تجمع اصحاب رسانه پاکستان در محکومیت حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما تذکر دادستانی به رسانه‌ها و فعالان مجازی | برای کدام رسانه‌ها پرونده قضایی تشکیل شد؟ مستندساز مشهدی: در این نبرد تاریخی، تنها نیستیم کانون پرورش فکری ۵۰ فیلم‌تئاتر را به صورت رایگان، اکران آنلاین می‌کند دنیای کودکانه نباید رنگ جنگ بگیرد | محتوای کودک فیلم‌نت رایگان منتشر می‌شود از کسی که با حمله به خاک کشورش خوش حال است، بترسیم گسترش روحیه حماسی، نیاز امروز جامعه به رسانه‌های بیگانه اجازه میدان‌داری ندهیم | درباره خبرنگاری بحران و شیوه مواجهه با اخبار در زمانه جنگ دیدار آل پاچینو با پاپ لئو چهاردهم برنامه‌ریزی تابستانی کانون پرورش فکری خراسان رضوی درخصوص شرایط بحرانی این روزها بازدید معاون صدا رسانه ملی، از واحد‌های پخش رادیو تمجید «جکسون هینکل» روزنامه‌نگار آمریکایی از سحر امامی + عکس وقتی روایت، از گلوله تأثیرگذارتر می‌شود | نگاهی به نقش کلیدی هنرمندان در روایت حقیقت و مقابله با تهاجم روانی رسانه‌ها تئاتر شهر تهران حملات رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد
سرخط خبرها

فیلم شاه نقش در راه اکران

  • کد خبر: ۳۳۵۰۲۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱
فیلم شاه نقش در راه اکران
فیلم «شاه نقش» به کارگردانی شاهد احمدلو با داستانی از یک کتک‌خور سینما به تابستان راهی اکران می‌شود.

به گزارش شهرآنیوز، فیلم سینمایی «شاه نقش» که به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیه‌کنندگی علی قائم‌مقامی ساخته شده، سال گذشته اولین نمایش خود را در چهل و سومین جشنواره فجر پشت سر گذاشت و عنایت بخشی برای حضور در این فیلم، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل را دریافت کرد.

شخصیت اصلی این فیلم، «ناصر عشقی» با بازی بهرنگ علوی است که به گفته احمدلو یک هنرور و کتک‌خور سینماست و عشق بهروز وثوقی دارد.

احمدلو زمان نمایش فیلمش در جشنواره گفته بود: این فیلم براساس یک دغدغه قدیمی و شخصی ساخته شده است.  پیش از ساخت «شاه نقش» در یک فیلم کوتاه و نیز در فیلم مستند «سیاه لشگر» هم همین دغدغه را داشتم ولی به نظرم دِین کار ادا نشده بود و همیشه به دنبال این بودم که در یک فیلم داستانی بلند به موضوع سینما و پشت صحنه آن بپردازم.

بهرنگ علوی، هومن برق نورد، عنایت بخشی، نسیم ادبی، محمد متوسلانی، مینا وحید، رضا رویگری، شهرام قائدی، سیروس میمنت، مهدی میامی، شهین تسلیمی، پوریا میاندهی، مجید علیزاده، مژگان صابری و پژمان بازغی در این فیلم بازی کرده‌اند.

علی قائم مقامی درباره اکران این فیلم که اردیبهشت‌ماه پروانه نمایش گرفت، به ایسنا گفت: هفته آینده قرارداد با پخش‌کننده قطعی می‌شود و درنظر داریم مرداد یا شهریور ماه امسال «شاه نقش» را در سینماها با شرایط مناسبی اکران کنیم چون این فیلم با توجه به مضمونش می تواند برای علاقه مندان سینما جذاب باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->