یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند

  • کد خبر: ۳۳۵۶۳۹
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳
کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند
دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، از دعوت قوه‌قضائیه به مجلس برای شفاف‌سازی درباره فعالیت‌های اقتصادی جدید بابک زنجانی خبر داد و گفت: ابهاماتی جدی درباره پایان محکومیت، تهاتر نیکل و نقش او در پروژه‌های جدید وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد امیر، با اشاره به تحولات اخیر در پرونده بابک زنجانی گفت: «همان‌طور که می‌دانیم، در این‌باره قوه قضاییه تصمیم‌گیر نهایی است. اگر قوه قضاییه به این نتیجه رسیده که زنجانی باید جریمه‌ای پرداخت کند یا دوره محکومیت او به پایان رسیده، این تصمیمات محل ابهام است. چرا با آن‌همه هجمه‌ای که علیه زنجانی به دلیل غارت بیت‌المال وجود داشت، اقدام متناسبی انجام نشد؟ این موارد همه جای سوال دارد و معتقدم طرز کار قوه قضاییه در این‌باره ایراد دارد.»

وی با اشاره به انتشار گزارش‌هایی مبنی بر بازگشت زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی افزود: «این روز‌ها اخبار متعددی درباره سرمایه‌گذاری‌های بابک زنجانی در حوزه خودرو و سایر بخش‌ها منتشر می‌شود که برای همه سوالاتی را به وجود آورده است.»

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تأکید کرد: «حتما کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کند. متاسفانه هفته گذشته به دلایل کاری این مسئله بررسی نشد، اما قطعاً هفته آینده از قوه قضاییه دعوت خواهیم کرد تا درباره ابهامات موجود روشنگری کند.»

امیر همچنین درباره ورود دوباره زنجانی به فعالیت‌های نفتی با توجه به سابقه پیشین وی اظهار داشت: «باید توجه داشت که دولت در گذشته به این فرد اعتماد کرده بود. زنجانی به‌عنوان نماینده دولت در دور زدن تحریم‌ها نقش‌آفرینی کرد و البته بعد‌ها نقش دلالی نفتی وی زیر سوال رفت. اکنون نیز به‌عنوان یک سرمایه‌گذار آزاد در حال فعالیت است و همانند سایر سرمایه‌گذاران داخلی یا خارجی وارد بخش تولید شده است. این اقدام در ظاهر منافاتی با قواعد جاری ندارد.»

وی با طرح یک پرسش مهم خطاب به مسئولان گفت: «بحث سابقه قضایی زنجانی در این میان مطرح است. آیا فردی با چنین سابقه‌ای را می‌توان وارد پروژه‌های سرمایه‌گذاری کشور کرد؟ این پرسشی است که باید به مردم پاسخ داده شود.»

دبیر کمیسیون اصل ۹۰ همچنین درباره اخبار مربوط به تهاتر بدهی‌های زنجانی با نیکل تصریح کرد: «فعلاً که این نیکل‌ها به درد کشور نخورده است. اگر هم قرار بوده بدهی‌های وی از این طریق تهاتر شود، وقتی این نیکل‌ها به فروش نمی‌رود، اساساً چه فایده‌ای برای کشور دارد؟»

منبع: نورنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->