صدور ۲۶ هزار سند خادم در خراسان رضوی برای زائران افغانستانی اربعین فیلم | میزبانی گرم از زائران افغانستانی در خوزستان مرز چذابه قیمت امروز افغانی به دینار عراق (سه‌شنبه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: موضوع مهاجران افغانستانی یک مطالبه ملی و تکلیف قانونی بود مظفری: روند خروج مهاجران کاهش یافته و روزانه بین هزار تا ۶ هزار نفر از مرز عبور می‌کنند بررسی آخرین آمار‌ها درباره تعداد اتباع خارجی غیرمجاز در ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) حرکت اولین قطار مسافربری مشهد به هرات با ۴۰۰ مسافر در هفته آینده + فیلم بهروز جعفری، سرمربی تیم ملی زیر ۱۷ سال فوتسال افغانستان شد قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | اقتدار موشک‌های ایران از نگاه مردم افغانستان ویزای ایران برای زائران افغانستانی اربعین رایگان صادر می‌شود وزیر دادگستری بعد از بازدید از دوغارون: روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی مطلوب است شمقدری: تاکنون ۸۲۰ هزار مهاجر افغانستانی از طریق مرز دوغارون خارج شده‌اند + فیلم یک مقام سازمان ملل: بسیاری از مهاجران افغانستانی جایی برای بازگشت ندارند طالبان به طرح اسرائیل برای اشغال کامل غزه واکنش نشان داد ۵ روز مانده به اربعین حسینی | زائرین افغانستانی همچنان منتظر صدور ویزا قیمت امروز افغانی به دینار عراق (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تمجدید روحانی اهل‌سنت افغانستان از موشک خیبر + فیلم پرچم افغانستان زیر گنبد نجف | روایتی از روح‌الله صالحی، زائر افغانستانی‌تبار مقیم ایران
سرخط خبرها

استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد

  • کد خبر: ۳۳۵۷۴۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد
والی (استاندار) فراه افغانستان در رأس هیئتی وارد خراسان جنوبی شد، این سفر با هدف توسعه مبادلات تجاری، فرهنگی و بررسی ظرفیت‌های همکاری دوجانبه میان دو استان مرزی انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی، اعلام کرد که امروز شنبه «غوث‌الدین رهبر» والی فراه افغانستان، در رأس هیئتی از مدیران دولتی، فعالان اقتصادی و تجار وارد خراسان جنوبی شده و این استان میزبان این هیئت بلندپایه است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت این سفر گفت: «این نخستین سفر رسمی یک هیئت افغانستانی به استان در دولت چهاردهم است و هدف اصلی آن، گسترش تعاملات فرهنگی و افزایش مبادلات تجاری میان دو استان هم‌مرز است.»

براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، هیئت افغانستانی طی این سفر دو روزه از زیرساخت‌ها و امکانات موجود در بازارچه مرزی ماهیرود، واحد‌های فرآوری محصولات کشاورزی و صنایع غذایی، پرورش طیور و سایر ظرفیت‌های اقتصادی بازدید خواهد کرد.

همچنین نشست‌های تخصصی با تجار، سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و مدیران دانشگاه‌ها برای معرفی ظرفیت‌های علمی، درمانی و سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی در دستور کار قرار دارد.

خراسان جنوبی چهار بازارچه مرزی فعال با افغانستان دارد

استاندار با اشاره به سفر اخیر خود به افغانستان در فروردین‌ماه امسال گفت: «در دیدار با والیان فراه و هرات، زمینه‌سازی برای چنین تبادلاتی انجام شد و این سفر نتیجه آن مذاکرات اولیه است.»

هاشمی افزود: «افغانستان بازاری بکر برای محصولات خراسان جنوبی است و می‌تواند دروازه دسترسی این استان به بازار سایر کشور‌ها نیز باشد. این سفر گامی مؤثر در راستای توسعه پایدار و روابط اقتصادی با همسایگان به‌ویژه ولایت فراه خواهد بود.»

ولایت فراه افغانستان

ولایت فَراه یکی از ۳۴ ولایت افغانستان است و شهر فراه مرکز آن، فراه چهارمین ولایت پهناور و بیست و یکمین ولایت پرجمعیت افغانستان است. ولایت هرات و غور، از شرق به هلمند، از جنوب به نیمروز و از غرب با استان خراسان جنوبی همسایه است. زبان بومی این ولایت زبان پشتو و مردم آن به فارسی دری هم سخن می‌گویند.

این ولایت دره‌های حاصلخیز دارد. عناب (یا عَناپ به لهجهٔ محلی) مهمترین محصول کشاورزی این ولایت است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->