به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد درخشان با بیان اینکه تا پیش از این زمان فعالیت مراکز خدمات جامع سلامت ویژه ارائه دهنده خدمات به بیماران مشکوک یا مبتلا به کرونا همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۸ بود خاطر نشان کرد: با توجه به افزایش آمار بیماران مبتلا به کووید-۱۹، علاوه بر افزایش زمان خدمات رسانی، در هر مرکز دو پزشک نیز مستقر شده است.
وی در حال حاضر ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به طور ویژه به بیماران مبتلا و یا مشکوک به کووید-۱۹ خدمات ارائه می دهند تصریح کرد: از این تعداد ۱۸ مرکز در شهرستان ها فعال است و سایر مراکز در شهر مشهد به مراجعین خدمات ارائه می دهند.
وی با بیان اینکه در این مراکز خدمات، ویزیت پزشک، دریافت تست و داروی کلروکین به بیماران و یا افراد مشکوک به کووید-۱۹ ارائه می شود خاطر نشان کرد: در این مراکز تست های جمع آوری شده به آزمایشگاه های سلولی مولکولی ارسال و پس از دریافت نتیجه بیماران زیر پوشش خدمات مراقبتی قرار می گیرند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۶۰۰ تست روزانه از مراجعین دریافت می شود که نتیجه حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از این تعداد مثبت است تصریح کرد: بیماران در صورت نیاز به مراکز سطح دو و سه برای دریافت خدمات تصویر برداری و یا بستری ارجاع داده می شوند.
دکتر درخشان تاکید کرد: در حال حاضر افراد می توانند به تمامی مراکز خدمات جامع سلامت برای بررسی وضعیت سلامتی خود مراجعه نمایند و در صورت نیاز به تست کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت ویژه ارجاع داده می شوند.
وی رعایت اصول خود مراقبتی، استفاده از ماسک در اماکن عمومی، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و اصول بهداشتی را از مهمترین راهکارهای پیشگیری از کرونا عنوان کرد.
منبع: وبدا