئیسی را گرامی می‌داریم، ان‌شاءالله همه ما ادامه‌دهنده و رهروان خوبی برای شهدا باشیم.

وی ضمن تبریک هفته معلم، عنوان کرد: خراسان رضوی ویژگی‌های خاصی دارد که مهم‌ترین آن‌ها وجود بابرکت امام رضا(ع) است. به لحاظ وسعت، جمعیت و شاخص‌ها نیز خراسان رضوی ویژگی‌های خاصی دارد. جمعیت دانش‌آموزی ما در استان بیشتر از جمعیت کل بسیاری از استان‌ها بوده و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دانش‌آموز در استان داریم. جمعیت شهر مشهد از ۲۲ استان کشور بیشتر بوده و حجم نیاز‌ها نیز به این تناسب زیاد است.

مظفری با اشاره به صدور دستور رئیس‌جمهور برای تبدیل مدارس سنگی و کانکسی به مدارس استاندارد، تصریح کرد: بعد از صدور این دستور خراسان اولین مدرسه سنگی را در کمتر از یک ماه با مشارکت مردم به یک مدرسه بسیار زیبا و در شان مردم تبدیل کرد و در واقع مشارکت در مدرسه شکل گرفت، به این معنا که هر کس کاری انجام داد.

استاندار خراسان رضوی افزود: خوشحالیم این اولین‌ها در خراسان در گذشته دور هم بوده و خراسان رضوی جزو اولین استان‌هایی بود که در روستا‌هایی در آن بی‌سوادی ریشه‌کن شد. امروز در استان همه اراده کردند که بتوانند ۷۰۵ مدرسه مورد نیاز در خراسان را با بیش از ۴۷۰۰ کلاس درس ظرف یک سال به اتمام برسانند. امیدواریم با ساختاری که طراحی کردند، این قدم بزرگ را برداریم.

وی ادامه داد: در راستای این تعهد جمعی، دو موضوع را در دستورکار قرار دادیم. اول مدرسه همدل با این تعریف که برای این ۷۰۵ مدرسه، هیئت‌امنای مردمی شکل گرفته، جمع پنج‌نفره‌ای وجود دارد که به این هیئت‌امنای مردمی کمک می‌کنند. این هیئت‌امنا کارش با ساخت مدرسه تمام نمی‌شود، بلکه با آن شروع می‌شود و حامی و پشتیبان است.

مظفری اضافه کرد: پویش مردمی نیز با عنوان پویش «با من» طراحی شده است. هر کسی به هر میزان که می‌تواند کمک کند. در شورای آموزش و پرورش استان تصمیم گرفته شد تا جمعه آخر هر ماه را سراغ مدارس درحال‌ساخت برویم و کمک کنیم. ان‌شاءالله هیچ دانش‌آموزی بدون مدرسه نماند و هیچ دانش‌آموزی به دلیل نداشتن مدرسه از تحصیل باز نماند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->