سید عمار حکیم با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده شهدای اقتدار (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشهد، میزبان سی‌ودومین جشنواره فرهنگی‌هنری قرآن و عترت دانشجویی امروز نیازمند به فقه حکمرانی هستیم ورود وقف به حوزه دفاعی کشور یادواره شهدای کارمند در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود تشرف یک‌هزار زائر ایرانی به حج عمره از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ لزوم توجه به محتوای اثرگذار حوزه دفاع مقدس و مقاومت در آموزش و پرورش بازگشت به آموزه‌های پیامبراسلام(ص) و امام‌رضا(ع)، راه برون‌رفت از بحران‌های امروز است همزمان با هفته وحدت جلد سوم مجموعه «۳۶۶ روز با پیامبر عزیزمان» منتشر می‌شود موضوعات مرتبط با مسجد در قوانین برنامه هفتم توسعه دیده نشده است آغازبه‌کار دهمین نمایشگاه کتب حوزوی و معارف اسلامی با حضور ۱۷۰ ناشر در مشهد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد میزبان برگزاری محافل قرانی در هفته وحدت چگونه کلام، باور و رفتار می‌سازد؟ همه؛ زیر پرچم اسلام | نگاهی به وحدت اسلامی از منظر سخنان و سیره علمای شیعه ثبت بزرگ‌ترین موقوفه کشور در مشهد سرمایه‌گذاری ۵۹۵ میلیارد تومانی موقوفات خراسان رضوی در پروژه‌های اقتصادی لزوم توجه به نیاز‌های نسل جوان در جشنواره‌های رضوی برگزاری جشن‌های وحدت در ۴ نقطه مشهد هم‌زمان با میلاد پیامبر اعظم(ص) + جزئیات ماه سرخ و نماز آیات برای طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی قرن در حرم مطهر امام رضا(ع) + جزئیات
سرخط خبرها

رژیم بعث در برابر غیرت و ایمان مردم کشورمان شکست خورد

  • کد خبر: ۳۳۴۵۸۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
رژیم بعث در برابر غیرت و ایمان مردم کشورمان شکست خورد
فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) گفت: رژیم بعث عراق با بهره‌گیری از تجهيزات به روز و حمایت سایر کشور به خرمشهر حمله کرد اما مردم در کنار نیروهای نظامی ما ۳۴ روز مقاومت جانانه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حبیب‌الله جان‌نثاری صبح امروز در مراسم صبحگاه این دانشگاه به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر با گرامی‌داشت این روز و یاد و خاطره شهدای خدمت اظهار داشت: یکی از توفیقات ما حضور این رئیس‌جمهور مردمی در دانشگاه ما بود.

سردار جان‌نثاری با بیان اینکه شهید جمهور ویژ‌گی‌های برجسته‌ای داشتند، گفت: ولایت مداری، مردم داری و خستگی‌ناپذیر بودن از ویژگی‌های شهید رئیسی عزیز بود.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) افزود: آسایش، امنیت و پیشرفت امروز کشور ما از خون پاک شهدا و خانواده شهدا نشات می‌گیرد.

وی با بیان اینکه دشمن همواره می‌گوید گزینه‌های ما روی میز است، خاطرنشان کرد: هیچ گزینه‌ای روی میز نیست مگر اینکه آن را به میدان آورده و شکست خورده است.

سردار جان‌نثاری تصریح کرد: کودتا، فتنه، حمله به طبس و جنگ تحمیلی از گزینه‌های دشمنان بود که با هوشیاری مردم، از خودگذشتگی جوانان این کشور و ایمان به خدا با شکست مواجه شده است.

وی گفت: آمریکا کماندو‌های خود را شش ماه آموزش دادند و آنها را به صحرای طبس اعزام کردند و برنامه‌های زیادی برای ترور، بمباران جماران، سرنگونی نظام و آزادی گروگان‌های خود داشتند، اما خداوند شن‌های بیابان را مامور کرد و این توطئه آنها شکست خورد.

سردار جان‌نثاری گفت: رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر ما را به شهادت رساندند در کوچه و بازار برای اینکه نظام ما قوی نشود مردم را ترور کردند، اما به نتیجه‌ای نرسیدند.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) با تاکید بر اینکه یکی از گزینه‌های آنها حمله نظامی به کشورمان با حمایت از صدام و رژیم بعث عراق بود، عنوان کرد: رژیم بعث عراق با بهره‌گیری از تجهیزات به روز و حمایت سایر کشور به خرمشهر حمله کرد، اما مردم در کنار نیرو‌های نظامی ما ۳۴ روز مقاومت جانانه کردند.

وی خاطرنشان کرد: خرمشهر ۲۰ ماه در اشغال صدامیان بود، اما پس از چهار مرحله عملیات در سوم خرداد سال ۶۱ طی عملیات الی بیت المقدس آزاد شد.

سردار جان‌نثاری با بیان اینکه رژیم بعث عراق در خرمشهر به غیرت ملی ایرانیان باخت گفت: جوانان بدانند اینکه می‌گویم دفاع مقدس بخاطر این است که ما تجاوز و جنگی را شروع نکردیم بلکه ما از ارزش‌های مقدس، دین و ناموس خودمان دفاع کردیم.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: امروز هم ما به دنبال شروع جنگی نیستیم.

وی با بیان اینکه خرمشهر‌ها در پیش است، بیان کرد: دشمن در عرصه‌های مختلف گزینه‌های مختلف را به میدان آورد، اما امروز میدان جنگ نرم است و در سال ۱۴۰۱ دشمن با سرازیر کردن سلاح به کشورمان به دنبال جنگ مسلحانه داخلی و براندازی بود.

سردار جان‌نثاری ادامه داد: ما در خرمشهر با ایمان به خدا و دست خالی در برابر تمام فناوری‌های دشمن پیروز شدیم و شما نیز در خرمشهر‌های آینده باید با ایمان به خدا سنگر به سنگر میدان‌های مختلف را فتح کنید.

فرمانده دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی (ع) با تاکید بر اینکه دشمن ریشه‌های امید و ایمان جوانان ما را هدف قرار داده است، گفت: باید با آموزش و مهارت آماده مقابله با برنامه‌های دشمنان و خدمت به مردم در سراسر کشور باشید و این تکلیف ما است.

منبع: دفاع مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->