واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی وزیر نتانیاهو: حماس سلاح خود را تحویل نمی‌دهد | به جنگ در غزه برمی‌گردیم اسرائیل هدفمند دانشگاه‌های غزه را بمباران‌ کرد کوبا حملات رژیم اسرائیل به لبنان را محکوم کرد ادعای رسانه عبری: به نقطه غیر قابل بازگشت در جنگ با حزب الله نزدیک می‌شویم گوترش در دیدار با نخست وزیر قطر، بر تشکیل کشور فلسطین تاکید کرد انگلیس خواستار گشایش همه گذرگاه‌های غزه شد سازمان ملل: ۸۱ درصد از ساختمان‌های غزه آسیب دیده‌اند آمریکا مدعی خنثی‌سازی توطئه داعش در داخل خاک خود شد رسانه عبری به ناکامی رژیم صهیونیستی در ترور رهبر انصارالله یمن اعتراف کرد پیش‌شرط نخست وزیر عراق برای خلع سلاح گروه‌های مسلح زمان اولین آزمایش هسته‌ای آمریکا مشخص شد فیدان: فلسطین باید به دست خودشان اداره شود دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی هستند مرکز فرماندهی مشترک دفاع هوایی آمریکا و قطر در العدید افتتاح شد حمله پهپادی اسرائیلی به یک مراسم عروسی در غزه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) سردار پاکپور: آمادگی امروز سپاه بیشتر از دوران جنگ ۱۲ روزه است محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح رسید نتانیاهو: خدمت سربازی را افزایش خواهم داد تانک‌های رژیم صهیونیستی به خاک سوریه پیشروی کردند (۱۲ آبان ۱۴۰۴) پاکستان: مجوزی به آمریکا برای حمله به افغانستان از خاک خود نداده‌ایم | هشدار صریح ارتش به هند ترامپ: آمریکا بدون تعرفه‌ها دچار ویرانی می‌شود تعداد شهدای غزه از زمان آتش‌بس به ۲۳۸ نفر رسیده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین در دستور کار نیست رئیس‌جمهور لبنان: چاره‌ای جز مذاکره نداریم جنگ ترامپ با یک قانون قدیمی «نشست غزه» در استانبول آغاز شد (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه

  • کد خبر: ۳۳۱۸۷۹
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳
بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه
کشور‌های اروپایی و اوکراین در بیانیه‌ای مشترک بر آتش‌بس کامل و بدون قیدوشرط از روز دوشنبه تأکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اتحادیه اروپا و اوکراین در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که بر سر توقف کامل و بدون شرط درگیری‌ها از روز دوشنبه، به‌مدت حداقل ۳۰ روز، به توافق رسیده‌اند.

در این بیانیه آمده است: در صورت طرح هرگونه شرط از سوی روسیه، این اقدام به‌منزله تلاش برای طولانی کردن جنگ و تضعیف روند دیپلماتیک تلقی خواهد شد.

اروپا و اوکراین همچنین تأکید کردند که اجرای موفق آتش‌بس نیازمند نظارت مؤثر است که از طریق هماهنگی نزدیک با ایالات متحده آمریکا قابل تحقق خواهد بود.

در ادامه، طرفین بر ضرورت تقویت نیرو‌های اوکراینی به‌عنوان نخستین تضمین برای حفظ حاکمیت و امنیت اوکراین تأکید کرده‌اند.

این بیانیه هشدار می‌دهد که در صورت خودداری روسیه از پذیرش آتش‌بس بدون شرط، باید تحریم‌هایی جدید بر بخش‌های بانکی و انرژی این کشور اعمال شود.

همچنین بر تداوم تلاش‌ها برای استفاده مؤثر از دارایی‌های مسدودشده روسیه تأکید شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->