بقایی در پاسخ به سوال خبرنگار شهرآرانیوز: حمله اسرائیل به تهران، سبب آسیب به منزل سفیر سوئیس شد مجلس هیچ تصمیمی در خصوص خروج از NPT اتخاذ نکرده است اژه‌ای: اگر فردی با رژیم صهیونیستی همکاری کند با توجه به شرایط جنگی مجازات می‌‌شود فعال‌شدن ایست‌های بازرسی بسیج مردمی و گشت‌های شبانه بقایی: شورای امنیت سازمال ملل دوپهلو حرف می زند و حمله اسرائیل را محکوم نمی‌کند جریان دود مشاهده‌ شده در محدوده گمرک سرخس چه بود؟ حجت‌الاسلام پژمان‌فر: دست قدرتمند نیرو‌های مسلح، رژیم صهیونیستی را بیچاره کرد | دیگر مذاکره بی‌فایده است انهدام اهداف متخاصم در اطراف نطنز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حمله صهیونیست‌ها به یک نمایشگاه کامیون در کرمانشاه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) مدنی‌زاده سکان‌دار وزارت اقتصاد شد + فیلم قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: آرامش و امنیت مردم برای ما اولویت مطلق است سپاه از شهادت ۲ تن از پاسداران ایجرود در زنجان خبر داد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) موافقت کمیسیون اقتصادی با وزیر پیشنهادی اقتصاد قالیباف: در رابطه با نفوذی‌های داخلی باید هوشمند باشیم | دشمن وحشی خود را پایبند به هیچ خط قرمزی نمی‌داند پزشکیان در مجلس: باید با وحدت و انسجام مقابل تجاوز جنایتکار نسل‌کش ایستاد آخرین وضعیت درمان دریابان شمخانی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) چراغ سبز کمیسیون اقتصادی مجلس به وزیر پیشنهادی اقتصاد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) حضور پزشکیان در جلسه رأی اعتماد مدنی‌زاده در مجلس (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) گزارش‌ها از حمله به مشهد و فعال شدن پدافند هوایی | شواهد قطعی از حضور جنگنده اسرائیلی در دست نیست واکنش کشور‌های مختلف جهان به جنگ ایران با اسرائیل تشدید بی‌سابقه تنش‌ها | تبادل حملات مستقیم موشکی و پهپادی بین ایران و اسرائیل اطلاعیه شماره۶ سپاه پاسداران درباره عملیات وعده صادق ٣ (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز موج هشتم حمله ایران به اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم رویترز: ایران مذاکره برای آتش‌بس زیر حملات اسرائیل را نمی‌پذیرد اعتراف رسانه‌های اسرائیلی: فریب جنگ روانی ایران را خوردیم جنازه ۲ صهیونیست دیگر از زیر آوار در تل‌آویو بیرون کشیده شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند

  • کد خبر: ۳۳۲۹۱۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
  • ۱
پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
رئیس جمهور با اشاره به اینکه کتاب‌ها باید بر اساس مسائل و نیاز روز جامعه نوشته شوند، گفت: کتاب‌ها حاصل کار و تخصص کارشناسان حوزه‌های مختلف هستند و مردم باید این حق را داشته باشند که با آزادی، کتاب مورد نظر خود را برگزینند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان صبح امروز جمعه از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در محل مصلای امام خمینی (ره) بازدید کرد.

رئیس جمهور در این بازدید که با همراهی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی، انجام شد، با حضور در بخش‌های مختلف نمایشگاه، از تعدادی از غرفه‌ها دیدن کرد و در گفت‌و‌گو با فعالان حوزه نشر، در جریان دغدغه‌ها و مشکلات صنفی آنان به‌ویژه در زمینه تأمین کاغذ قرار گرفت.

پزشکیان ضمن تورق برخی از کتاب‌های تاریخی، دینی، دیوان اشعار، غزلیات، زندگی‌نامه فرماندهان دفاع مقدس، شاهنامه، رمان، آثار حوزه علوم انسانی و کتاب‌های فلسفی، با ابراز خرسندی نسبت به تنوع محتوایی آثار عرضه شده، بر اهمیت به‌روز بودن محتوای کتاب‌ها تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه کتاب‌ها باید بر اساس مسائل و نیاز روز جامعه نوشته شوند، تصریح کرد: تنها در این صورت است که می‌توان از کتاب به‌عنوان ابزاری مؤثر برای ارتقا و بهبود وضعیت فرهنگی و اجتماعی بهره برد.

در پایان بازدید، پزشکیان ضمن ابراز رضایت از سطح کیفی برگزاری نمایشگاه، اظهار داشت: فرصت کمی برای مطالعه در دوره ریاست‌جمهوری باقی می‌ماند و از این رو حضور در چنین رویداد‌هایی برایم ارزشمند است.

رئیس جمهور با توصیه به جوانان برای انس با کتاب، مطالعه مستمر را فرصتی برای آشنایی با اندیشه‌ها، افکار، گرایش‌ها و تسلط بر تاریخ گذشتگان، تجربیات ملت‌ها، رموز موفقیت، نحوه نگرش، باور‌ها و اعتقادات برشمرد.

پزشکیان با اشاره به اینکه کتاب‌ها حاصل کار و تخصص کارشناسان حوزه‌های مختلف‌اند، تأکید کرد: مردم باید این حق را داشته باشند که با آزادی، کتاب مورد نظر خود را برگزینند.

رئیس جمهور در پاسخ به برخی مشکلات مطرح‌شده درباره تأمین کاغذ، خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر لزوم بررسی کارشناسی این موضوع اعلام کرد که دولت هر اقدامی که در توانش باشد، برای حل این مساله انجام خواهد داد.

پزشکیان همچنین در بازدید از غرفه مرکز حفظ و نشر آثار و اندیشه‌های امام خمینی (ره) در پاسخ به سوال یکی از حاضران درباره جایگاه وفاق در اندیشه و عمل امام راحل با اشاره به رویکرد وحدت‌آفرین امام خمینی (ره) در مسیر دستیابی به وفاق ملی، خاطرنشان کرد: زمانی که برخی زائران حج در نماز جماعت به اقتدای امام جماعت اهل سنت تردید داشتند، امام با صدور فتوا این تردید را شکست و اعلام کرد چنین نمازی صحیح است و نیازی به اقامه مجدد آن نیست.

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل مصلای امام خمینی تهران برگزار می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
نه که مردم اسیرن و نمیتونن انتخاب کنن
یکیش خود شما
نکنه فکر میکنه مردم اونم به زور انتخاب کردند
چه حرفایی میزنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->