فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد
سرخط خبرها

ساخت قطعات سبک، اما مقاوم‌تر برای خودرو‌ها بانانو کامپوزیت‌ها

  • کد خبر: ۳۳۶۵۹
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲
ساخت قطعات سبک، اما مقاوم‌تر برای خودرو‌ها بانانو کامپوزیت‌ها
محققان کشور در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر با استفاده از نانو کامپوزیت‌ها موفق شدند قطعات سبک، اما مقاوم‌تر برای خودرو‌ها تولید کنند. گفته می‌شود این فناوری در خودرو‌های هیبریدی هم کاربرد ویژه‌ای دارد. از جمله کاربرد‌های نانو کامپوزیت‌ها استفاده از آن در صنعت خودروسازی است.
 به گزارش شهرآرانیوز، امیدوار عضو هیئت علمی دانشکده مواد دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد: سبک سازی در بحث خودرو‌ها و توسعه خودرو‌های هیبریدی با توجه به وزن انباشته‌ای که در باتری به آن اضافه می‌شود، کاربرد نانو کامپوزیت‌ها را در این موضوع حائز اهمیت می‌کند.
 
ساخت قطعات سبک، اما مقاوم‌تر برای خودرو‌ها بانانو کامپوزیت‌ها

امیر کاوه مسئول دفتر طراحی (دکتری پلیمر) گفت: از شرکت‌هایی که در داخل به صورت بومی این نانو را توانسته اند سنتز کنند، مواد اولیه خود را تهیه کرده ایم.

کاوه کلاهیار آذری، مسئول بخش تحقیقات و نوآوری (کارشناس ارشد مواد) مطرح کرد: این نانوکامپوزیت اثرات ناشی از ضربه در حین تصادف، به سرنشینان خودرو را به شدت کاهش می‌دهد.

امیدوار عضو هیئت علمی دانشکده مواد دانشگاه امیر کبیر افزود: حدودا یک چهارم در قطعه‌ای که جا به جا می‌شود تا یک پنجم سبکتر می‌شود.

امیر کاوه مسئول دفتر طراحی گفت: درصدی که از نانو استفاده می‌کنیم زیر نیم درصد است، یعنی چگالی پلیمر اگر حدود یک باشد و کنار قطعه فلزی قرار بگیرد در حالی که چگالی فلز حدود ۷ یا ۸ باشد، در اصل یک هفتم یا یک هشتم می‌توان وزن آن را سبک کرد. در عین حال که خواص مکانیکی و خواص حرارتی و خواص خوردگی خیلی خوبی می‌توان به قطعه داد.

امیر کاوه مسئول دفتر طراحی بیان کرد: در بخشی از سپر خودرو کربنارو تیوپ استفاده کرده ایم و توانسته ایم ۳۰ درصد ضربه آن را بهبود ببخشیم. خواص مکانیکی و خواص فیزیکی را با خودروساز‌هایی که در واقع قطعه ساز‌های خودرو هستند هماهنگ کرده ایم و این موضوع را تست کرده اند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->