آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سرفاصله قطارهای فاز یک خط سه مترو تا سه ماه آینده کاهش خواهد یافت

  • کد خبر: ۳۳۴۷۱۲
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سرفاصله قطارهای فاز یک خط سه مترو تا سه ماه آینده کاهش خواهد یافت
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تعداد قطار‌های فاز یک خط سه قطارشهری را افزایش خواهیم داد و احتمالاً با دو یا سه رام قطار، سرفاصله کمتری را تا سه ماه آینده خواهیم داشت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

پوریا محمدیان‌یزدی امروز، ۵ خرداد ۱۴۰۴، در حاشیه بازدید میدانی مدیران شهرداری مشهد از فعالیت فاز یک خط سه قطارشهری، در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بهره‌برداری از فاز یک خط سه قطارشهری از روز ولادت امام‌رضا(ع) شروع شد و سرویس‌دهی را با یک رام قطار آغاز کردیم.

وی افزود: با توجه به تقاضای قابل‌توجهی که بین ایستگاه میدان شهدا و ایستگاه باب‌الجواد(ع) بود، تصمیم گرفتیم که هر یک ربع از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد اعزام داشته باشیم و چون تقاضای مسافر ایستگاه پایانه مسافربری فعلاً کم است، به ازای هر دو سرویسی که از میدان شهدا به سمت باب‌الجواد(ع) می‌رود، یک سرویس مسافران را به سمت پایانه جابه‌جا کند.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: سرفاصله‌های زمانی اعزام ما از میدان شهدا هر یک ربع است و بعد از هر دو اعزام، هر نیم ساعت یک اعزام به پایانه مسافربری انجام می‌شود. با تکمیل بخش‌های میانی بنا داریم که این سرفاصله را به حداقل ممکن برسانیم و طی چند ماه آینده، این سرفاصله به کمتر از یک ربع می‌رسد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: تعداد قطار‌ها را افزایش خواهیم داد و احتمالاً با دو یا سه رام قطار، سرفاصله کمتری را تا سه ماه آینده خواهیم داشت. حجم تقاضا در حال افزایش بوده و این افزایش تقاضا بیشتر بین میدان شهدا تا باب‌الجواد(ع) به نیت و قصد زیارت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->