نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

مغز متفکر جباری کرونا گرفت

  • کد خبر: ۳۳۳۱۸۲
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸
مغز متفکر جباری کرونا گرفت
جلال چراغپور، مربی استقلال که جباری اعتقاد ویژه‌ای به توانایی و دانش او دارد، دچار کرونا شده و قادر به حضور در تمرینات این تیم نیست.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: جلال چراغپور، پیشکسوت فوتبال ایران که همه اهالی فوتبال به‌خوبی با علم و آگاهی او از دنیای فوتبال آشنایی دارند، در فصل جاری به عنوان دستیار در کنار مجتبی جباری حاضر شده و به امور فنی در این تیم مشغول است. چراغپور، اما مدتی است در تمرینات استقلال حضور ندارد و این تیم را همراهی نمی‌کند.

ماجرای غیبت‌های چراغپور برمی‌گردد به درگیری این مربی با ویروس کرونا. چراغپور نیز مانند بسیاری از بازیکنان استقلال که پیش از بازی با سپاهان به ویروس سرماخوردگی دچار شدند، اکنون بیمار است و نمی‌تواند در تمرینات استقلال حضور یابد؛ البته گفته می‌شود وضعیت چراغپور رو به بهبود است و می‌تواند در روز‌های آتی به تمرینات استقلال اضافه شود و به احتمال زیاد با رفع کسالت، به اردوی استقلال اضافه خواهد شد.

استقلال و صنعت نفت آبادان روز شنبه هفته آتی با یکدیگر بازی دارند و حضور چراغپور در تمرینات استقلال کمک قابل‌توجهی برای مجتبی جباری خواهد بود و باید دید مغز متفکر او چه زمان به شرایط عادی باز خواهد گشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->