شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

انیمیشن «یوز» در راه سینما

  • کد خبر: ۳۳۵۳۲۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
انیمیشن «یوز» در راه سینما
انیمشین سینمایی «یوز» اکران می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان سینمایی سوره همراه با اکران خصوصی فیلم «ناتوردشت» به کارگردانی سیدمحمدرضا خردمندان و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی، ششم خردادماه در سازمان سینمایی سوره برگزار شد.

این نشست با حضور شینا انصاری، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست، حمیدرضا جعفریان، رییس سازمان سینمایی سوره و جمعی از مدیران دو نهاد همراه بود.

شینا انصاری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست در سخنانی عنوان کرد: بحث بسط فرهنگ و آموزش‌های محیط زیست یکی از دغدغه‌های ماست. با وجود اینکه اقداماتی در زمینه سیاست‌گذاری و قانون‌گذاری وجود دارد و قوانین بالادستی اتفاق می‌افتد، اما اگر مشارکت آحاد جامعه را نداشته باشیم و آن نگاه به محیط زیست و باور به آن شکل نگیرد، در اجرای قوانین با مشکل مواجه می‌شویم.

وی یادآور شد: بسترهای فرهنگی از جمله اقداماتی که در زمینه ساخت فیلم و انیمیشن انجام می‌شود، کمک می‌کند مسایل محیط زیستی با مخاطبان وسیع‌تری مطرح شود و جایی که نیازمند همراهی بیشتر مردم هستیم، آنها با ما همراهی کنند. ما امروز اینجا هستیم که تا بتوانیم در همکاری با سازمان سینمایی سوره گلوگاه‌ها و ابزارهای هنری را که می‌توانند کمک حال ما باشند، شناسایی و از ظرفیت این نهاد برای فرهنگسازی استفاده کنیم.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: هنرمندانی که آثاری با موضوع محیط زیست تولید می‌کنند، لازم است از نظرات فنی و تخصصی کارشناسان این حوزه استفاده کنند تا ما هم بتوانیم نقطه نظراتی که مدنظرمان هست، به مخاطب در قالب آثار هنری منتقل کنیم. لازم می‌دانم از کسانی که تلاش می‌کنند مساله محیط زیست تبدیل به دغدغه همگانی شود، تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم این همکاری بین بخشی با دیگر نهادها نیز شکل بگیرد.

در ادامه این نشست، حمیدرضا جعفریان رییس سازمان سینمایی سوره بیان کرد: سازمان سینمایی سوره به عنوان یکی از بازوهای فرهنگی و هنری کشور در آثار خود توجه ویژه‌ای به مساله محیط زیست دارد و تلاش می‌کند به مسایل و مشکلات این حوزه در آثار هنری خود بپردازد. به عنوان مثال ما در مرکز انیمیشن سوره سریال «چل پله زیر زمین» به کارگردانی علیرضا طاهری را در ۵٢ قسمت تولید کردیم که به مسایلی از جمله نابودی زیستگاه حیات وحش، گونه‌های جانوری در حال انقراض و... اشاره می‌کرد.

وی ادامه داد: همچنین ما امسال قرار است انیمیشن سینمایی «یوز» به کارگردانی رضا ارژنگی را اکران کنیم که در فضای ماجراجویانه و کمدی چالش‌های یک یوز را برای بازگشت به اصالت خود به تصویر می‌کشد. ما در پروژه‌های مربوطه با کارشناسان محیط زیست در ارتباط هستند تا بتوانیم از نقطه نظرات آنها بهره‌مند شویم. ذکر این نکته ضروری است که یکی از راهبردهای حوزه هنری، تمرکز روی حوزه کودک و نوجوان و فرهنگسازی از سنین پایین است که ما این امر را سرلوحه ساخت انیمیشن، سریال و فیلم سینمایی ویژه این گروه سنی با موضوعات مختلف قرار داده‌ایم.

رییس سازمان سینمایی سوره در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: همچنین سال گذشته در جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی «ناتوردشت» را داشتیم که محوریت و مضمون اصلی آن وفاق و همکاری و همراهی همه اقشار مردم در زمان مشکلات بود اما به محیط زیست نیز توجه ویژه‌ای داشت؛ از جمله اینکه شخصیت اصلی قصه ما یک محیط بان بود.

پس از نمایش فیلم سینمایی «ناتوردشت» برای رییس و اعضای سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری رییس سازمان حفاظت محیط زیست درباره این فیلم سینمایی بیان کرد: این اثر روایتی اجتماعی و جذاب دارد که باعث همراهی مخاطب با داستان می‌شود. خوشبختانه «ناتوردشت» پیام غیرمستقیم محیط زیستی نیز دارد از جمله اینکه ما محیط بانی را می‌بینیم که عاشق کارش است. پرداختن به وضعیت محیط‌بانان و این قشری که تاثیرگذار هستند، برای ما فرصتی مغتنم محسوب می‌شود.

در پایان این مراسم، تفاهم جهت تدوین و امضای سند همکاری مشترک میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان سینمایی سوره شکل گرفت؛ تفاهم‌نامه‌ای جامع که هدف آن، گسترش تعاملات میان دو نهاد در حوزه فرهنگ، هنر و محیط زیست است. این سند، با تاکید ویژه بر الزام بهره‌مندی از نظر کارشناسان محیط زیست در فرآیند تولید آثار نمایشی، قرار است نقطه عزیمتی تازه برای حضور ساختاریافته نگاه محیط زیستی در تولیدات سینمایی و تلویزیونی باشد. بر اساس توافق اولیه، امضای رسمی این تفاهم‌نامه هم‌زمان با هفته محیط زیست انجام خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->