هشدار درباره مواد نگهدارنده پنهان در لوازم آرایشی میزان شیوع هپاتیت B در کشور به کمتر از یک درصد رسید بهره‌برداری از بیش از ۱۰۰ هزار کلاس درس در مهر ۱۴۰۴ متهم پرونده پدرکشی در  بازسازی صحنه جنایت: کشتن پدرم، آخرین راهکار بود واژگونی قایق در نیجریه با ۲۵ فوتی امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۶۴۰ حادثه در کشور طی هفته گذشته | خراسان رضوی رتبه دوم حوادث کوهستان فاز نخست پروژه آب‌شیرین‌کن بجستان با همکاری دانش‌بنیان‌ها، به بهره‌‎برداری رسید بیش از ۸۰۰ مدرسه در تهران به بازسازی نیاز دارند بیش از ۱۵ هزار فرهنگی در آزمون اعزام به مدارس خارج از کشور شرکت کردند + تعداد اعزامی‌ها رشد بی‌سابقه پروژه‌های تحویلی سازمان نوسازی مدارس در سال ۱۴۰۴ جزئیات آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد + تاریخ تحویل کارت ورود به جلسه (۶ مرداد ۱۴۰۴) یک‌سوم ایرانی‌ها رفلاکس معده دارند زائران اربعین این وسایل را همراه داشته باشند در روز‌های گرم چه میوه‌هایی بخوریم؟ هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه دارو برای مقابله با گرمازدگی سلامت باروری در گرو زایمان طبیعی و تغذیه با شیر مادر است هشدار وزارت بهداشت: آفتاب نگیرید! پیش‌بینی هواشناسی امروز (۶ مرداد ۱۴۰۴) | وقوع رگبار باران و گردوخاک در ۹ استان ایران دادگاه رسیدگی به پرونده قتل الهه حسین نژاد برگزار شد | اولیای دم خواستار قصاص در ملا عام (۶ مرداد ۱۴۰۴) خبر جدید برای بازنشستگان | زمان پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تشدید گرما در خراسان رضوی و ۳۰ استان دیگر عروسک‌های لبوبو چطور برای نسل زد تبدیل به یک نماد اجتماعی شد؟ تشخیص زودهنگام افسردگی با یک دماسنج ساده! آیا ادارات بوشهر روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل است؟ درباره انواع خطرناک بیماری هپاتیت و راه های پیشگیری و درمان | عفونت زرد فشار خون خودتان کم نشود آقای وزیر! مسقف شدن پارکینگ‌های عمومی با پنل‌های خورشیدی رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی پاسخ داد: آیا فرونشست زمین می‌تواند اثرات زلزله را شدیدتر کند؟
سرخط خبرها

ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۳۶۱۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷
ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام آموزش ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم در حوزه هوش مصنوعی از خردادماه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمصطفی آذرکیش امروز در نشست تخصصی «هوش مصنوعی و توسعه علوم و فناوری‌های نوین» با بیان اینکه ارتقای کیفیت آموزش نیازمند هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف است، اظهار کرد: امروز شاهد شکل‌گیری همکاری‌ای سازنده و بین‌دستگاهی در حوزه هوش مصنوعی هستیم؛ همکاری‌ای که با مشارکت وزارت آموزش‌وپرورش، وزارت ارتباطات، معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، صداوسیما و اپراتور‌هایی نظیر همراه اول آغاز شده و در حال گسترش است.

وی با اشاره به اسناد بالادستی، از جمله سند ملی هوش مصنوعی و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش، گفت: بر اساس این اسناد، سه تکلیف اصلی بر عهده آموزش‌وپرورش قرار دارد؛ نخست، اصلاح نظام آموزشی در راستای تقویت مزیت‌های انسانی در برابر فناوری‌های نو و جلوگیری از رقابت نابرابر؛ دوم، طراحی محتوای آموزشی ویژه برای مقاطع متوسطه و دانشگاه؛ و سوم، حمایت از راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی جدید متناسب با نیاز‌های بازار کار در حوزه هوش مصنوعی.

آذرکیش با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۲۰ نشست تخصصی در حوزه آموزش هوش مصنوعی با همکاری ۱۸ شرکت دانش‌بنیان برگزار شده است، افزود: در حال برنامه‌ریزی برای آموزش دو میلیون دانش‌آموز در دوره متوسطه اول و ۱۰۰ هزار معلم هستیم. ثبت‌نام این طرح از خردادماه از طریق سایت وزارت ارتباطات آغاز می‌شود و ارزیابی نتایج نیز از طریق سامانه سیدا انجام خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش، یکی از اهداف کلان این طرح را تربیت نسل آینده، نه فقط به‌عنوان مصرف‌کننده بلکه به‌عنوان تولیدکننده و توسعه‌دهنده فناوری هوش مصنوعی عنوان کرد.

وی به فعالیت‌های تکمیلی آموزش‌وپرورش در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون مسابقات رباتیک با مشارکت بیش از ۳۸ هزار اثر دانش‌آموزی برگزار شده و دبیرخانه‌های تخصصی هوش مصنوعی در استان‌های خوزستان و تهران فعال هستند. همچنین، قطب کشوری رباتیک و هوش مصنوعی در استان اصفهان راه‌اندازی شده است که در آن، نقش‌های «کاربر» و «توسعه‌دهنده» برای آموزش مفاهیم پایه طراحی شده‌اند.

آذرکیش افزود: تاکنون ۴۰ وبینار کشوری و ۳۲۰ وبینار استانی با محوریت آموزش مفاهیم هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و کاربرد‌های آن برگزار شده و بر اساس آمار، بیش از ۸۲۸ هزار دانش‌آموز به‌صورت حضوری و نزدیک به ۴۵ هزار نفر به‌صورت غیرحضوری تحت آموزش قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه از تدوین کتاب‌های درسی جدید در حوزه کدنویسی و فناوری، و اجرای برنامه‌های عملی در زمینه خودرو‌های هوشمند و سازه‌های مکاترونیکی خبر داد.

آذرکیش با تأکید بر ضرورت انسجام در سیاست‌گذاری و اجرا در حوزه فناوری‌های نوین، گفت: هدف ما، تربیت نسلی فناور، خلاق و آگاه به تحولات جهانی است؛ مسیری که نه مقطعی و نه مناسبتی است، بلکه مسیری ملی، مداوم و راهبردی است که تنها با مشارکت نهاد‌های مسئول و همراهی جامعه تحقق خواهد یافت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->