تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لیلی گلستان: با شکل‌گیری جایزه‌های مختلف عکاسی، قصه و فیلم‌های کوتاه خیلی موافقم

  • کد خبر: ۳۳۱۲۸
  • ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴
لیلی گلستان: با شکل‌گیری جایزه‌های مختلف عکاسی، قصه و فیلم‌های کوتاه خیلی موافقم
لیلی گلستان، یکی از اعضای هیٔت داوران سومین دوره جایزه داستان کوتاه ارغوان می‌گوید: «من با شکل‌گیری جایزه‌های مختلف عکاسی، قصه و فیلم‌های کوتاه خیلی موافقم، چون باعث کارکردن و تشویق‌شدن جوان‌ها می‌شود و به آن‌ها انگیزه برای کار خوب کردن می‌دهد.»

 به گزارش شهرآرانیوز، سومین دوره جایزه داستان کوتاه ارغوان که به دبیری اوژن حقیقی، مراحل داوری خود را پشت سر می‌گذارد، روز دوم مرداد سال جاری، طی یک اختتامیه در خانه هنرمندان، با ظرفیت محدود، طبق پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی، برگزیدگان خود را خواهد شناخت. این برنامه به‌صورت آنلاین در صفحات اینستاگرام خانه هنرمندان و جایزه ارغوان، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

 

سومین دوره این جایزه با موضوع «آخرین بار» از دی ماه سال گذشته آغاز شد و تا نیمه‌ی اردیبهشت ادامه داشت.

 

هیئت داوران این جایزه متشکل از احمد پوری، حسین سناپور و لیلی گلستان، مدتی است کار خود را آغاز کرده‌اند.

 

لیلی گلستان یکی از اعضای هیٔت داوران هر دوره این جایزه، درباره جوایزی از این دست می‌گوید: «من با شکل‌گیری جایزه‌های مختلف عکاسی، قصه و فیلم‌های کوتاه خیلی موافقم، چون باعث کارکردن و تشویق‌شدن جوان‌ها می‌شود و به آن‌ها انگیزه برای کار خوب کردن می‌دهد. در جایزه ارغوان در این سه دوره کار‌های خیلی خوب خوانده‌ایم. اتفاق خیلی خوبی که برای این جایزه می‌افتد این است که بعد از اتمام دوره، کتاب قصه‌های برگزیده آن منتشر می‌شود. این تشویق خیلی بزرگی است و از هر جایزه‌ای هم مهم‌تر است. با اصل جایزه ارغوان خیلی موافقم، چون در این سال‌ها هم خیلی خوب کار کرده و صرفا مبنا را شایستگی کار‌ها قرار داده است. استمرار در این دست جوایز خیلی مهم است.»

او درباره قصه‌هایی که تا حالا از داستان‌های برگزیده این دوره جاری خوانده است، توضیح می‌دهد: «این دوره خیلی متفاوت است. قصه‌ها از قصه‌بودن درآمده‌اند و بعضا مونولوگ‌هایی دارند و این برای من جذاب است. اما برایم سوال است که چرا اغلب این طور هستند؟ این جوان‌ها که با هم در ارتباط نبوده‌اند، اما چه‌طور شده که قصه‌گویی تبدیل به مونولوگ‌های اول‌شخص شده؟ البته سبک‌ها خیلی متفاوت هستند. چندتا از داستان‌ها فوق‌العاده هستند. این نشان‌دهنده علاقه‌مندی جوان‌ها به داستان‌نویسی است.»

 

لیلی گلستان در پایان درباره نقش این جایزه در استعدادیابی می‌گوید: «خب برگزاری چنین جایزه‌ای اساسا با چنین هدفی شکل گرفته است. یکی از اهداف گالری گلستان، کشف استعداد‌های جوان بود و من توانستم این کار را بکنم و کردم و امروز با افتخار می‌گویم بسیاری از جوان‌های نقاش از کشف‌های من بودند که پیدا کردم و حمایت کردم. جایزه ارغوان می‌تواند استعداد‌های جوان را در قصه‌نویسی پیدا کند و بعد هم رها نکند، حمایت کند و به انتشار قصه‌هایشان کمک کند. این اتفاقی بسیار خوب است و تا جایی که در توان و دانش من است به برگزاری و گسترش آن کمک می‌کنم.»

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->