از هر زبان، یک ندا؛ لبیک یا عباس! صیانت از دستاورد‌های تاریخی حوزه، بالندگی نظام آموزشی دینی را تضمین می‌کند چرا خداوند ظهور را مشروط به آمادگی مردم کرده است؟ پرشورترین مراسم عزاداری زائران آذربایجانی در حرم مطهر رضوی با حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر برنامه رسانه‌ای «رویداد روایت ۵» در مشهد برگزار شد + فیلم استقبال گسترده مردمی از زیارت اربعین | تهران، خوزستان و خراسان رضوی در صدر تولیت آستان قدس رضوی: حضور علمی در جوار امام رضا (ع)، فرصتی برای تعالی معرفتی و تربیتی است نماینده مقام معظم رهبری در عراق: پیام پیاده‌روی اربعین حمایت از مظلومان جهان است امام مجتبی(ع)، تجلی همه کرامت‌ها خانه پدری امام زمان (عج) مهیای میزبانی از زائران امام حسین(ع) می‌شود روش ختم آیه الکرسی برای برآورده شدن حاجات + متن آیه بازدید دبیر کل جمعیت هلال احمر از مرز شلمچه و بررسی خدمات به زائران اربعین (۹ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم لزوم معرفی ظرفیت‌های مرز خسروی برای تردد در ایام اربعین خبر خوش رئیس سازمان حج برای زوج‌های جوان + فیلم آمار ثبت نام اربعین از یک‌میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر گذشت آیا ماه صفر نحس است؟ کودکان عراقی، میزبانان کوچک زائران اربعین در مسیر پیاده‌روی + فیلم و عکس رئیس بنیاد شهید خبر داد: تهیه و تدوین دایره المعارف شهدا اگر زائر اربعین گذرنامه خود را در عراق گم کرد چه کاری باید انجام دهد؟ آیین اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی طلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار شد
سرخط خبرها

تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است

  • کد خبر: ۳۳۷۰۳۶
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹
تحول در زیارت با نگاه تسهیل‌گرایانه دولت | دولت به‌دنبال آموزش، ترویج و تسهیل زیارت در ابعاد ملی است
معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور در نشست کارگروه ملی زیارت تأکید کرد: رویکرد دولت در حوزه زیارت، تسهیل امور زائران و ترویج فرهنگ معنوی و دینی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدضیاء هاشمی امروز شنبه، ۱۷ خرداد در نشست کارگروه ملی زیارت که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شد، با اشاره به اهمیت این نشست و کمیسیون‌های مقدماتی مرتبط با آن، اظهار کرد: این کمیسیون‌ها پیش‌نیاز‌هایی را فراهم می‌کنند که برای کارگروه زیارت ارسال خواهد شد و می‌تواند منشأ تحولات جدی در این حوزه باشد.

وی با تأکید بر رویکرد تسهیل‌گرایانه دولت در موضوع زیارت، افزود: ما به‌عنوان دولت، خود را موظف به تسهیل زیارت می‌دانیم. این رویکرد ناظر بر اهمیت بقاع متبرکه به‌عنوان کانون‌های زیارت و نشاط دینی است که جامعه امروز ما به شدت به ترویج آن نیاز دارد.

هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد زیارتی در کشور، بیان کرد: ظرفیت‌های ما در دنیا بی‌نظیر است و باید از آنها به‌درستی استفاده کنیم. وظیفه اصلی کارگروه زیارت نیز تلاش برای ارتقاء و تسهیل فرهنگ زیارت در کشور است.

معاون فرهنگی معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: آستان‌های مقدس، بنا به فرهنگ دینی جامعه، نهاد‌هایی دینی هستند و قرار نیست تحت اداره دولت قرار گیرند، اما دولت نقش تسهیلگر را ایفا می‌کند تا امر زیارت برای مردم آسان‌تر شود.

وی با اشاره به اهداف فرهنگی دولت در این زمینه گفت: هدف ما تسهیل آموزش زائران و ترویج فرهنگ زیارت و همچنین گسترش گردشگری دینی و حلال با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فاخر ملی است.

هاشمی با تأکید بر لزوم اجرایی شدن مصوبات زیارتی در سطح فراگیر ملی، تصریح کرد: مهم‌ترین کانون زیارتی کشور، حرم مطهر امام رضا (ع) است، اما حرم حضرت معصومه (س)، مسجد جمکران، حرم حضرت شاهچراغ (ع) و حرم حضرت عبدالعظیم (ع) نیز از جنس همان مراکز زیارتی هستند و تصمیم‌گیری در این حوزه باید در سطح ملی و یکپارچه صورت گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: شاخص‌هایی برای تصمیم‌گیری در کمیسیون مرتبط با زیارت در نظر گرفته شده و در این چارچوب، نیاز‌های حوزه زیارت به‌صورت تخصصی بررسی می‌شود.

هاشمی با قدردانی از میزبانی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) و استانداری فارس، بر نقش چنین جلساتی در هموارسازی مسیر تصمیم‌گیری تأکید کرد و گفت: این جلسه فاخر با ایجاد مقدمات لازم، شرایط را برای برگزاری جلسات و مصوبات نهایی با حضور معاون اول رئیس‌جمهور فراهم می‌کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای تصمیمات این کارگروه، شاهد تحولی جدی در زمینه ترویج گردشگری زیارتی در کشور باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->