حکم قصاص مشروط برای زن معتاد شوهرکش صادر شد مرگ سالانه ۵۸ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا| مشهدی‌ها در سال ۳۳۵ روز هوای آلوده‌تر از استاندارد‌های جهانی را تنفس کردند سالانه دو میلیون چینی می‌توانند به ایران سفر کنند دستگیری خانم دکتر قلابی حین انجام لیپوساکشن در منزل بیمار! گازگرفتگی دانش‌آموزان در مدرسه‌ای در خیابان ابوطالب مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) از شیرموز تا قهوه بیرون بر، چطور هوشمندانه و سلامت محور انتخاب کنیم؟ | واقعیت تلخ نوشیدنی‌های شیرین سرقت مسلحانه خشن از کودکان با ساطور + ویدئو تولید ۶۸۱ هزار تن کنسانتره دامی در خراسان رضوی از ابتدای سال تاکنون (۱۸ آبان ۱۴۰۴) شوینده‌های خانگی چقدر می‌توانند خطرناک باشند؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در خراسان رضوی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) سد‌های کشور در بحران کم‌آبی | دو سوم ظرفیت مخازن خالی است دستگیری عامل آتش‌سوزی در تالاب بیشه‌دالان بروجرد استان لرستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) افزایش مراجعه دانش‌آموزان به پزشک با علائم کاهش شنوایی پیری زودرس مغز در کمین این افراد است گزارشی از پاسخ گویی ضعیف مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا | هک در چند دقیقه، پاسخ گویی در یک ساعت! به وقت تشنگی زمین مالیات اضافه کسرشده از بازنشستگان نفت برگردانده شد ۵ مکان دیدنی مشهد از چالیدره تا شاندیز گرانی، دلیل توزیع‌نشدن شیر مدارس بیمه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعتباری ندارد! + ویدئو سرقت پس از صرف شام | بیهوش کردن نگهبان برای دزدی موج تب برفکی در راه است | مانور تمام‌عیار زلزله در مشهد برگزار می‌شود + فیلم افزایش آگاهی، مؤثرتر از افزایش سکه در مهریه | میزگرد مهریه شهرآرانیوز با حضور جمعی از کارشناسان حقوقی برگزار شد کسری ۱۳ هزار معلم در خراسان رضوی رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی: تا ۱۰ روز آینده خبری از باران نیست | زمستان امیدوارکننده‌تر رعایت اصول خودمراقبتی، راهی مؤثر برای کاهش اثرات آلودگی هوا پیشگیری و مراقبت از زخم پای دیابتی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) | پایداری جوی تا پایان هفته در استان افزایش ۲۱ درصدی تخت‌های فعال بیمارستانی تأمین‌اجتماعی خراسان رضوی | عبور از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نسخه دارویی طی شش ماه
سرخط خبرها

با آموزش سد حوادث شویم

  • کد خبر: ۳۳۸۲۸
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
با آموزش سد حوادث شویم
نتایج تحقیقات بعد از حوادث گواهی بر این ادعاست که درصد زیادی از آتش سوزی‌ها پیش بینی شدنی و قابل پیشگیری هستند، اما متأسفانه نداشتن دقت کافی و بعضا نبود آموزش صحیح می‌تواند به حوادث بسیار خطرناکی منجر شود.
دکتر محمدجواد حیدری/شهرآرانیوز- خانم‌های خانه همان طور که به امور خانه داری می‌پردازند باید حواسشان به رعایت نکات ایمنی در حین کار در منزل هم باشد. متأسفانه ماهیت حریق به گونه‌ای می‌باشد که ممکن است در هر لحظه، هر کجا و برای هر فردی رخ دهد و خسارات جانی و مالی را به همراه داشته باشد. نتایج تحقیقات بعد از حوادث گواهی بر این ادعاست که درصد زیادی از آتش سوزی‌ها پیش بینی شدنی و قابل پیشگیری هستند، اما متأسفانه نداشتن دقت کافی و بعضا نبود آموزش صحیح می‌تواند به حوادث بسیار خطرناکی منجر شود. در ادامه، توصیه‌های کارشناس این شماره را با هم می‌خوانیم.

پتوی اطفای حریق در منازل توانسته است جان بسیاری را نجات دهد. از پتوی اطفای حریق به تعداد مناسب و در محل مناسب در منازل استفاده کنید.

در نزدیکی اجاق گاز ترجیحا از مواد قابل اشتعال همچون پرده ها، تابلو و ... استفاده نشود.
اگر در مجاورت اجاق‌ها پنجره و پرده وجود دارد و ممکن است جریان باد به انتقال حرارت از اجاق به پرده منجر شود، با بستن پنجره و جمع کردن پرده این خطر را کنترل کنید.

آموزش اطفای حریق روغن داغ را حتما فرابگیرید. اطفای روغن مشتعل با آب خطرات جبران ناپذیری رقم زده است. بستن درب ماهیتابه مشتعل بهترین راه برای اطفای این نوع حریق است.
به نصب و راه اندازی سیستم‌های اعلام و اطفای حریق اقدام کنید.

وجود خاموش کننده دستی مناسب و استاندارد در محل سکونت الزامی است. کار کردن با آن را فرابگیرید و به کودکان و سالمندانی که در منزل سکونت دارند نیز بیاموزید. هم چنین، از سلامت خاموش کننده و شارژ مناسب آن مطمئن شوید.
به یاد داشته باشید هنگام آتش سوزی، گاز‌های سمی تولیدشده در پی حریق، از خود حریق و حرارت آن کشنده ترند. راه هـــای خــروج اضـطراری را به خاطر داشـته باشــید و مسـیر‌های خروج را همواره بـاز بگذارید. به عــلاوه، از قرار دادن وسـایل در راه‌های خـروج جـدا پرهیز کنید.

هنگام بروز حریق، اگر در لحظات اولیه موفق به اطفا نشدید، بهتر این است که سریعا محل را ترک، و به فضای آزاد فرار کنید.
شماره آتش نشانی (۱۲۵) و اورژانس (۱۱۵) را به کودکان و افراد منزل آموزش دهید و هنگام آتش سوزی، اگر نتوانستید خود را نجات دهید و در محلی به دام افتادید، همه شکاف‌ها و راه‌های ورود دود را با ملحفه، پتو و ... مسدود کنید (ترجیحا و اگر امکان داشت آن‌ها را خیس کنید).

اگر لباستان آتش گرفت، به هیچ وجه فرار نکنید و از دویدن بپرهیزید. کافی است روی زمین غلت بزنید. هم چنین اگر دودگرفتگی به وجود آمد، ترجیحا خود را در ارتفاع کم و در کف زمین مستقر کنید.
کودکان را در منزل تنها نگذارید، زیرا خطرات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت.

معمولا درصد زیادی از آتش سوزی‌ها در پی بازی کودکان با کبریت و ... رخ می‌دهد؛ لذا همواره از کودکان مراقبت و این وسایل را از دسترس آن‌ها دور کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->