نخستین سکوی شفافیت مالیاتی کشور در خراسان رضوی راه‌اندازی شد | شهردار مشهد: درآمدهای مالیاتی شهر شفاف می‌شود + فیلم رئیس کمیسیون عمران شورای شهر مشهد خبرداد: اضافه شدن حدود ۲۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ توسعه حمل‌ونقل عمومی و تقویت ناوگان اتوبوسرانی از اولویت‌های شورای ششم شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: شورای ششم با تمام توان در مسیر گسترش حمل‌ونقل عمومی گام برمی‌دارد شهردار مشهدمقدس: دوره ششم مدیریت شهری مسئله‌محور بود | توسعه حمل‌ونقل عمومی و پروژه‌های شهری در دستورکار است + فیلم الحاق ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان شهری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ درباره منطقه‌ای در مشهد که آغاز بسیاری از طبیعت‌گردی‌هاست | چشمه بلوط، طعم گوارای طبیعت ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید با استاندارد یورو ۵ به ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) روایتی از دغدغه مسافران طولانی‌ترین مسیر بی آرتی مشهد | ۵  ساعت با مسافران خط ۸۳۰ مشهد، میزبان وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی کشور | تمرکز بر شفافیت مالی و حمایت از صنایع استان شهردار مشهد مقدس از اجرای طرح‌های شهری بر پایه رضایت مردم و سرعت‌بخشی در توسعه مناطق آبکوه و وکیل‌آباد خبر داد اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد، الگوی ملی خواهد شد | حل معضل املاک قولنامه‌ای در دستورکار + فیلم ضرورت تعیین تکلیف طرح‌های پیرامون حرم مطهر رضوی حناچی: باید تلاش کنیم هزینه‌های جاری اداره امور شهر کاهش پیدا کند معاون وزیر راه و شهرسازی: حکمروایی محلی زمینه مشارکت همه ذی‌نفعان را در توسعه شهری فراهم می‌کند عضو شورای اسلامی شهر مشهد: از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده می‌کنیم مشهد، میزبان آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین اردوی ملی دانش‌آموزان عشایر کشور | دانش‌سرای جامع عشایری احداث می‌شود + فیلم شهردار مشهدمقدس: با تحقق حکمروایی شهری و محلی، مشکلات دولت در شهر‌ها حل می‌شود ورود ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی مشهد مردم از درهم تنیدگی مشاغل پرسروصدا در بافت های مسکونی گلایه دارند | همسایگی پردردسر!
سرخط خبرها

اعلام برنامه‌های پاسداشت رئیس‌جمهور سیزدهم و همراهانش در هفته شهدای جمهور

  • کد خبر: ۳۳۱۸۱۶
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹
اعلام برنامه‌های پاسداشت رئیس‌جمهور سیزدهم و همراهانش در هفته شهدای جمهور
نمایندگان دستگاه‌های مختلف در آخرین نشست ستاد بزرگداشت شهدای جمهور به تشریح برنامه‌هایشان برای پاسداشت شهدای خدمت پرداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، سعید اوحدی در سومین و آخرین نشست ستاد بزرگداشت شهدای جمهور با تبریک میلاد امام رضا (ع)، گفت: یکی از موضوعات مورد تاکید آموزه‌های دینی «ثبت تاریخی و اهمیت دادن به وقایع تاریخی» است. وقایع تاریخی به معنای واقعه‌نگاری تاریخی نیست بلکه به معنای رویکرد موشکافانه، عبرت‌آموزی و آموختن جوهر کلام است.

رییس ستاد بزرگداشت شهدای جمهور با اشاره به نامه تاریخی حضرت امیرالمومنین به امام حسن مجتبی (ع)، اظهارکرد: تحلیل صحیح تاریخ هم باعث عبرت است و هم برای آیندگان راه‌گشای مسائل است و هم نشان دهنده این نکته است که هر جا موضوع ارزش‌ها مطرح می‌شود، دشمن طمع می‌کند تاریخ را تحریف کند و ما برای جلوگیری از تحریف ارزش‌ها این نشست را تشکیل داده‌ایم. سیره عملی برای آیندگان زمانی حاصل می‌شود که حوادث تاریخی با جزییات و پیام‌هایش در تاریخ ثبت شود. هدف از پاسداشت مناسبت‌ها هم همین است که بتوانیم چنین نگاهی به تاریخ پیدا کنیم. تعریف داستان‌های پیامبران در قرآن بر اعتماد به نفس پیدا کردن و قرص شدن دل ایشان و مومنان انجام شد. در دوران دفاع مقدس چه گذشت؟ یک نگاه، نگاه لحظه‌ای به تاریخ جنگ بود و نگاه دیگر نگاه تاریخی به مبارزه حق علیه باطل بود؟ در خصوص شهدای جمهوری نیز ایجاد حس اعتماد به نفس در مدیران اجرایی است.

رییس ستاد بزرگداشت شهدای جمهور از حضور روسای جمهوری و رییس قوه قضایی در مراسم شهدای خدمت در سالن اجلاس سران سخن گفت و افزود: در روز سه‌شنبه مهمانان خارجی در سالن اجلاس حضور می‌یابد که روسای جمهور و رییس قوه قضاییه به همراه خانواده شهدای خدمت حضور می‌یابند. در همان روز به دیدار مقام معظم رهبری می‌رویم. سخنران روز پنج‌شنبه اول خرداد ماه هم در میدان امام حسین (ع) سرلشگر حسین سلامی فرمانده سپاه است. رونمایی از سمفونی شهدای خدمت هم در تالار وحدت با حضور رییس مجلس یا معاون اول رییس جمهور برگزار می‌شود. افتتاح ۱۱۰ مدرسه در هفته خدمت همزمان با تشکیل ۱۰۰۰ میز خدمت و برگزاری ۱۵۰۰۰ هزار نمایشگاه سیار توسط سپاه و بسیج ارائه می‌شود.

وی افزود: وظیفه ما جمع کردن جمعیت در نمایشگاه کتاب بود که با همکاری وزیر ارشاد این اتفاق می‌افتد چرا که سه روز از مراسم ما با نمایشگاه کتاب تلاقی دارد و با دستور ایشان در قلب نمایشگاه کتاب، یک ساعت و نیم شب و یک ساعت و نیم صبح برنامه خواهیم داشت.

پویش «هفت میلیون خدمت در هفت روز» برگزار می‌شود

غلامرضا سلیمانی، رییس بسیج مستضعفان هم گفت: از ۲۴ تا ۳۰ نمایشگاه که هفته شهدای خدمت است، آثار شهدای خدمت و سایر شهدا برگزار می‌شود و بیش از ۳۰۰ تشکل نیز پویش «هفت میلیون خدمت در هفت روز» را برگزار می‌کنند.

۳۰ سخنرانی در قالب همایش دیپلماسی مقاومت انجام می‌شود

حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها هم گفت: ۲۷ اردیبهشت نشست همایش علمی دیپلماسی مقاومت برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: وزرای ادوار، مهمانان بین‌المللی و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در مجموع ۳۰ سخنرانی در این نشست و کارگروه‌های آن برگزار می‌شود. در دولت گذشته دکتر مخبر و همکاران‌شان، رییس جمهور و هیات دولت و رییس قوه قضاییه در سالن اجلاس سران حضور می‌یابد. روز ۲۹ اردیبهشت در همه دانشگاه‌ها برنامه‌ةای مرتبط با غزه و فلسطین و رویکرد شهدای خدمت نسبت به این مسئله با حضور سخنرانان داخلی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: مراسم «شهید رییسی به عنوان الگوی حکمرانی» هم برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->