فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری

  • کد خبر: ۳۳۶۷۱۷
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۸
نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری
اغلب هواداران استقلال از عملکرد نظری‌جویباری، مدیرعامل استقلال، راضی نیستند و معتقدند او با اسم سیدورف در حال فضاسازی رسانه‌ای است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز: علی نظری‌جویباری در تازه‌ترین توئیت خود اعلام کرده در نقل و انتقالات بیشتر از آنکه یک باشگاه به دنبال هزینه‌کردن باشد، باید به دنبال تصمیمات جسورانه باشد. این جملات شاید در باطن درست باشد، اما تاکنون نتوانسته موجبات رضایت هواداران این باشگاه را فراهم کند.

به‌تازگی اندونگ که یکی از بازیکنان شاخص استقلال در فصل بیست‌وچهارم بوده، بازیکن آزاد اعلام شده است.

وضعیت رامین رضاییان نیز نامشخص است و تاکنون قرارداد این بازیکن تمدید نشده و این نگرانی وجود دارد که این بازیکن نیز مانند اندونگ از چنگ استقلال بیرون آید و مدیران استقلال نتوانند با این بازیکن قرارداد تمدید کنند.

هیچ خرید شاخصی نیز تاکنون از سوی مدیرعامل باشگاه استقلال انجام نشده و درحالی که گفته می‌شود فردای قهرمانی استقلال در جام حذفی به طور عملی این تیم وارد کارزار نقل و انتقالات خواهد شد و بازیکنان جدید به خدمت گرفته می‌شوند، اما چنین نشده است و باشگاه استقلال تا به امروز بازیکن شاخصی را جذب نکرده و تکلیف معدود ستاره‌های این تیم در فصلی که گذشت نیز نامشخص است.

از سویی، همه نگاه‌ها در روز‌های اخیر بیشتر به سیدورف بوده و مدیران استقلال نیز در جریان حضور این چهره در ایران حضور فعالی در کنارش دارند و بیش از همه نظری‌جویباری است که در تصاویر مربوط به سیدورف دیده می‌شود و این سؤال ذهن بسیاری از هواداران این باشگاه را به خود مشغول کرده که به‌واقع حضور این چهره در کنار مدیران استقلال با چه اهدافی است و آیا در وادی حقیقت این شخص قادر به کمک قابل‌توجهی به باشگاه استقلال خواهد بود؟

تا به امروز استقلال هیچ حرکتی در نقل و انتقالات انجام نداده است و انتظار می‌رود که از شنبه، هفدهم خردادماه، نظری‌جویباری اقدامات خود در راستای تقویت استقلال را کلید بزند تا محکوم به این نشود که در حال استفاده رسانه‌ای از نام سیدورف بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->