جنگ قدرت بین مقامهای ارشد زن اروپایی پرواز پهپادهای مشکوک بر فراز پایگاه هوایی ناتو در بلژیک قطع دسترسی ۴۲ میلیون آمریکایی به برنامه کمک غذایی انهدام ۹۸ پهپاد اوکراینی بر فراز ۳ منطقه روسیه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) روسیه، استفاده افراطی آمریکا از زور در دریای کارائیب را محکوم کرد بحرین: ایران آمریکا باید مذاکرات را از سر بگیرند صدرالحسینی: یک میلیارد دلار طلا از سودان برای آمریکا خارج شده است استاندار خراسان رضوی: شهرداری مشهد در برگزاری جشنواره‌های باور و نشاط پیشگام است ۱۲ کشته و ده‌ها زخمی در پی ازدحام جمعیت در معبدی در جنوب هند (۱۰ آبان ۱۴۰۴) عراق کشتار شهروندان سودانی در الفاشر را محکوم کرد | درخواست مقتدی صدر برای کمک به ملت سودان شهادت ۲ نفر از بسیجیان بومی طرح امنیت در جاده خاش به زاهدان (۱۰ آبان ۱۴۰۴) مقام عربستانی: عادی سازی روابط با اسرائیل تا پایان سال عملا غیرممکن است لاریجانی با خانواده شهید سرلشگر ایزدی دیدار کرد عراقچی: تروریسم به هر شکل و در هر نقطه از جهان محکوم است تیراندازی ارتش اسرائیل به شهروندان سوری در قنیطره یک شهروند لبنانی در پی حمله اسرائیل به جنوب لبنان مجروح شد (۱۰ آبان ۱۴۰۴) پاسخ فضائلی به شایعه خرید هتل در مجارستان توسط فرزند رهبر انقلاب جولانی راهی آمریکا می‌شود مجارستان: حمایت از اوکراین، حمایت از جنگ است هیئتی از حماس با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد آغاز «طرح ب» اسرائیل برای کشتار در غزه تداوم مواضع مداخله جویانه فرستاده آمریکا در لبنان اقدام کلمبیا علیه عملیات‌های نظامی آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام اسرائیل به دنبال ساخت ۲۰۰۶ واحد مسکونی غیرقانونی در بیت‌المقدس و کرانه باختری عمان خواستار ازسرگیری مذاکرات بین آمریکا و ایران شد اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی دور چهارم مذاکرات سران اوکراین و روسیه دادستان کل کشور: هدف اصلی جنگ تبلیغاتی دشمن، برهم زدن امنیت روانی جامعه است
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟

  • کد خبر: ۳۳۲۵۸۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
رئیس کمیسیون مجلس با انتقاد از دولت برای معرفی نکردن وزیر اقتصاد، گفت: خبر‌ها حاکی از این است که می‌خواهند در نیمه اول یا پایان نیمه اول خرداد وزیر معرفی کنند، در نیمه دوم هم که نمایندگان نیستند که مغایر ۱۰۰ درصد آیین نامه داخلی مجلس است؛ در مجلس باید پیگیری بکنیم وزیر را معرفی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دولت برای معرفی نکردن وزیر اقتصاد، گفت: طبق قانون وزیر پیشنهادی وزارت اقتصاد ظرف سه ماه باید وزیر مشخص بشود، اما خبر‌ها حاکی از این است که می‌خواهند در نیمه اول یا پایان نیمه اول خرداد وزیر معرفی کنند، در نیمه دوم هم که نمایندگان نیستند که مغایر ۱۰۰ درصد آیین نامه داخلی مجلس است؛ در مجلس باید پیگیری بکنیم وزیر را معرفی کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به ناترازی انرژی در استان‌ها، تاکید کرد: قرار بود که وزیر نیرو اختیار به استانداران بدهد و دخالت هم نکند.

وی افزود: همین الان ما خبر داریم در استان‌های شمالی به ویژه استان مازندران از یک طرف می‌گویند استانداران اختیار دارند از آن طرف تماس تلفنی می‌گیرند با مدیران شبکه صنعت برق می‌گویند که آقا باید برق واحد‌های تولیدی همه قطع شود، برادر عزیز شما چه کاره هستی در استان دخالت می‌کنی اجازه بده استانداران تصمیم بگیرند.

بابایی با بیان اینکه چرا باید ویلا‌های استان مازندران همه برق داشته باشند، اما برق کارخانه سیمان و واحد‌های تولیدی قطع شود؟ اذعان کرد: تماس تلفنی می‌گیرم با مدیران شبکه صنعت برق می‌گویند که باید برق واحد‌های تولیدی همه قطع شود، شما چه کاره هستید در استان دخالت می‌کنید؟ اجازه بدهید استانداران تصمیم بگیرند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->