معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟ فیش حقوقی خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی بارگذاری می‌شود؟ کشف محموله قرص مخدر و سیگار قاچاق در کاشمر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) عمل لیزیک چشم، موجب بهبود و افزایش کیفیت دید در افراد می‌شود پلیس: بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه در اردیبهشت ۱۴۰۴ کشف شد انتقاد مدیرعامل تأمین اجتماعی از افزایش صوری دستمزد‌ها در دو سال آخر بیمه‌پردازی
سرخط خبرها

با آموزش سد حوادث شویم

  • کد خبر: ۳۳۸۲۸
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
با آموزش سد حوادث شویم
نتایج تحقیقات بعد از حوادث گواهی بر این ادعاست که درصد زیادی از آتش سوزی‌ها پیش بینی شدنی و قابل پیشگیری هستند، اما متأسفانه نداشتن دقت کافی و بعضا نبود آموزش صحیح می‌تواند به حوادث بسیار خطرناکی منجر شود.
دکتر محمدجواد حیدری/شهرآرانیوز- خانم‌های خانه همان طور که به امور خانه داری می‌پردازند باید حواسشان به رعایت نکات ایمنی در حین کار در منزل هم باشد. متأسفانه ماهیت حریق به گونه‌ای می‌باشد که ممکن است در هر لحظه، هر کجا و برای هر فردی رخ دهد و خسارات جانی و مالی را به همراه داشته باشد. نتایج تحقیقات بعد از حوادث گواهی بر این ادعاست که درصد زیادی از آتش سوزی‌ها پیش بینی شدنی و قابل پیشگیری هستند، اما متأسفانه نداشتن دقت کافی و بعضا نبود آموزش صحیح می‌تواند به حوادث بسیار خطرناکی منجر شود. در ادامه، توصیه‌های کارشناس این شماره را با هم می‌خوانیم.

پتوی اطفای حریق در منازل توانسته است جان بسیاری را نجات دهد. از پتوی اطفای حریق به تعداد مناسب و در محل مناسب در منازل استفاده کنید.

در نزدیکی اجاق گاز ترجیحا از مواد قابل اشتعال همچون پرده ها، تابلو و ... استفاده نشود.
اگر در مجاورت اجاق‌ها پنجره و پرده وجود دارد و ممکن است جریان باد به انتقال حرارت از اجاق به پرده منجر شود، با بستن پنجره و جمع کردن پرده این خطر را کنترل کنید.

آموزش اطفای حریق روغن داغ را حتما فرابگیرید. اطفای روغن مشتعل با آب خطرات جبران ناپذیری رقم زده است. بستن درب ماهیتابه مشتعل بهترین راه برای اطفای این نوع حریق است.
به نصب و راه اندازی سیستم‌های اعلام و اطفای حریق اقدام کنید.

وجود خاموش کننده دستی مناسب و استاندارد در محل سکونت الزامی است. کار کردن با آن را فرابگیرید و به کودکان و سالمندانی که در منزل سکونت دارند نیز بیاموزید. هم چنین، از سلامت خاموش کننده و شارژ مناسب آن مطمئن شوید.
به یاد داشته باشید هنگام آتش سوزی، گاز‌های سمی تولیدشده در پی حریق، از خود حریق و حرارت آن کشنده ترند. راه هـــای خــروج اضـطراری را به خاطر داشـته باشــید و مسـیر‌های خروج را همواره بـاز بگذارید. به عــلاوه، از قرار دادن وسـایل در راه‌های خـروج جـدا پرهیز کنید.

هنگام بروز حریق، اگر در لحظات اولیه موفق به اطفا نشدید، بهتر این است که سریعا محل را ترک، و به فضای آزاد فرار کنید.
شماره آتش نشانی (۱۲۵) و اورژانس (۱۱۵) را به کودکان و افراد منزل آموزش دهید و هنگام آتش سوزی، اگر نتوانستید خود را نجات دهید و در محلی به دام افتادید، همه شکاف‌ها و راه‌های ورود دود را با ملحفه، پتو و ... مسدود کنید (ترجیحا و اگر امکان داشت آن‌ها را خیس کنید).

اگر لباستان آتش گرفت، به هیچ وجه فرار نکنید و از دویدن بپرهیزید. کافی است روی زمین غلت بزنید. هم چنین اگر دودگرفتگی به وجود آمد، ترجیحا خود را در ارتفاع کم و در کف زمین مستقر کنید.
کودکان را در منزل تنها نگذارید، زیرا خطرات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.

معمولا درصد زیادی از آتش سوزی‌ها در پی بازی کودکان با کبریت و ... رخ می‌دهد؛ لذا همواره از کودکان مراقبت و این وسایل را از دسترس آن‌ها دور کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->