فیلم جدید اکتای براهنی رکورد زد | «پیرپسر» ۵۰ میلیاردی شد! اولین تصویر از پوستر رسمی فیلم جدید بهرام افشاری + عکس ویدئو | امیرحسین رستمی درباره علت مهاجرت نکردنش از ایران گفت حضور مجتبی جباری در مراسم رونمایی کتاب «آبی آنتیک» + عکس «کارناوال» را مخاطب جلو‌ می‌برد | هنر گفت‌وگو با مردم به سبک رامبد جوان سه کتاب تازه نشر ماهی برای علاقه‌مندان به علم نگاهی به نمایش «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» | سرگیجه‌ای خنده‌آور اما گزنده نخستین تصویر از غول مهربان سریال هری پاتر + عکس بغض عجیب یوسف تیموری | آقای بازیگر طلب حلالیت کرد + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۲۶ و ۲۷ تیر ۱۴۰۴) اختتامیه کنگره ملی شعر «توس تا نیشابور» در مشهد برگزار می‌شود همه چیز درباره سریال آلا + خلاصه داستان، بازیگران و تیزر مسابقه «شادآباد» روی آنتن تلویزیون+ زمان پخش «یعقوب صباحی» بازیگر پیشکسوت تئاتر در خاک آرام گرفت آغاز اکران بین المللی فیلم خدای جنگ معرفی چند کتاب درباره نسبت فوتبال و زندگی | فراتر از زمین بازی «دورهمی بانوی اول» با بازی بهاره رهنما در مشهد روی صحنه می‌رود انتشار فراخوان جایزه جهانی کتاب سال
سرخط خبرها

شبی برای حسین علیزاده در برنامه شب‌های فرهنگی بخارا

  • کد خبر: ۳۳۱۷۴۴
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
شبی برای حسین علیزاده در برنامه شب‌های فرهنگی بخارا
جدیدترین برنامه شب‌های فرهنگی بخارا به شبی برای حسین علیزاده ـ آهنگساز و نوازنده پیشکسوت ایرانی ـ اختصاص دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، عوامل این برنامه اعلام کرده‌اند: «در شب هشتصد و چهل و یکم بخارا، با همکاری نشر کارمان میزبان استاد حسین علیزاده خواهیم بود؛ موسیقیدان برجسته و پژوهشگری پرتأمل که نام او در کنار تار و دستگاه، با خاطره‌ چند نسل از شنوندگان موسیقی ایرانی گره خورده است. استاد علیزاده، افزون بر آفرینش‌های نوآورانه‌ خویش در زمینه‌ی موسیقی ایرانی، سال‌ها از عمر هنری خود را وقف بازشناسی، تدوین و بازنویسی ردیف موسیقی کرده است؛ تلاشی سترگ که در نهایت به خلق مجموعه‌ای کم‌نظیر انجامیده است؛ ۱۳ جلد کتاب و ۱۷ لوح فشرده که به‌ زودیِ زود در زمره‌ی مراجع معتبر آموزش موسیقی قرار خواهد گرفت.

در این نشست، استاد علیزاده از فرآیند این کار دشوار و در عین حال عاشقانه خواهد گفت: از گردآوری نغمه‌های پراکنده، از نظم‌بخشی به ساختارهای آوایی، از حفظ وفاداری به روح سنت و در عین حال گشودن راهی برای بازخوانی آن در زبان امروز. این مجموعه، نه صرفاً یک اثر پژوهشی، که سندی زنده از کوشش هنرمندی‌ست که میان سنت و نوآوری، پلی استوار زده است.

از دیگر بخش‌های این شب می‌توان از نمایش مستند «تحریر حریر» کاری از وحید حسینی همدان نام برد و سخنرانی‌هایی خواهیم داشت از هوشنگ مهراردلان، محمد فاضلی، سیروس جمالی، بابک خضرائی، علی بوستان، علی دهباشی و پریسا پولادیان.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->