نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۲۶۳۱
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم
حامیان فلسطین پیش از برگزاری نشست خبری «گیدعون سعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در ژاپن، روبروی ساختمان محل نشست تجمع و تلاش کردند تا کنفرانس مطبوعاتی وی را مختل کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، ویدیوی منتشر شده در فضای مجازی که رسانه‌های صهیونیستی از جمله شبکه کان نیز آن را بازتاب داده است، نشان می‌دهد که روز چهارشنبه تظاهرکنندگان حای فلسطین در بیرون محل برگزاری نشست خبری سعر تجمع کردند و برخی از آنها حتی در تلاش برای ورود به محل نشست هستند.

تجمع کنندگان که طبق ویدیوی منتشر شده حامل پرچم‌های فلسطین هستند، به حضور وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعتراض دارند و یکی از آنها سعی داشت از سد امنیتی عبور کند که توسط ماموران امنیتی از محل خارج شد.

برخی از معترضان نیز تصویری از سعر همراه با دستان آغشته به خون در دست دارند که شعار «جنایتکار جنگی» بر روی آن نوشته شده است.

گیدئون سعر روز سه‌شنبه وارد توکیو شد و اولین سفر یک وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به ژاپن در ۱۵ سال گذشته را رقم زد. وی در دیدار با ایوایا تاکشی، همتای ژاپنی خود، از روابط طرفین تمجید کرد و ایوایا از رژیم صهیونیستی خواست تا به قوانین بین‌المللی پایبند باشد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، این دو در مورد وضعیت نوار غزه، جایی که رژیم صهیونیستی به جنایت‌های خود علیه فلسطینی‌ها ادامه می‌دهد، گفت‌و‌گو کردند.

ایوایا «نگرانی جدی» خود را در مورد وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه، به ویژه تلفات غیرنظامیان به علت از سرگیری عملیات نظامی رژیم صهیونیستی ابراز کرد.

او از تل آویو خواست تا قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین بین‌المللی بشردوستانه، حفاظت از غیرنظامیان و تضمین کمک‌های بشردوستانه را رعایت کند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه ظهر سه شنبه در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که از زمان آغاز مرحله جدید تجاوز‌ها به غزه تاکنون، ۲ هزار و ۷۴۹ نفر شهید و هفت هزار و ۶۰۷ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار کل شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۹ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->