سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند تخریب برج‌های مسکونی در غزه، سیاست جدید اسرائیل برای تحمیل کوچ اجباری + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی مجلس در دستور هفتگی طرح اصلاح قانون مهریه را بررسی می‌کند قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن اژه‌ای: باید نسبت به تحرکات دشمنان هوشیار هستیم | ایران اهل منطق و گفت‌و‌گو است عضو کمیسیون انرژی مجلس: در پایان شهریور خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد یک نماینده مجلس: اصراری بر استیضاح وزیر نیرو نیست | بحران انرژی ریشه‌دارتر از یک سال گذشته است بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در دست بررسی مجلس (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: اتحاد مسلمانان، راهبردی‌ترین عامل در شکست نقشه‌های دشمنان است استاندار خراسان رضوی: تابوی واگذاری اختیارات واقعی به استان‌ها باید شکسته شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: همکاری‌های ایران و عراق باید عینی‌تر شود تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد
سرخط خبرها

وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۳۳۷۶
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم
سرپرست وزارت خارجه افغانستان با بیان این که «وظیفه شرعی ما به عنوان یک مسلمان است که به مسلمانی که از تشنگی رنج می‌برد، کمک کنیم»، گفت: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر خان متقی در پنلی در مجمع گفت‌وگوی تهران که با اجرای محمدرضا بهرامی، مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه ایران برگزار شد با بیان این که «افغانستان در طی نیم قرن گذشته شاهد دخالت‌های بیگانگان در امور داخلی خود بوده است»، گفت: در حال حاضر افغانستان وارد مرحله جدیدی از حیات سیاسی خود شده است.

وی با بیان اینکه «در حال حاضر افغانستان در حال تبدیل شدن به چهارراه اتصال همگرایی و ترانزیت کالا و انرژی در منطقه است و در این زمینه نقش مثبتی را ایفا می‌کند»، ادامه داد: ما در طول ۴ سال گذشته تلاش کردیم که ساختار‌های امنیتی افغانستان را متناسب با نیاز‌های افغانستان احیا کنیم.

سرپرست وزارت خارجه حکومت سرپرستی افغانستان ادامه داد: در حال حاضر شاهد شکل گیری یک اقتصاد بومی در افغانستان هستیم.

اینجا ببینید:

این مقام در حکومت سرپرستی افغانستان با بیان اینکه «ما در طول چهار سال گذشته سعی کردیم که روابط خود را با کشور‌های همسایه از جمله ایران گسترش دهیم و در حال حاضر حجم روابط تجاری سالانه ایران و افغانستان حدود سه میلیارد دلار است»، اظهار کرد: در طول سال‌های گذشته به خاطر حضور بیگانگان در کشور ما، افغانستان به یکی از مشکلات امنیتی در منطقه تبدیل شده بود ولی اکنون آرامش در افغانستان حاکم است و این به نفع منطقه و جهان است.

امیر خان متقی گفت: ما در عرصه سیاست خارجی، سیاست خارجی متوازن را دنبال می‌کنیم.

وی به موضوع حضور مهاجران افغانستانی در ایران اشاره کرد و گفت: ایران در طول ۴۰ سال گذشته به خاطر تحولات در افغانستان میزبان مهاجران افغانستانی بوده و ما این لطف ایران را فراموش نمی‌کنیم.

امیر خان متقی یکی از چالش‌های مشترک ایران و افغانستان را موضوع مواد مخدر دانست.

وزیر خارجه حکومت سرپرستی افغانستان همچنین در پاسخ به سوال بهرامی، دیپلمات ارشد ایرانی که هدایت این پنل را بر عهده داشت در ارتباط با موضوع آب گفت: ما از وضعیت خشکسالی در سیستان و بلوچستان ناراحت هستیم و متاسفانه ما این وضعیت را در نیمروز و هلمند نیز شاهد هستیم.

وی در این ارتباط تاکید کرد: این وظیفه شرعی ما به عنوان یک مسلمان است که به مسلمانی که از تشنگی رنج می‌برد، کمک کنیم.

امیرخان متقی ادامه داد: مردم ایران شکی نداشته باشند که ما نیت بدی نداریم و وظیفه شرعی خود ما می‌دانیم که به مردم تشنه آب را برسانیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما به معاهده هیرمند پایبند هستید، گفت: اگر این قرارداد هم نبود ما به این وظیفه عمل می‌کردیم و در جریان سفر آقای عراقچی به افغانستان نیز بر این موضوع تاکید کردیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->