توییت رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از پایان جلسه شورای امنیت واکنش عراقچی به اتهام‌زنی فرانسه علیه ایران: بازرسان آژانس در ایران حضور دارند سخنرانی عراقچی در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه: آمریکا به دیپلماسی خیانت اما اروپا آن را خاک کرد تعلیق همکاری با آژانس در صورت فعال سازی مکانیسم ماشه واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی ادعای آلمان درباره بازگشت تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران پزشکیان: بازرسان آژانس می‌توانند از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کنند مکانیسم ماشه فعال می‌شود | در نشست شورای امنیت درباره تمدید اسنپ‌بک چه گذشت؟ پزشکیان: کشورهای اسلامی برای مسلمانان امنیت و رفاه ایجاد کنند نتانیاهو با جولانی هم به توافق نرسید واکنش وزیر خارجه عراق به یاوه‌گویی نتانیاهو اعلام جزئیات برنامه دیدار‌های لاریجانی در سفر به بیروت حمایت پاکستان از صلح منطقه؛ قدردانی از ایران و دفاع از آزادی فلسطین هاشمی تاکید کرد: زیرساخت‌های پهن‌باند و پردازش کشور باید با اتکا به بخش خصوصی توسعه یابد هشدار سفیر ایران نسبت به اجرایی نشدن کامل پروژه «چهارراه صلح» پزشکیان با ولیعهد کویت دیدار و گفت‌و‌گو کرد گروسی: عدم بازرسی آژانس اتمی از اسرائیل، غیرمنصفانه است مادر اسیر اسرائیلی: نتانیاهو از ما سوءاستفاده می‌کند درخواست عراقچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد: مسئولانه عمل کنید و در کنار دیپلماسی، عدالت و حقوق بین‌الملل بایستید گروه دوستان منشور ملل متحد حمله آمریکا به تأسیسات‌ هسته‌ای ایران را محکوم کردند راهپیمایی جمعه‌های «خشم و نصر» در مشهد برگزار شد (۴ مهر ۱۴۰۴) واکنش کرملین به تهدید ناتو برای سرنگونی جنگنده‌های روسیه لاریجانی: اسنپ‌بک فعال شود، رابطه ما با آژانس تعلیق می‌شود لاریجانی فردا (۵ مهر ۱۴۰۴) به لبنان سفر می‌کند آیت الله علم الهدی: عقلانیت و بصیرت مردم ایران راز ماندگاری انقلاب است برگزارکنندگان مراسم سالگرد سیدحسن نصرالله در سواحل لبنان بازداشت می‌شوند اعلام جرم رژیم صهیونیستی علیه یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
سرخط خبرها

نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۳۸۵۰۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
نخعی راد: به پشتوانه مردم، از این شرایط عبور می‌کنیم
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم.

علی‌اصغر نخعی‌راد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: اتفاقی که افتاده، کار رژیم صهیونیستی نیست. برنامه ترامپ و کشور‌های غربی به اضافه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رهبری آمریکا بوده که آن را اجرا کردند.

وی افزود: آن‌ها در ابتدا با ایران مذاکرات را آغاز کردند و چون منطق ایران در مذاکره مورد پذیرش جامعه جهانی بود و نتوانستند نتیجه‌ای را که به زعم خود می‌خواهند از مذاکرات به دست آورند، این سناریو را اجرا کردند که رژیم صهیونیستی به ایران حمله کند و جمعی از دانشمندان و فرماندهان و مردم ما را ترور کند و به ایران لطمه وارد کند تا به خواسته‌ای که در مذاکره داشتند و با منطق و استدلال ایران نتوانستند آن را به نتیجه برسانند، دست پیدا کنند.

نخعی‌راد خاطرنشان کرد: مردم ما باید با همان هوشیاری که از گذشته داشته و دارند و در بزنگاه‌ها بهترین تصمیمات را می‌گرفتند و از نظام و رهبری حمایت می‌کردند، باید پای کار باشند. باید منتظر اجرای دستورات فرمانده کل قوا باشیم تا دشمن سر جای خود بنشیند.

وی تأکید کرد: نباید به جنگ روانی که دشمن به راه انداخته توجه کنیم. دشمن تلاش کرده قدرت خود را زیاد و ما را ناتوان نشان دهد اما مردم نباید این موضوع را باور کنند. توان ما برای ضربه‌زدن به دشمن، بیش از توان اوست و اگر تاکنون نظام خویشتن‌داری کرده است، برای این بوده که جامعه جهانی و آزادگان جهان ببینند ایران حمله پیش‌دستانه نداشته و آمادگی دارد بدون بروز درگیری، کشور را اداره کند.

نخعی‌راد در ادامه گفت: در شرایط فعلی، بهترین کار این است که مردم صبر کنند و توجهی به شایعات نداشته باشند و همچون گذشته، پشتیبان نظام و رهبری باشند تا انتقام سختی بگیریم که دشمن و خطای محاسباتی او را نشان دهد و به او بفهماند که ما قدرت داریم و اگر تاکنون از این قدرت خود استفاده نکرده‌ایم، برای این بوده که مشکلات تشدید نشود.

وی افزود: در برابر کاری که دشمن انجام داده، با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد، حق دفاع از خود داریم و قطعاً دشمن را سر جای خود می‌نشانیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همکاری و همدلی مردم، بهترین سرمایه‌ای است که در کشور داریم و به پشتوانه آن، می‌توانیم از این شرایط عبور کنیم. امیدواریم با لطف خدا، درایت‌های رهبر انقلاب اسلامی و با نظر امام عصر (عج) به بهترین شکل از این جریان عبور کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->