درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن

  • کد خبر: ۳۳۳۰۷۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۳
تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن
خواکین فینیکس از تشویق ایستاده ۵ دقیقه‌ای فیلمش در جشنواره فیلم کن به گریه افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ادینگتون»، فیلم وسترنی که در دنیای معاصر و در زمان کووید اتفاق می‌افتد و سازنده‌اش آری آستر است، با بازی خواکین فینیکس، اما استون، آستین باتلر و پدرو پاسکال در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کن در روز جمعه، از تماشاگران ۵ دقیقه تشویق ایستاده گرفت.

این فیلم با نگاهی متفاوت به گفتمان سیاسی و اجتماعی امروز آمریکا، به مذاق برخی حضار بین‌المللی خوش نیامد و حداقل ۲۰ نفر در طول نمایش از سالن خارج شدند، اما این مانع از تحسین فیلم نشد و تماشاگران ۵ دقیقه ایستاده به تشویق فیلم پرداختند، تا آنجا که چشمان خواکین فینیکس که برای تشکر سر تکان می‌داد، از اشک خیس شد.

وضع آری آستر هم بهتر از او نبود و وی در حالی که از خود انتقاد می‌کرد، گفت: نمی‌دانم چه بگویم. نمی‌دانم نظر شما چیست. متاسفم، متشکرم، چه بگویم؟ وی در نهایت از اینکه در جشنواره کن حضور داشت سپاسگزاری کرد و گفت: از اینکه اینجا هستم احساس افتخار می‌کنم. این یک رویاست که به حقیقت پیوسته است.

داستان این فیلم که محصول کمپانی مستقل A ۲۴ است، در ماه می ۲۰۲۰ اتفاق می‌افتد. در درگیری بین کلانتر یک شهر کوچک (با بازی فینیکس) و شهردار (با بازی پاسکال) در ادینگتون، نیومکزیکو، آتش شعله‌ور می‌شود.

لوک گریمز، دیردر اوکانل، مایکل وارد و کلیفتون کالینز جونیور دیگر بازیگران این فیلم هستند.

«ادینگتون» پس از فیلم «بو می‌ترسد» محصول ۲۰۲۳ آستر ساخته شده است که در آن فینیکس نقش مردی پارانوئید را بازی می‌کرد که برای رسیدن به مراسم خاکسپاری مادرش، سفری سورئال را آغاز می‌کند و در این مسیر با بزرگترین ترس‌های خود روبه‌رو می‌شود. فیلم هر چند نقد‌های مثبت از منتقدان گرفت، اما فقط ۱۱ میلیون دلار فروش کرد.

«ادینگتون» که برای اولین بار در جشنواره کن به نمایش درآمده، قرار است از ۱۸ جولای در سینما‌ها اکران شود.

با نمایش «ادینگتون» در کن، آری آستر کارگردان آن برای اولین بار در این جشنواره حضور یافت. وی با «موروثی» که اولین فیلم بلندش بود و در ژانر وحشت خوش درخشید، در جشنواره فیلم ساندنس سال ۲۰۱۸ حضور یافت. «میدسامر»، فیلم دوم او با بازی فلورنس پیو نقد‌های خوبی گرفت و «بو می‌ترسد» هم تحسین شد.

با این حال بازیگران فیلم آستر بیشتر از خود او با جشنواره فیلم کن ارتباط داشته‌اند و فینیکس سال ۲۰۱۷ برای فیلم «تو هرگز واقعاً اینجا نبودی» ساخته لین رمزی جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد و استون سال پیش با فیلم «نوعی مهربانی» ساخته یورگوس لانتیموس در این جشنواره حضور داشت.

امسال هفتاد و هشتمین جشنواره فیلم کن در حال برگزاری است و این جشنواره که از ۱۳ ماه می (۲۳ اردیبهشت) کارش را شروع کرده تا ۲۴ می‌ادامه خواهد داشت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->