افتتاحیه لیگ برتر در مشهد | جدال تراکتور و استقلال در ورزشگاه امام رضا(ع) قطعی شد دلبری مشمئزکننده رامین | داستان تکراری یک ستاره بی‌تیم باشگاه استقلال با بوژوویچ صلح کرد هافبک آرسنال با قید وثیقه آزاد شد مربی استقلال در آکادمی مس احمدزاده، مدافع چپ جدید پرسپولیس درخواست عجیب اوریه از باشگاه پرسپولیس | شماره ۲۴ را میخواهم! مهاجم سپاهان در راه لیگ تایلند آلوز، گزینه محبوب تیم‌های ایرانی شکایت مدافع پرسپولیس از فدراسیون فوتبال ماشاریپوف: هواداران نگران نباشند، تا هفته اول آماده می‌شوم مشکلات بی‌پاسخ آلونسو در رئال‌مادرید جواب رد عابدزاده به تراکتور پاتک تراکتور به پرسپولیس سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی: «کنسرسیوم صنعت و ورزش» باید به درستی مدیریت شود + فیلم انتشار ویس درگیری نعمت‌زاده و پیرهادی| درگیری ادامه‌دار در فدراسیون تکواندو+ ویدئو تکرار ماجرای یامگا و حامدی فر در تمرین پرسپولیس مخالفت سرمربی پرسپولیس با حضور بزیک!
سرخط خبرها

عبدالهی: جدایی حسینی به‌سود استقلال نیست|جباری بهترین گزینه است

  • کد خبر: ۳۳۴۶۴۳
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
عبدالهی: جدایی حسینی به‌سود استقلال نیست|جباری بهترین گزینه است
نصرالله عبدالهی، پیشکسوت استقلال، جدایی سیدحسین حسینی از این تیم را اتفاقی ناخوشایند می‌داند و معتقد است که این دروازه‌بان باید در استقلال بماند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: در شرایطی که این روز‌ها هواداران استقلال از عملکرد مدیران تیم در بازار نقل و انتقالات ناراضی هستند، شنیده می‌شود مسئولان باشگاه به بعضی از بازیکنان این تیم پیشنهاد تمدید قرارداد با ارقام بالا داده‌اند؛ بازیکنانی که به نظر می‌رسد امتحان خود را پس داده و دردی از استقلال دوا نمی‌کنند. در چنین شرایطی نصرالله عبدالهی، پیشکسوت باشگاه هم موافق این موضوع بوده و معتقد است پنج‌شش بازیکن استقلال باید بروند. صحبت‌های او را دراین‌باره، در ادامه می‌خوانید.

شنیده می‌شود مدیران استقلال به بعضی بازیکنان پیشنهاد تمدید آن هم با قرارداد نجومی داده‌اند، اما عده‌ای مخالف هستند و بازیکنان این فصل را درحد تیم نمی‌دانند؛ نظر شما چیست؟

من نمی‌دانم الان این بازیکنان را می‌خواهند با نظر چه‌کسی جذب کنند. کاری ندارم که قرارداد پیشنهادی به این بازیکنان چقدر است. الان باید مشخص شود که  جباری درباره تمدید بازیکنان نظر می‌دهد یا پای اشخاص دیگری در میان است. من فکر می‌کنم استقلال در چند پست نیاز به جذب بازیکن دارد و شاید از بین تیم ۱۱نفره، پنج‌شش نفر باید عوض شوند. معمولا لیگ ایران این مدلی است که هر تیمی بازیکن خوب و تأثیرگذار دارد، نتیجه هم می‌گیرد. بازیکنان فصل قبل که امتحان خود را پس داده‌اند و حالا استقلال نیاز به بازیکن باکیفیت دارد. گزینه‌های داخلی باید ملی‌پوش یا حداقل در سطح تیم ملی باشند و خارجی‌ها هم باید از کیفیت لازم برخوردار باشند.

ماندن جباری درصورت قهرمانی، به‌نفع استقلال خواهد بود یا آمدن گزینه‌های خارجی مثل ساپینتو؟

به نظر من ماندن جباری بهتر از آمدن گزینه‌های خارجی است. او با فوتبال ما آشناست و در این مدت هم قلق تیم دستش آمده. اگر بتواند استقلال را قهرمان کند و هواداران موافق ماندنش باشند، چه بهتر که بماند. اصل کار طرفداران هستند و باید دید آن‌ها چه می‌خواهند. به نظر شخص من، ماندن جباری خیلی به‌سود استقلال خواهد بود و می‌شود با او موفقیت‌های بزرگی به دست آورد.

شنیده می‌شود که با توجه به هجمه‌هایی که در فصل جاری وجود داشت، حسینی هم قصد جدایی از استقلال را دارد، هرچند پیشنهاد نجومی از سوی باشگاه سپاهان نیز وسوسه‌برانگیز است؛ نظر شما چیست؟

اتفاقاً یکی از بازیکنان موفق این فصل همین حسین حسینی بوده است. او در بازی مقابل صنعت نفت آبادان هم چند توپ خوب گرفت که اگر کنترل نمی‌کرد، ممکن بود اتفاقات دیگری بیفتد. فکر می‌کنم عملکرد حسینی در این فصل مشخص است و هواداران هم به‌خوبی متوجه آن هستند. باید دید این هجمه‌ها ازطرف چه‌کسانی مدیریت می‌شود و منظور آن‌ها چیست. نمی‌گویم حسینی فصل فوق‌العاده‌ای داشت، اما او قطعاً جزو پنج‌شش بازیکنی که باید جدا شوند نیست و خیلی‌ها جلوتر از او هستند که باید زودتر از استقلال بروند.

یعنی حسینی باید بماند؟

این نظر من است. باید دید درنهایت چه اتفاقی رخ می‌دهد. من گفتم که حسینی با توجه به عملکردی که داشته، مستحق انتقاد نیست و اتفاقاً جزو خوب‌های این فصل بوده که تیم‌های بسیاری را خواهان خود می‌بیند؛ بنابراین حفظ چنین دروازه‌بانی بسیار مهم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->