آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو

  • کد خبر: ۳۳۶۷۶۰
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو
«آویگدور لیبرمن»، رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» اظهار کرد که نتانیاهو در سایه تلاش برای تضعیف جنبش حماس، به گروه نزدیک به داعش در رفح سلاح می‌رساند.

به گزارش شهرآرانیوز، «آویگدور لیبرمن»، رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» و وزیر اسبق جنگ این رژیم، صبح امروز (پنجشنبه) در گفت‌وگوی با این شبکه از انتقال سلاح به حامیان داعش در «رفح» توسط نهاد‌های امنیتی و با حکم «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گفته وی، در راستای تلاش برای تضعیف جنبش حماس در غزه، نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دستور نتانیاهو، ادوات جنگی تهاجمی و سلاح‌های سبک را در اختیار گروه نزدیک به داعش و مخالفان حماس در شهر رفح قرار داده است.

لیبرمن با تصریح بر اینکه انتقال این سلاح‌ها به رفح، منجر به تهدید امنیتی علیه رژیم صهیونیستی خواهد شد، گفت: این عملیات توسط شاباک (دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) به صورت مخفیانه و بدون تصویب کابینه انجام می‌شود.

به گفته وی، «ایال زمیر»، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نیز از ماجرای انتقال سلاح اطلاعی نداشته است.

لیبرمن همچنین تصریح کرد: هیچ‌کس نمی‌تواند تضمین کند که این سلاح‌ها علیه اسرائیل استفاده نخواهند شد. ما هیچ راهی برای نظارت بر این روند یا پیگیری آن نداریم.

اظهارات لیبرمن در حالی منتشر می‌شود که دفتر نتانیاهو سخنان وی را تکذیب نکرد و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رژیم اسرائیل به توصیه همه سران نهاد‌های امنیتی، از طرق مختلف و با تمام اهرم‌های فشار برای شکست دادن حماس در غزه تلاش می‌کند.

در همین ارتباط، شبکه خبری الجزیره سال گذشته گزارش داده بود که نهاد‌های امنیتی رژیم صهیونیستی در نوار غزه با تعدادی از قبایل برجسته در غزه تماس گرفته است تا با آنها همکاری کند و می‌خواهند حماس را در «روز بعد از پایان جنگ» دور بزند.

همچنین یدیعوت آحارانوت در این زمینه گزارش داد که «یاسر ابوشباب»، از حامیان داعش و ساکن رفح روز سه‌شنبه با انتشار ویدئویی اعلام کرد که برای همکاری با تشکیلات خودگردان فلسطین فعالیت می‌کند و از حمایت رهبری تشکیلات خودگردان برخوردار است. همچنین افزود: منطقه شرقی رفح اکنون تحت کنترل کامل نیرو‌های او قرار دارد.

ابوشباب در این ویدئو اعلام کرد که یک نیروی مسلح جدید علیه جنبش حماس تأسیس کرده است و افرادش در حال توزیع غذا و کمک‌های بشردوستانه به صد‌ها خانواده از جمله در مناطق تحت کنترل ارتش رژیم صهیونیستی هستند. طبق ادعای وی، این اقدام برای جلوگیری از طرح اخراج فلسطینیان انجام می‌شود.

بر اساس گزارش منابع فلسطینی، ابوشباب و نیروهایش با همکاری با رژیم صهیونیستی به غارت کامیون‌های کمک‌رسانی انسانی در غزه می‌پردازند و بین مردم هرج و مرج ایجاد می‌کنند.

در همین حال، منابع ترکی نیز هفته گذشته خبر دادند که ابوشباب در قالب گروهی تحت نظارت رژیم صهیونیستی، به کاروان‌های امدادی به مردم غزه حمله کرده و آنها را غارت می‌کند. تا به حال ۱۰۰ کامیون حامل مواد غذایی غارت و باعث افزایش بحران غذایی در غزه شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->