اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد

  • کد خبر: ۳۳۳۴۸۰
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴
خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد
پایگاه خبری عبری «واللا» از عملیات ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در خان‌یونس در جنوب غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که پایگاه خبری واللا به نقل از یک منبع آگاه از عملیات ویژه ارتش اشغالگر در خان یونس پرده برداشت ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: در اوج عملیات «ارابه‌های گدعون» هستیم و در سراسر نوار غزه فعالیت داریم.

«آوی دوفرین»، سخنگوی ارتش اشغالگر نیز گفت که ارتش در حال حاضر در پنج لشکر در نوار غزه فعالیت می‌کند.

او افزود: «ما در حال دستیابی به همه اهداف هستیم - بازگرداندن سربازان ربوده شده و سرنگونی حماس.»

صابرین نیوز نیز از شناسایی نیرو‌های ویژه نظامی اسرائیل در مرکز خان یونس خبر داد که هواپیما‌های جنگی برای بیرون بردن آنها وارد عمل شدند.

از آن سو، خبرنگار الجزیره تاکید کرد: سلسله حملات خشونت‌آمیز متجاوزان به چندین منطقه در خان یونس رخ داده است.

به گفته این خبرنگار، حمله هوایی اسرائیل آزمایشگاه داروسازی مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس را هدف قرار داد. در حالی که شهدا و مجروحان بر اثر حملات هوایی اسرائیل به مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس منتقل شدند.

خبرنگار الجزیره تاکید کرد: در بیش از ۳۰ حمله هوایی اسرائیل به مناطق مختلف در خان یونس ۶ نفر شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

منابع پزشکی نیز به الجزیره گفتند: در حملات اسرائیل به نوار غزه از سپیده دم امروز، ۱۷ نفر شهید شدند که ۶ نفر از آنها در خان یونس بودند.

«ایال زامیر»، رئیس ستاد کل ارتش اشغالگر نیز با تاکید بر قصد خود برای «بازگرداندن اسرا و نابودی حماس»، مدعی شد عملیات نظامی در نوار غزه تا زمان دستیابی به اهداف اعلام شده جنگ ادامه خواهد یافت.

طبق آنچه «آویخای ادرعی»، سخنگوی ارتش اسرائیل روز یکشنبه در صفحه رسمی تلگرام خود اعلام کرد، این مطلب در جریان بازدید میدانی از شمال نوار غزه به همراه دیگر فرماندهان نظامی مطرح شد.

زامیر گفت: «بازگرداندن زندانیان و نابودی حماس دو هدف اصلی جنگ هستند.»

او افزود: «هیچ بازگشتی به آنچه قبل از هفت اکتبر ۲۰۲۳ اتفاق افتاد، وجود ندارد.»

وی تاکید کرد: «ارتش حاشیه‌ای از انعطاف‌پذیری را برای سطح سیاسی فراهم خواهد کرد تا به سمت هرگونه توافق تبادل زندانیان احتمالی حرکت کند.»

زامیر افزود: «این توافق یک دستاورد خواهد بود، نه توقف خصومت‌ها.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->