سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

جوسپ بورل: رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است | نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تأمین می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۱۶۸۵
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
جوسپ بورل: رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است | نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تأمین می‌شود
مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا در انتقاد شدید از رژیم صهیونیستی، گفت، کابینه این رژیم در حال ارتکاب جنایات جنگی در غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، گاردین نوشت: جوسپ بورل همچنین از واکنش اتحادیه اروپا در قبال آنچه که وی بزرگترین عملیات پاکسازی قومی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو خواند، انتقاد کرد.

وزیر خارجه پیشین اسپانیا که به عنوان دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۴ فعالیت می‌کرد و سابقه فعالیت به عنوان رئیس پارلمان اروپا را بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ دارد، همچنین از شکست اتحادیه اروپا برای استفاده از ابزار‌های موجود این اتحادیه برای نفوذ بر رژیم اسرائیل انتقاد کرد.

بورل رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دریافت جایزه اروپایی «کارلوس پنجم» در صومعه یوسته در اسپانیا گفت: پاروپا شاهد بزرگترین پاکسازی قومی از جنگ جهانی دوم است که هدفش ایجاد یک "مکان استراحت و تعطیلات" پس از حذف فلسطینی‌هاست. وحشتی که (رژیم) اسرائیل در حملات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (طوفان الاقصی) تحمل کرد اقدامات بعدی این رژیم در غزه را توجیه نمی‌کند.

دیپلمات سابق اروپایی گفت: ما شاهد بزرگترین پاکسازی قومی از زمان جنگ جهانی دوم به این سو هستم تا مقصد گردشگری باشکوهی را با پاکسازی میلیون‌ها تن آوار در غزه و نابودی و مرگ فلسطینی‌ها بسازیم.

بورل، رژیم صهیونیستی را به نقض همه مقررات درگیری‌ها و استفاده از گرسنگی جمعیت غیرنظامی غزه به عنوان یک «سلاح جنگی» متهم کرد.

این دیپلمات اروپایی گفت: سه برابر بیشتر از هیروشیما بمب بر سر غزه انداخته شده است. اکنون ماه هاست هیچ چیزی وارد غزه نشده است، هیچ چیز، نه آب، نه غذا، نه برق، نه سوخت و یا خدمات پزشکی.

وی افزود: همه ما می‌دانیم آنجا چه خبر است و همه ما اهداف بیان شده توسط وزرای نتانیاهو را شنیده‌ایم، که اعلامیه‌های روشنی درباره نیت آنها برای نسل کشی است. به ندرت شنیده‌ام که مقامی به این روشنی، طرحی را ارائه دهد که با تعریف قانونی نسل کشی مطابقت داشته باشد.

بورل از اتحادیه اروپا به دلیل کنار گذاشتن مسئولیت مسئولیت اخلاقی و انسانی خود در قبال غزه انتقاد کرد و گفت: نیمی از بمب‌هایی را که بر سر مردم غزه انداخته می‌شود ما تامین کرده‌ایم.

وی گفت: ما (اروپایی ها) نیمی از بمب‌هایی را که بر سر غزه فرود می‌آیند، تامین می‌کنیم. اگر واقعا فکر می‌کنیم که افراد زیادی در آنجا می‌میرند، پاسخ طبیعی ما باید کاهش تامین سلاح و اصرار بر احترام به حقوق انسان دوستانه باشد و فقط به محکومیت اتفاقاتی که در آنجا رخ می‌دهد، بسنده نکنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->