برنامه‌ریزی و اتحاد؛ راز موفقیت تیم ملی فوتسال افغانستان مفتی نور ولی محسود، رهبر طالبان پاکستانی در حمله هوایی کابل کشته شد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی در کابل | منابع خبری از انفجار یک خودروی لندکروزر در نقطه استراتژیک شهر کابل خبر می‌دهند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتبال افغانستان و پاکستان (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اطلاعیه وزارت کشور درباره تمدید کارت‌های موقت اتباع خارجی شماره ۱ تا ۴+ جزئیات (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه هفدهم مهرماه ۱۴۰۴) تقویت همکاری ایران و افغانستان در حوزه بهداشت و درمان نماینده طالبان در قطر: اظهارات ترامپ درباره بگرام سوءتفاهم بود | ما خواستار به‌رسمیت‌شناخته‌شدن از سوی هند هستیم اولین سفر یک مقام ارشد طالبان به هند | دهلی‌نو میزبان متقی برای گفت‌وگوهای دوجانبه مشکل ویزا حل شد، تیم ملی فوتبال افغانستان به پاکستان می‌رود تأکید والی هرات بر استفاده از ظرفیت راه‌آهن خواف - هرات برای تسهیل در واردات محصولات نفتی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است
سرخط خبرها

ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند

  • کد خبر: ۳۳۲۷۵۴
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند
استاندار خراسان رضوی، از آغاز همکاری‌های مشترک ایران و افغانستان در زمینه سنگ‌های قیمتی و معدنی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری در حاشیه بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی که امروز چهارشنبه در مشهد آغاز به کار کرد گفت: افغانستان با داشتن ذخایر معدنی ارزشمند، به ویژه در زمینه سنگ‌های قیمتی، شریک تجاری مهمی برای ایران محسوب می‌شود. در این راستا، ایران و افغانستان در حال آغاز همکاری‌های مشترک در حوزه سنگ‌های قیمتی و معدنی هستند.

استاندار افزود: ما در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون هستیم. هدف از این همکاری ایجاد مرکزی برای فرآوری و فروش سنگ‌های قیمتی افغانستان است که می‌تواند به بازار‌های جهانی و بین‌المللی دسترسی پیدا کند.

استاندار خراسان رضوی همچنین ادامه داد: در این پروژه، ایران و افغانستان می‌توانند با بهره‌گیری از تخصص و تجربه یکدیگر، به موفقیت‌های بزرگ‌تری دست یابند. ما در ایران تجربه خوبی در فرآوری سنگ‌های قیمتی داریم و با کمک تجار افغانستانی، می‌توانیم این حوزه را به سطح جهانی ارتقا دهیم.

مظفری همچنین به وضعیت تجاری بین دو کشور اشاره کرد و گفت: تجار افغانستانی نقش مهمی در تأمین نیاز‌های کشور خود از استان خراسان رضوی و ایران ایفا می‌کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: به همین دلیل، تلاش ما این است که تراز تجاری با افغانستان را به نفع این کشور بهبود دهیم. در سال گذشته بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار صادرات به افغانستان داشتیم و در حال شناسایی کالا‌هایی از افغانستان هستیم که می‌توانیم به ایران وارد کنیم.

استاندار خراسان رضوی در پایان اظهار امیدواری کرد که با توسعه این همکاری‌ها و سرمایه‌گذاری‌های مشترک، نه تنها اقتصاد استان خراسان رضوی بلکه روابط اقتصادی ایران و افغانستان نیز گسترش یابد و شرایط بهتری برای هر دو طرف فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->