بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم غم‌بار‌ترین عکس از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی برای استقلالی‌ها مقصد‌های احتمالی گریلیش پس از ترک منچسترسیتی سرمربی خارجی، شاید وقتی دیگر | نگاه استقلالی‌ها به سمت جباری چرخید جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای

  • کد خبر: ۳۳۹۰۶۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای
دروازه بان آلمانی تیم فوتبال بارسلونا به پیشنهاد گالاتاسرای پاسخ منفی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مارک آندره تراشتگن که بیشتر بازی‌های فصل ۲۵-۲۰۲۴ را به دلیل پارگی رباط صلیبی از دست داد و تنها در چند بازی پایانی فصل توانست به مستطیل سبز بازگردد، آینده حرفه‌ای‌اش در بارسلونا در هاله‌ای از ابهام است. با قطعی شدن انتقال خوان گارسیا از اسپانیول به بارسلونا، مدیران باشگاه بارسا حالا حتی به فروش تراشتگن هم فکر می‌کنند. این دروازه بان آلمانی در سال‌های اخیر پیشنهاد‌هایی از بهترین باشگاه‌های جهان داشته، اما حالا گفته می‌شود تنها باشگاه‌های عربستانی و باشگاه گالاتاسرای به طور جدی به دنبال به خدمت گرفتن او هستند.

بر اساس گزارش نشریه «اسپوزت» چاپ کاتالونیا، تراشتگن به اولین پیشنهاد گالاتاسرای پاسخ منفی داده است. مدیران باشگاه بارسلونا بر این باور هستند که احتمال جدایی این دروازه بان آلمانی در این تابستان خیلی کم است. در سوی دیگر خبر می‌رسد که سازمان لالیگا به باشگاه اسپانیول اطلاع داده که میلغ فسخ قراراداد خوان گارسیا (۲۶.۳ میلیون یورو) وصول شده و او حالا مانعی برای پیوستن یه جمع کاتالان‌ها ندارد.

پیش از این «اسپورت» خبر داده بود؛ مدیران باشگاه بارسلونا پس از جراحی زانو و اُفت فرم تراشتگن، تردید‌هایی نسبت به او پیدا کرده‌اند.

این دروازه بان ۳۳ ساله که تا پایان ماه ژوئن ۲۰۲۸ با باشگاه بارسلونا قرارداد دارد، تاکنون ۱۷ قهرمانی با این تیم تجربه کرده، از جمله ۶ قهرمانی در لالیگا، ۶ قهرمانی در جام حذفی اسپانیا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->