برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند
سرخط خبرها

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست

  • کد خبر: ۳۳۸۵۵۹
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پاسخ ایران به اسرائیل نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: پاسخ ایران اسلامی بعد از دستور رهبر معظم انقلاب نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست و تمام این ظرفیت برای دفاع از میهن اسلامی فعال است، هر لحظه اراده شود فارغ از اینکه چه کسی مدیریت می‌کند، این امکان وجود دارد که در بالاترین سطح پاسخ داده شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی ناصحی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، در خصوص پاسخ ایران به حمله اسرائیل اظهار کرد: خوی تجاوزگری اسرائیل در طول بیش از ۸۰ سال عمر منحوسش برای همه مردم دنیا روشن است و رژیم صهیونیستی با عملیاتی که روز گذشته انجام داد، نشان داد که تحلیل صحیحی از توان و قدرت نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی و پشتیبانی مردم ندارد.

وی افزود: تصور اسرائیل این بود که با ازبین‌بردن فرماندهان عزیز ایرانی، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌دفاع می‌تواند نظام جمهوری اسلامی را با چالش عمده‌ای مواجه کند، اما پاسخ ایران اسلامی بعد از دستور رهبر معظم انقلاب نشان داد که ساختار دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی به افراد وابسته نیست و تمام این ظرفیت برای دفاع از میهن اسلامی فعال است، هر لحظه اراده شود فارغ از اینکه چه کسی مدیریت می‌کند، این امکان وجود دارد که در بالاترین سطح پاسخ داده شود.

ناصحی بیان کرد: پشتیبانی آمریکا از طریق سامانه‌های دفاعی که در اختیار اسرائیل قرار داده و تجهیز اسرائیل به هواپیما‌های راهبردی اف-۳۵، این تحلیل غلط را برای اسرائیل ایجاد کرده بود که می‌تواند با استفاده از امکاناتی که متعلق به خودش نیست و همه را با کمک‌های آمریکا و کشور‌های غربی به دست آورده، امنیت خود را تأمین کند. هنوز بسیاری از سلاح‌های راهبردی جمهوری اسلامی به کار گرفته نشده، اما بسیاری از مراکز اصلی در شهر‌های بزرگ اسرائیل با تلاش دقیق و هنرمندانه نیرو‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، هدف قرار گرفته که نشان‌دهنده پیشرفت علمی و نظامی ایران است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: مردم عزیز ایران بعد از این اتفاقات، در میدان حاضر بوده، شادی می‌کنند و خوشحال هستند. باوجود اینکه اسرائیل روز گذشته ضربه بسیار دهشتناکی به جمهوری اسلامی زد، اما روحیه مردم، رهبر معظم انقلاب و نیرو‌های نظامی انقلاب نشان می‌دهد که ملت ایران آماده شهادت و جانفشانی در مسیر ارزش‌های انقلاب اسلامی است. امیدواریم که با پشتیبانی مردم، ضربات جبران‌ناپذیری را به اسرائیل بزنیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری روز گذشته فرمودند آن‌ها جنگ را شروع کردند، اما پایان جنگ را ما تعیین می‌کنیم؛ یعنی اینکه ایران در موقعیت آفندی بسیار ارزشمندی قرار گرفته و اوست که تعیین می‌کند میدان جنگ کجا و در چه سطحی باشد و چه زمانی به پایان برسد. تقاضای ملت شریف ایران از نظام مقدس جمهوری اسلامی این است که در بالاترین سطح پاسخ دهد و دشمن را از این اقدام وحشیانه خود پشیمان کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->