توضیحات کارگردان «پیرپسر» درباره نقش حسن پورشیرازی در این فیلم الهام پاوه‌نژاد از «شکارگاه» به تاریخ باستان ایران رسید انیمیشن «روبوگوبو» به نمایش خانگی آمد دو انتخاب غیرمنتظره در تولیدات تلویزیونی | سریال شبکه سه را شبکه دو پخش می‌کند! «برو‌ پی کارت» ویژه برنامه‌ای برای کنکوری‌ها عاشورا در قاب هنر معاصر | گزارشی از نمایشگاه «رستاخیز» در نگارخانه رضوان مشهد + فیلم فیلم «پیرپسر» کپی از فیلم «قاتل و وحشی» بوده است؟ | واکنش پسر حمید نعمت‌الله به اکتای براهنی + عکس جایگزین سریال بوعلی سینا از شبکه آی فیلم مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان سروش صحت با «پل» به جشنواره فیلم فجر می‌رود سریال «وحشی ۲» به زودی منتشر می‌شود + زمان پخش و خلاصه داستان فیلم سینمایی «برای آوا» به جشنواره اسپانیا رسید فیلم کوتاه «شال سیاه» نامزد یک جشنواره آمریکایی شد جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران فراخوان داد آمازون، «یوسف مصر» را می‌سازد واکنش حمید فرخ‌نژاد به انتقاد حامد بهداد: «من باختم، اما عصبانیم نکن» + فیلم نگاهی به فصل سوم برنامه «از سرگذشت» ماجرای قاچاق فیلم مرد عینکی چه بود؟ برنامه‌های آشپزی تلویزیون برای همدردی با مردم غزه تعلیق شدند اعضای شورای سیاست‌گذاری جشن عکاسان سینمای ایران را بشناسید + اسامی فیلم‌های سینمایی نهمین هفته تابستانی شبکه کودک و امید مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

سردار اشعری: ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی استان‌های خراسان منتشر شده است

  • کد خبر: ۳۳۸۲۲۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
سردار اشعری: ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی استان‌های خراسان منتشر شده است
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اطلاعات بسیار نفیسی از شهدای عزیز مهندسی رزمی و تخریب به دست آمده که نتیجه آن، چاپ ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی سه استان خراسان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار قربان‌محمد اشعری، امروز (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) در یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان در مشهد گفت: یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف انقلاب، دفاع مقدس، دفاع از حرم، دفاع از امنیت، دفاع از سلامت و خدمت و به‌ویژه هزار و ۵۰۰ شهید یگان‌های مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان را گرامی می‌داریم.

وی افزود: براساس ابلاغ فرمانده کل سپاه و گردش‌کار معاونت مهندسی کل سپاه مبنی بر اجرای یادواره شهدای مهندسی و تخریب در ۱۰ قرارگاه نیروی زمینی سپاه، فرمانده نیروی زمینی سپاه نیز دستور اجرای این یادواره‌ها را ابلاغ کرد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اولین یادواره در قرارگاه نجف و در استان‌های کرمانشاه، همدان و ایلام برگزار شد و این، دومین یادواره از ۱۰ یادواره‌ای است که قرار است اجلاسیه اصلی آن در سال ۱۴۰۶ در تهران برگزار شود.

وی با اشاره به فعالیت‌ها و خدمات رزمندگان تخریب و مهندسی رزمی در دوران ۸ سال دفاع مقدس، بیان کرد: در مجموعه قرارگاه ثامن‌الائمه(ع) نیروی زمینی سپاه، ضمن شناسایی هزار و ۵۰۰ شهید مهندسی و تخریب، در مدت ۲ ماه از خانواده‌های این عزیزان سرکشی کرده‌ایم.

سردار اشعری افزود: اطلاعات بسیار نفیسی از شهدای عزیز مهندسی رزمی و تخریب به دست آمده که نتیجه آن، چاپ ۲۳ کتاب از وضعیت تخریب و مهندسی رزمی سه استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی است. این کار ماندگار و فرهنگی که امروز شاهد آن هستید، محصول کار شبانه‌روزی و جهادی در مجموعه قرارگاه ثامن‌الائمه(ع) است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->