کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد

  • کد خبر: ۳۳۶۳۵۹
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۹
عراقچی از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش آژانس اتمی انتقاد کرد
وزیر خارجه ایران در دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قاهره، با انتقاد از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش اخیر آژانس در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرد آژانس نباید اجازه دهد که اعتبار این نهاد دستخوش اغراض و فشار‌های سیاسی برخی کشور‌های عضو قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی که برای دیدار و گفت‌و‌گو با مقام‌های عالی‌رتبه مصر به قاهره سفر کرده است، امروز (دوشنبه) و در حاشیه رایزنی‌های دوجانبه با مقام‌های مصری، با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در قاهره حضور دارد دیدار کرد.

در این دیدار که به درخواست مدیرکل آژانس انجام شد، وزیر امور خارجه ایران مسئولیت آژانس و مدیرکل را در ایفای حرفه‌ای وظایف محوله یادآور شد و با انتقاد از ادعا‌های بی‌اساس مندرج در گزارش اخیر آژانس در خصوص برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرد آژانس نباید اجازه دهد که اعتبار این نهاد دستخوش اغراض و فشار‌های سیاسی برخی کشور‌های عضو قرار گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->