پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: خواف می‌تواند موتور پیشران توسعه شرق کشور باشد

  • کد خبر: ۳۳۴۱۸۹
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۳
استاندار خراسان رضوی: خواف می‌تواند موتور پیشران توسعه شرق کشور باشد
استاندار خراسان رضوی گفت: منطقه خواف یکی از پیشران‌های اصلی توسعه در شرق کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در مراسم امضای ۸ تفاهم‌نامه شهرستان خواف، در حاشیه نمایشگاه مشهد اینوکس، با ابراز خرسندی از فضای با نشاط و برنامه‌ریزی‌شده نمایشگاه، آن را نقطه آغاز تحول در مسیر اقتصادی استان توصیف کرد.

وی با تأکید بر اهمیت راهبردی این نمایشگاه در نقشه اقتصادی کشور افزود: «نمایشگاه مشهد اینوکس باید به‌عنوان رویدادی سالانه در تقویم نمایشگاهی کشور و استان ثبت شود؛ موضوعی که با حمایت وزارت اقتصاد و دارایی، به‌ویژه آقای سیدی، در حال تحقق است.»

استاندار خراسان رضوی با اشاره به حضور چشمگیر شهرستان‌های مختلف در این رویداد، حضور مقتدرانه و برنامه‌ریزی‌شده شهرستان خاف را مورد تقدیر ویژه قرار داد و از تلاش‌های دکتر توکلی، فرماندار خواف و دیگر مسئولان منطقه قدردانی کرد.

مظفری همچنین به نقش پررنگ شرکت‌های بزرگ معدنی و فولادی فعال در سنگان و خراسان اشاره کرد و گفت: حضور رسمی این شرکت‌ها در نمایشگاه، نشان از اهمیت دادن به توسعه اقتصادی استان دارد.

وی ادامه داد: تفاهم‌نامه‌هایی که در حاشیه نمایشگاه امضا شده، اقدامی اساسی و کم‌نظیر برای توسعه شرق کشور به‌ویژه مناطق منتهی به سنگان خواهد بود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ضرورت تکمیل پروژه راه‌آهن خواف و افزایش سرعت آن به استاندارد‌های لازم، بر تسریع اقدامات زیربنایی در این مسیر تأکید کرد و از تلاش‌های پیشین مسئولان در این زمینه یاد کرد.

مظفری در بخش دیگری از سخنان خود، خبر از امضای یک صورتجلسه مهم برای تأسیس یک باشگاه ورزشی قدرتمند در خراسان داد و گفت: «این باشگاه با همکاری شرکت‌های فولادی منجمله شرکت‌های مستقر در منطقه سنگان پایه‌گذاری خواهد شد و می‌تواند منشأ تحولات مثبت برای جوانان استان باشد.»

وی با تشکر ویژه از تلاش‌های مسئولان شهرستان خواف، بر لزوم احیای سریع زیرساخت‌های منطقه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های معدنی عظیم آن برای نقش‌آفرینی در اقتصاد ملی تأکید کرد.

مهدی آسیایی فرماندار شهرستان خواف نیز با اشاره به برپایی غرفه شهرستان خواف با تمرکز بر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های معدنی و صنایع وابسته، گفت: این نمایشگاه، فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی‌های منطقه است. آسیایی اعلام کرد که در سه‌ماهه اخیر و در مدت همکاری با تیم مدیریتی جدید استان، اتفاقات بسیار مهمی در حوزه‌های مختلف شهرستان رقم خورده است.

وی افزود: خروجی این تلاش‌ها در قالب هشت موافقت‌نامه در حوزه‌های مختلف است که امروز با حضور استاندار، معاونین، نماینده محترم مجلس و امامان جمعه، به امضا خواهد رسید.

آسیایی ادامه داد: از جمله این موافقت‌نامه‌ها می‌توان به پروژه مهم تولید انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد که به گفته فرماندار، شامل احداث نیروگاه خورشیدی و بادی با ظرفیت هزار مگاوات است که فاز نخست آن با ظرفیت ۶۰ مگاوات در شهرستان اجرا می‌شود.

منبع: اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->