ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند

  • کد خبر: ۳۳۶۹۰۰
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ممکن است روی میزان غنی سازی بتوانیم مذاکره کنیم و تا الان هم آماده مذاکره بوده‌ایم و در ادامه هم خواهیم بود ولی آنچه که آمریکایی‌ها باید بدانند این است که چانه زنی و اصرار بی مورد روی اصل صنعت غنی سازی نباید داشته باشند و بپذیرند این حق ملت بزرگ ایران است و ما تحت هیچ شرایطی این نیاز امروز و آینده خود را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم عزیزی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب پیرامون موضوعات هسته‌ای و ضرورت حفظ چرخه سوخت در داخل کشور، گفت: مقام معظم رهبری اخیرا پیرامون صنعت هسته‌ای ایران اسلامی مطالب مهم و قابل توجهی را فرمودند که البته این از مواضع روشن، شفاف و قاطع جمهوری اسلامی ایران است و ما بار‌ها پیرامون صنعت هسته‌ای اعلام کرده‌ایم که اصل صنعت هسته‌ای و غنی سازی را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

نماینده مردم شیراز در مجلس افزود: آنچه که مسلم است در این راستا ما بر مبنای منافع ملی عمل خواهیم کرد و بدون شک برای حفظ، نگهداشت توسعه و رشد صنعت هسته‌ای هم باید از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: ما همواره ثابت کرده‌ایم که اهل گفتمان و مذاکره هستیم و هیچ وقت هم از مذاکره هراسی نداشته‌ایم و میز مذاکره را ترک نکرده‌ایم، همواره در طول این سال‌ها هم دعوت به مذاکره کرده‌ایم، اما معنای مذاکره در واقع مذاکره روی اصل صنعت و موضوع حق غنی‌سازی اورانیوم در کشور نبوده، نیست و نخواهد بود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ممکن است روی میزان غنی سازی بتوانیم مذاکره کنیم و تا الان هم آماده مذاکره بوده‌ایم و در ادامه هم خواهیم بود ولی آنچه که آمریکایی‌ها باید بدانند این است که چانه زنی و اصرار بی مورد روی اصل صنعت غنی سازی نباید داشته باشند و بپذیرند این حق ملت بزرگ ایران است و ما تحت هیچ شرایطی این نیاز امروز و آینده خود را پای میز مذاکره نخواهیم برد.

عزیزی تصریح کرد: ما روی مواضع اصولی و قانونی خودمان قاطعانه می‌ایستیم و بر مبنای حقوق مسلم خود در همین دور از مذاکرات اگر آمریکایی‌ها آمادگی داشته باشند حاضریم ادامه بدهیم، اما مذاکره به معنای ادامه زیاد خواهی‌ها و تسلیم در برابر فشار‌ها و رفتار قلدرمآبانه آمریکایی‌ها نیست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاسی خارجی مجلس افزود: آمریکایی‌ها باید رفتار و مواضع خودشان را تنظیم کنند و یک چارچوب درستی را ارائه داده و از رویکرد‌های زیاده طلبانه پرهیز کنند و بپذیرند که در پای میز مذاکره به صورت غیر مستقیم با یک ملت بزرگ، شجاع و ایستاده روی اصول و منافع ملی رو‌به‌رو هستند.

عزیزی تاکید کرد: ما امروز رژیم صهیونیستی را جدای از آمریکا نمی‌دانیم، هر جنایتی که رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد بدون شک با حمایت و چراغ سبز آمریکایی هاست، کما اینکه وتوی قطعنامه شورای امنیت درمورد جنایات غزه توسط آمریکایی‌ها به همه دنیا حتی هم پیمانان آمریکایی‌ها ثابت کرد که این جنایت‌ها با حمایت، پشتیبانی و همراهی آمریکا است.

این نماینده مجلس افزود: آنچه که مسلم است در ادامه استقامت تاریخی و مقاومت مردم عزیز غزه و فلسطین و جبهه مقاومت همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آینده از آن امت و جبهه اسلام است و بدون شک در آینده شاهد سقوط، افول و نابودی رژیم صهیونیستی خواهیم بود.

وی تصریح کرد: ممکن است امروز مردم بی دفاع و بی گناه غزه مورد حملات ناجوانمردانه هوایی و زمینی قرار بگیرند ولی همانطور که تاریخ ثابت کرده، حق پیروز است و پیروز این میدان به فضل الهی مردم عزیز این سرزمین خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->