ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توئیت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟

  • کد خبر: ۳۳۲۵۸۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
رئیس کمیسیون مجلس با انتقاد از دولت برای معرفی نکردن وزیر اقتصاد، گفت: خبر‌ها حاکی از این است که می‌خواهند در نیمه اول یا پایان نیمه اول خرداد وزیر معرفی کنند، در نیمه دوم هم که نمایندگان نیستند که مغایر ۱۰۰ درصد آیین نامه داخلی مجلس است؛ در مجلس باید پیگیری بکنیم وزیر را معرفی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بابایی کارنامی نماینده ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دولت برای معرفی نکردن وزیر اقتصاد، گفت: طبق قانون وزیر پیشنهادی وزارت اقتصاد ظرف سه ماه باید وزیر مشخص بشود، اما خبر‌ها حاکی از این است که می‌خواهند در نیمه اول یا پایان نیمه اول خرداد وزیر معرفی کنند، در نیمه دوم هم که نمایندگان نیستند که مغایر ۱۰۰ درصد آیین نامه داخلی مجلس است؛ در مجلس باید پیگیری بکنیم وزیر را معرفی کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به ناترازی انرژی در استان‌ها، تاکید کرد: قرار بود که وزیر نیرو اختیار به استانداران بدهد و دخالت هم نکند.

وی افزود: همین الان ما خبر داریم در استان‌های شمالی به ویژه استان مازندران از یک طرف می‌گویند استانداران اختیار دارند از آن طرف تماس تلفنی می‌گیرند با مدیران شبکه صنعت برق می‌گویند که آقا باید برق واحد‌های تولیدی همه قطع شود، برادر عزیز شما چه کاره هستی در استان دخالت می‌کنی اجازه بده استانداران تصمیم بگیرند.

بابایی با بیان اینکه چرا باید ویلا‌های استان مازندران همه برق داشته باشند، اما برق کارخانه سیمان و واحد‌های تولیدی قطع شود؟ اذعان کرد: تماس تلفنی می‌گیرم با مدیران شبکه صنعت برق می‌گویند که باید برق واحد‌های تولیدی همه قطع شود، شما چه کاره هستید در استان دخالت می‌کنید؟ اجازه بدهید استانداران تصمیم بگیرند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->