کرملین: دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نشده است رئیس ستاد نیرو‌های مسلح یمن به القسام پیام داد حماس جسد گولدن، افسر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد تکذیب اظهارات رسایی در مورد انتصاب مجدد یک دادستان دستگیر شده توضیح سازمان محیط زیست درباره هزینه سفر هیئت ایرانی به اجلاس کاپ ۳۰ برزیل گزارش سالانه ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و انگلیس تحویل مسکن به ۱۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی همه‌چیز درباره انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق + جزئیات رئیس قوه قضائیه: در برخی پرونده‌های امنیتی هم می‌توان از صلح و سازش بهره برد انتخابات پارلمانی عراق ۲۰۲۵ | آغاز رأی‌گیری ویژه با ۱.۳ میلیون رأی‌دهنده موشک مرگبار هسته ای آمریکا در یک پرواز مخفیانه مشاهده شد پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود نگاهی به ۵ انتخابات و پارلمان پساصدام به بهانه انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ عراق آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: بانک ملی محور توان اقتصادی کشور | تسهیل اعطای وام‌های قرض‌الحسنه برای اقشار کم برخوردار فرانسه هم از استقرار نیرو‌های آمریکایی در کارائیب انتقاد کرد ثابتی مدعی شد: سفر ۵۰ میلیاردی رئیس سازمان محیط زیست به برزیل گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با امیرخان متقی | تأکید بر حل‌وفصل اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از طریق گفت‌وگوهای دیپلماتیک ویدئو | بار کج تمدن غرب وزارت خارجه حکومت سرپرست افغانستان: عدم همکاری پاکستان مانع دستیابی توافق در استانبول شد نماینده مجلس: آب و برق و گاز گران شده است، اما کالابرگ اجرا نمی‌شود | زمزمه‌‎هایی از افزایش قیمت بنزین می‌شنویم تناقض در اظهارات طالبان و سازمان ملل درباره آخرین وضعیت مواد مخدر در افغانستان (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برنامه‌های هفته «هوافضای سپاه» اعلام شد استاندار خراسان رضوی: حتی یک تلفات در زمان بحران زیاد است | خشکسالی، ابرچالش امروز خراسان رضوی درخواست نماینده مجلس از وزارت بهداشت برای رسیدگی بیشتر به مسئله تأمین دارو در کشور جزئیات طرح جدید مجلس برای اصلاح قانون محکومیت‌های مهریه + فیلم رسایی: گرانی‌های پی‌درپی نتیجه یک طرح براندازانه نرم اقتصادی است تل‌آویو به واشنگتن و ارتش لبنان درباره بازگشت قدرت حزب‌الله هشدار داد
سرخط خبرها

نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۳۸۵۰۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم.

علی‌اصغر نخعی‌راد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: اتفاقی که افتاده، کار رژیم صهیونیستی نیست. برنامه ترامپ و کشور‌های غربی به اضافه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رهبری آمریکا بوده که آن را اجرا کردند.

وی افزود: آن‌ها در ابتدا با ایران مذاکرات را آغاز کردند و چون منطق ایران در مذاکره مورد پذیرش جامعه جهانی بود و نتوانستند نتیجه‌ای را که به زعم خود می‌خواهند از مذاکرات به دست آورند، این سناریو را اجرا کردند که رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند و جمعی از دانشمندان و فرماندهان و مردم ما را ترور کند و به ایران لطمه وارد کند تا به خواسته‌ای که در مذاکره داشتند و با منطق و استدلال ایران نتوانستند آن را به نتیجه برسانند، دست پیدا کنند.

نخعی‌راد خاطرنشان کرد: مردم ما باید با همان هوشیاری که از گذشته داشته و دارند و در بزنگاه‌ها بهترین تصمیمات را می‌گرفتند و از نظام و رهبری حمایت می‌کردند، باید پای کار باشند. باید منتظر اجرای دستورات فرمانده کل قوا باشیم تا دشمن سر جای خود بنشیند.

وی تأکید کرد: نباید به جنگ روانی که دشمن به راه انداخته توجه کنیم. دشمن تلاش کرده قدرت خود را زیاد و ما را ناتوان نشان دهد اما مردم نباید این موضوع را باور کنند. توان ما برای ضربه‌زدن به دشمن، بیش از توان اوست و اگر تاکنون نظام خویشتن‌داری کرده است، برای این بوده که جامعه جهانی و آزادگان جهان ببینند ایران حمله پیش‌دستانه نداشته و آمادگی دارد بدون بروز درگیری، کشور را اداره کند.

نخعی‌راد در ادامه گفت: در شرایط فعلی، بهترین کار این است که مردم صبر کنند و توجهی به شایعات نداشته باشند و همچون گذشته، پشتیبان نظام و رهبری باشند تا انتقام سختی بگیریم که دشمن و خطای محاسباتی او را نشان دهد و به او بفهماند که ما قدرت داریم و اگر تاکنون از این قدرت خود استفاده نکرده‌ایم، برای این بوده که مشکلات تشدید نشود.

وی افزود: در برابر کاری که دشمن انجام داده، با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع از خود داریم و قطعاً دشمن را سر جای خود می‌نشانیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم. امیدواریم با لطف خدا، درایت‌های رهبر انقلاب اسلامی و با نظر امام عصر (عج) به بهترین شکل از این جریان عبور کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->