کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند
سرخط خبرها

سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است

  • کد خبر: ۳۳۲۵۱۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷
سردار سلامی: قدرت ما ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قدرت ما نسبت به سال گذشته ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است. اینجا افرادی مشغول کار و تلاش هستند که می‌خواهند عزیز باشند و شبانه‌روز نمی‌شناسند. خدا هم به وعده خود عمل می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در مراسم اجلاسیه اساتید و فرماندهان شبکه تربیتی صالحین بسیج کشور که امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور جمعی از ائمه جمعه سراسر کشور و فرماندهان رده‌های مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مشهد برگزار شد، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به اینکه شاهد نابرابرترین و بزرگ‌ترین رویارویی و مواجهه اسلام با تمام جهان شرک و کفر هستیم و در خطیرترین و حساس‌ترین و حیاتی‌ترین مقاطع تاریخ اسلام و ایران قرار داریم، خاطرنشان کرد: همه قدرت‌های شیطانی عالم دست در دست هم دادند و در یک جنگ کامل، هم‌پیمان شده‌اند و صف‌آرایی کرده‌اند.

وی افزود: در عرصه سیاسی این مواجهه در قوی‌ترین و جدی‌ترین و نزدیک‌ترین شکل خود برقرار است. آن‌ها واضح و بی‌ملاحظه خط‌ونشان می‌کشند و ما هم پاسخ می‌دهیم. در عرصه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی، شناختی، روانی، رسانه‌ای، نظامی و اطلاعاتی، با پیشرفته‌ترین قدرت‌ها جنگ در کامل‌ترین شکل خود در جریان است و ما هم تنها در مقابل آن‌ها ایستاده‌ایم. فقط ما و خدا در مقابل همه این شیاطین هستیم. سرنوشت جهان با سرنوشت این مواجهه پیوند خورده است و تاریخ آبستن یک حادثه عظیم است.

رمز پیروزی، عزیزبودن است

سردار سلامی در ادامه گفت: خداوند قاعده‌های پیروزی را کاملاً در اختیار ما قرار داده است. رمز پیروزی ما عزیزبودن است. انسان‌های عزیز به همان مفهوم الهی خود، نفوذناپذیر، شکست‌ناپذیر، ذلت‌ناپذیر و تحقیرناپذیر هستند. 

وی تأکید کرد: هیبت و شکوه این امپراتوری‌ها، قلوب مؤمنین را متزلزل نمی‌کند و سرنوشت این میدان را نیز انسان‌ها و نه ابزار‌ها تعیین می‌کنند. دشمن نیز این را دریافته که مسلمین اگر عزیز بمانند، شکست نمی‌خورند و در نتیجه، باید عزت را از آن‌ها گرفت.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: عزت این است که آدمی که وقتی سوار شناور تندرو کوچک ما می‌شود و در مقابل جثه عظیم ناو هواپیمابر قرار می‌گیرد، از ابعاد آن نهراسد. وقتی مقابل آرایش ناوها، تانک‌ها، هواپیما‌ها و تهدید لفظی دشمنان قرار می‌گیرد، نهراسد و جلال و کبریایی خداوند را به یاد بیاورد.

اوضاع سیاسی و اقتصادی اسرائیل دچار بحران شده است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صحنه جنگ در غزه و وضعیت نابسامان مردم آن گفت: آن‌ها در همین شرایط توانستند آمریکا و اسرائیل را ناکام کنند و با مقاومت و ثبات قدم، دشمن را عاجز کرده‌اند. با یک موشک آن‌ها که حتی به نقطه حساسی هم برخورد نمی‌کند، تمام وضعیت زندگی ساکنان اسرائیل به هم می‌ریزد و ترس و اضطراب در دل‌های آن‌ها حاکم می‌شود. اوضاع سیاسی و اقتصادی اسرائیل دچار بحران شده است.

وی افزود: رزمندگان یمنی با کمترین امکانات، در برابر آن‌ها ایستاده‌اند و اسرائیل با همه ادعا در قدرت پدافندی در مقابل موشک‌های آن‌ها عاجز است.

آمریکا هیچ‌یک از مسائل خود را حل نکرده است

سردار سلامی در ادامه گفت: آمریکا هیچ‌یک از مسائل خود را حل نکرده است. فقط شکست خورده و هزینه کرده و تلفات داده است. ارتش آن با مشکلات فراوان مواجه است.

وی افزود: رئیس‌جمهور آمریکا بر خلاف ادعاها، طی بیش از صد روز گذشته، هیچ‌کدام از مسائل خود را نتوانسته است حل کند. نه جنگ در غزه، نه جنگ در اوکراین، نه الحاق کانادا به آمریکا، نه نبرد تعرفه‌ها، نه موضوع هسته‌ای ایران و... در همه این موارد ناموفق بوده است. با آنکه ادعا داشت می‌خواهد جهان را تغییر دهد، الان خودش تغییر می‌کند و هر روز با یک عقب‌نشینی مواجه است.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: وقتی رئیس‌جمهور آمریکا عوض می‌شود، هیچ چیزی از واقعیت‌های آمریکا عوض نمی‌شود. رئیس‌جمهور آمریکا قدرت ندارد که تغییری در واقعیت پنهان و پیدای آن ایجاد کند و با آمدن یک رئیس‌جمهور جدید، تغییر نمی‌کند؛ چون ذات قدرت آمریکا تغییر نمی‌کند.

ما قدرت خود را با تکیه بر جبهه مقاومت قرار ندادیم

سردار سلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کسانی که این ادعا را می‌سرودند که ایران با اتفاقاتی که در حوزه مقاومت حزب‌الله و حماس افتاد، تضعیف شده است، با ذهن‌های بیمار و با محاسبات غلط وارد عمل می‌شوند و نتایج خیلی بدی می‌گیرند.
وی تأکید کرد: قدرت ما نسبت به سال گذشته ده‌ها برابر توسعه پیدا کرده است.

اینجا افرادی مشغول کار و تلاش هستند که می‌خواهند عزیز باشند و شبانه‌روز نمی‌شناسند. خدا هم به وعده خود عمل می‌کند. آن‌ها که تحمل یک موشک رزمندگان یمنی را ندارند، جمهوری اسلامی ایران را هم تهدید می‌کنند؟ چگونه توان آن را دارند که ۶۰۰ موشک ما بر سر آن‌ها فرود بیاید؟

سردار سلامی خاطرنشان کرد: ما قدرت خود را با تکیه بر جبهه مقاومت قرار نداده‌ایم. هرچند آن‌ها هم در شرایط خطر کمک می‌کنند.

وی افزود: ما یک کشور فوق‌‌العاده بزرگ و بسیار قدرتمندیم و نگرانی نداریم. دشمن را می‌شناسیم و بنا به ضرورت و در سطوح مختلف با آن ارتباط داریم و از جمله این ارتباط، همین مذاکرات است که جریان دارد. ایران با شکوه و قوام ایستاده و این به انسان‌ها بستگی دارد. ما انسان‌ها این‌گونه تربیت می‌کنیم که بایستند و نترسند. این کشور پر از انسان‌های بزرگ است و شکوهی دارد که هر کس با آن درگیر شود، قطعا مضمحل خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->