دیدار و گفت و گوی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم
سرخط خبرها

شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید

  • کد خبر: ۳۳۶۷۵۱
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید
رسانه‌های خبری امروز از شهادت سه تن از خبرنگاران در نتیجه بمباران بیمارستان «المعمدانی» در شهر غزه خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع پزشکی اعلام کردند، ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان المعمدانی در شهر غزه را بمباران کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری المنار، این منابع در ادامه تاکید کردند که در نتیجه این حمله چند نفر از جمله سه خبرنگار به شهادت رسیدند.

طبق گزارش‌های رسانه‌ای، یکی از شهدای این حمله «سلیمان حجاج» خبرنگار شبکه «فلسطین الیوم» است.

«اسماعیل بدح» نیز یکی دیگر از خبرنگاران و عکاس خبری در شبکه «فلسطین الیوم» است که در جریان این حمله به شهادت رسیده است.

خبرنگار سوم نیز «سمیر الرفاعی» است که در خبرگزاری «شمس نیوز» فعالیت داشت.

در همین رابطه، مدیر بیمارستان «المعمدانی» در غزه نیز تاکید کرد که نیرو‌های رژیم صهیونیستی این بیمارستان را به‌طور مستقیم هدف قرار دادند که در نتیجه آن سه تن شهید شدند.

با شهادت این سه خبرنگار، شمار شهدای رسانه از آغاز جنگ علیه غزه تاکنون به ۲۲۵ نفر افزایش یافت.

از سوی دیگر، منابعی در بیمارستان‌های ناصر، المعمدانی و الشفا در غزه اعلام کردند شمار شهدای حملات به نوار غزه از بامداد امروز تا این لحظه به ۲۳ نفر افزایش یافته است.

در همین راستا، رئیس سندیکای روزنامه‌نگاران فلسطینی گفت که اشغالگران صهیونیست مرتکب کشتاری شدند که در نتیجه آن سه روزنامه‌نگار در بیمارستان المعمدانی به شهادت رسیدند.

وی در ادامه افزود، اشغالگران صهیونیست از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، ۱۱۵ مقر رسانه‌ای را در نوار غزه تخریب و نابود کرده‌اند.

ترور خبرنگاران و اهالی رسانه از ابتدای جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه تاکنون، در چارچوب جنایات سیستماتیک رژیم صهیونیستی علیه تیم‌های غیرنظامی، با هدف کتمان واقعیت و ممانعت از افشای جنایات این رژیم در جهان قرار دارد.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی، به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->