جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد
سرخط خبرها

آخوندی: تا این لحظه، هنوز می‌توان به نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات امیدوار بود

  • کد خبر: ۳۳۴۱۲۴
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
آخوندی: تا این لحظه، هنوز می‌توان به نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات امیدوار بود
عضو کابینه دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: تا این لحظه هنوز می‌توان به نتیجه‌بخش‌بودن مذاکرات امیدوار بود؛ البته یاوه‌گویی‌های ترامپ در فرایند مذاکرات پیچیده تا حدی قابل‌انتظار و قابل‌پیش‌بینی بود. حالا اینکه نتیجه این توافق چه خواهد بود و آیا بهترین توافق خواهد بود، می‌توان درباره آن بحث کرد. مذاکرات چه به نتیجه برسد و چه به نتیجه نرسد باید برای هر دو سناریو، داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس آخوندی صبح پنجشنبه، اول خرداد ۱۴۰۴، در جریان ششمین کنگره مجمع ایثارگران، با بیان این که «کشور در آستانه یک تحول بسیار بسیار بزرگی قرار دارد» ادامه داد: در این وضعیت کشور می‌تواند هم به سمت بد برود و هم به سمت خیر. متاسفانه وضعیت به گونه‌ای است که مساجد ضرار زیاد شده و بین شان رقابت سختی در گرفته است. باید دید کدام یک پیروز می‌شوند. باید با هوشیاری لازم در همان ابتدا آن‌ها را از بین میبردیم. این‌ها به ظاهر از طرفداران تشیع و وفاق هستند در حالی که نباید فراموش کرد که با مسجد ضرار نمی‌توان وفاق کرد.

وی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: تا این لحظه هنوز می‌توان نسبت به نتیجه بخش بودن مذاکرات امیدوار بود. البته یاوه گویی‌های ترامپ در فرایند مذاکرات پیچیده تا حدی قابل انتظار و قابل پیش‌بینی بود. حالا این که نتیجه این توافق چه خواهد بود و آیا بهترین توافق خواهد بود، می‌توان درباره آن بحث کرد. مذاکرات چه به نتیجه برسد و چه به نتیجه نرسد باید برای هر دو سناریو، داشته باشیم.

وزیر راه شهرسازی دولت‌های یازدهم و دوازدهم با تشریح شرایط کشور در سال ۱۳۸۴ و از حزب مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب برای بررسی آن چه پیش آمد دعوت کرد.

وی با اعتقاد به این که «گاهی به دلایل مختلف مصلحت به جای قانون می‌نشیند و دیانت روبروی ملیت می‌ایستد، در حالی که در ایران هرگز با چنین اتفاقی رو‌به‌رو نبودیم» گفت: این اتفاق برای ایران خطرناک‌تر از هر جنگی است. این مسئله برای ایران سم است.

وزیر اسبق راه و شهرسازی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با هشدار نسبت به «فساد در تجارت» اظهار کرد: نمی‌توان توسعه را با فساد و خلاف پیش برد.

وی با اشاره به قانون انتصاب در مشاغل حساس ابراز عقیده کرد: آیا با این وضعیت می‌توان کار موثر و درستی انجام داد. این قانون کلا قوه مجریه را به گرو گرفته است.

وی با اشاره به قانون عفاف و حجاب هم گفت: چیزی را که می‌خواهیم به نسل بعد انتقال دهیم بسیار مشکل‌دار است. برای این مسئله باید فکری کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->