استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه سازی مشهد به زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهره‌برداری از ایستگاه آتش‌نشان فداکار، امیرمحمد زارع، در مشهد

  • کد خبر: ۳۳۶۲۴
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
بهره‌برداری از ایستگاه آتش‌نشان فداکار، امیرمحمد زارع، در مشهد
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: پنجاه‌ویکمین ایستگاه آتش‌نشانی مشهد که به نام آتش‌نشان فداکار، امیرمحمد زارع، مزین شده است در بولوار مجد به بهره‌برداری رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، مهدی یعقوبی در این خصوص گفت: این ایستگاه در گروه ایستگاه هـای دارای کاربری اطفاء حریق و امداد و نجات سبک سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد قرار گرفته و یـکی از ایـستگاه‌های استاندارد و مجهز می‌باشد که سـازه آشیـانه آن سوله اسـت و ساختمانی با اسـکلت فـلزی و مقاوم در بـرابـر زلزله برای این ایستگاه احداث شده است.

مهدی یعقوبی افزود: ضرورت احداث این ایستگاه با توجه به بافت متراکم تجاری، اداری و مسکونی در محدوده این ایستگاه، بسیار مهم بوده که با بهره‌برداری از این ایستگاه، چتر ایمنی در محدوده بلوار شهید قرنی، بلوار مجد، بولوار حرعاملی، بلوار کلاهدوز و بولوارمطهری جنوبی تکمیل‌تر و پشتیبانی برای ایستگاه‌های شماره ۳ در خیابان فلسطین، ایستگاه شماره ۱۰ در بلوار حر عاملی و ایستگاه شماره ۱ واقع در میدان شهدای مشهد نیز مطلوب‌تر می‌گردد.

یعقوبی عنوان کرد: با افتتاح این ایستگاه زمان پاسخگویی نـیز، به تنـاسب کاهش پیدا خواهد کرد و در امدادرسانی با محوریت تسهیل در زمان رسیدن تیم‌های پشتیبان امداد و نجات و اطفاء حریق می‌توان کمک شایانی به مدیریت شهری در عملیات‌های پیش رو داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: برای ساخت ایـن ایـستگاه در عرصه‌ای به مساحت ۲۳۰ مترمربع و زیر بنای ۳۲۰ متر مربع، به غیر از هزینه‌های تملک، حدود ۱۷ میلیارد ریال هزینه گردیده است.

گفتنی است در سال جاری علاوه بر افتتاح این ایستگاه، عملیات اجرایی ۳ ایستگاه دیگر شامل ایستگاه‌های غدیر، رسالت و رازی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در حال اجراست و توسعه و بهسازی ایستگاه‌های مفتح و عسکریه نیز در حال انجام می‌باشد که امیدواریم با سرعت خوب اجرای این پروژه ها، تمامی این ایستگاه‌ها در سال جاری به بهره برداری رسیده و شهر مشهد از لحاظ تعداد ایستگاه‌های آتش نشانی به نسبت جمعیت به شرایط استاندارد نزدیک‌تر شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->