توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأکید تحلیلگر سیاسی عراقی بر لزوم حمایت از ایران

  • کد خبر: ۳۳۸۸۹۳
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
تأکید تحلیلگر سیاسی عراقی بر لزوم حمایت از ایران
یک تحلیل‌گر سیاسی عراقی گفت: نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی و دیگران، تهدیدی جدی برای امنیت ملی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس العرداوی، تحلیلگر سیاسی عراق، در گفت‌و‌گو با شبکه "العهد" با اشاره به تحولات اخیر منطقه، بر اهمیت حمایت همه‌جانبه از جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و گفت: نمی‌توان در ارائه حمایت لازم به جمهوری اسلامی کوتاهی کرد.

وی با بیان اینکه طبق توافقات استراتژیک با واشنگتن، باید از حریم هوایی عراق محافظت شود، افزود: نقض حریم هوایی عراق توسط رژیم صهیونیستی و دیگران، تهدیدی جدی برای امنیت ملی کشور است.

العرداوی با اشاره به تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، خواستار ارائه کمک‌های پزشکی و مادی به جمهوری اسلامی شد و تصریح کرد: اتخاذ تدابیر امنیتی توسط عراق برای حفظ امنیت و ثبات کشور بسیار ضروری است.

این تحلیلگر عراقی همچنین با بیان اینکه آمریکا به طور غیرمستقیم از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران حمایت می‌کند، اظهار کرد: اقدام متقابل مستقیم جمهوری اسلامی نشان‌دهنده قدرت ایران در منطقه است.

وی با اشاره به منافع گسترده آمریکا در منطقه، گفت: آمریکا می‌داند که منافعش در منطقه آن‌قدر بزرگ است که نتانیاهو نمی‌تواند او را به یک جنگ گسترده بکشاند.

العرداوی تأکید کرد: ایران تحت فشار و تهدید مذاکره نخواهد کرد و رژیم صهیونیستی باید به تجاوزات علیه جمهوری اسلامی پایان دهد.

وی همچنین هدف قرار دادن ساختمان‌ها و مناطق مسکونی در ایران را نشانه شکست رژیم صهیونیستی در ادامه حملات دانست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->