حمله نماینده مجلس به لیست تیم ملی! هرناندز هم راهی عربستان شد رکاب‌زنی استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد به مناسبت روز جهانی دوچرخه + فیلم دوران اصولی در فوتسال هم تمام شد مشهد، میزبان ۴ رویداد تنیس کشور زامهران: در مشهد همه «شوآف» می‌کنند دوران بی‌ثمر اصولی تغییرات اساسی تاج در فدراسیون فوتبال فلیک بهترین مربی لالیگا شد توافق استقلال با زارع و رزاقی نیا ناکامی باشگاه استقلال در بازگرداندن امید نورافکن پیشنهاد خارجی برای ستاره پرسپولیسی آغاز پروژه عبور از جباری با اهرم سیدورف تبعات شکست سنگین اینتر ادامه دارد | اینزاگی به درهای خروج نزدیک شد پایان کار گندوز و پرسپولیس + عکس وزارت ورزش: با دوومیدانی‎‌کاران خاطی در کره جنوبی به شدت برخورد خواهیم کرد ۷ سال زندان تا حبس ابد در انتظار دوومیدانی کاران ایرانی رسانه ایتالیایی: طارمی در اینتر به خط پایان رسید توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی غیبت عبادی‌پور، تیم ملی والیبال را با چالش مواجه می‌کند؟
سرخط خبرها

فولاد خوزستان، شعبه دوم پرسپولیس به‌فرماندهی یحیی گل‌محمدی؟

  • کد خبر: ۳۳۵۸۰۴
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
فولاد خوزستان، شعبه دوم پرسپولیس به‌فرماندهی یحیی گل‌محمدی؟
یحیی گل‌محمدی به دنبال جذب بازیکنان مازاد پرسپولیس است تا یک بار دیگر شاگردان سابق خودش را دور هم جمع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، با حضور یحیی گل‌محمدی روی نیمکت فولاد خوزستان، اهواز به ایستگاه جدیدی برای بازیکنانی تبدیل شده که سال‌هاست در «پکیج فکری و تاکتیکی» این مربی جا خوش کرده‌اند. حالا فولاد بیش از هر زمان دیگری رنگ‌وبوی پرسپولیس یحیی را گرفته است؛ تیمی که حالا نه‌فقط یک سرمربی، بلکه یک تفکر و الگوی مشخص را جذب کرده است.

سال گذشته، دو بازیکن کلیدی پرسپولیس یعنی علی نعمتی و سینا اسدبیگی پس از پایان همکاری با سرخ‌ها، راهی اهواز شدند تا بار دیگر زیر نظر گل‌محمدی بازی کنند. حالا خبر‌هایی به گوش می‌رسد که احتمال دارد در تابستان پیش‌رو، نفرات دیگری چون سعید صادقی، فرشاد فرجی و حتی گئورگی گولسیانی و آل‌کثیر که در لیست مازاد کارتال قرار گرفتند نیز راهی جنوب کشور شوند تا پروژه فولاد-یحیی با چهره‌هایی آشنا تکمیل‌تر شود.

وجه اشتراک این بازیکنان، اعتماد بلندمدت گل‌محمدی به آن‌هاست. از دوران شهرخودرو تا پرسپولیس، این نفرات اکثراً همراه یحیی بوده‌اند و به‌نوعی در سیستم ذهنی و تاکتیکی او جایگاه ویژه‌ای دارند. علی نعمتی و فرشاد فرجی که در مشهد و سپس در پایتخت کنار یحیی درخشیدند، حالا ممکن است با بازگشت صادقی، خط میانی فولاد را به یکی از خاطره‌انگیزترین ترکیب‌های لیگ برتر تبدیل کنند.

نکته جالب اینجاست که گل‌محمدی همواره علاقه خاصی به بازیکنان شمالی دارد؛ فوتبالیست‌هایی که معمولاً تکنیکی، جنگنده و تطبیق‌پذیرند. از امید عالیشاه گرفته تا صادقی و نعمتی، در لیست یحیی نام‌های آشنایی از این خطه هستند و البته که نتایج نیز نشان داده این اعتماد بی‌پاسخ نمانده است.

در چنین شرایطی، شاید بتوان فولاد را «شعبه دوم پرسپولیس یحیی» دانست؛ تیمی که با تفکری آشنا، نفراتی قدیمی و شور و اشتیاقی تازه، می‌خواهد بار دیگر در لیگ برتر بدرخشد و اگر پروژه یحیی در اهواز جدی گرفته شود، شاید به‌زودی ورزشگاه شهدای فولاد تبدیل به نسخه‌ای جدید از ورزشگاه آزادی شود؛ با همان تشویق‌ها، همان نقشه‌ها و البته با همان مرد همیشگی کنار خط.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->