پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید! «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن استعفا داد یک نماینده مجلس: اگر خانم صادق با هزینه شخصی به سفر رفته است چرا پول بازگردانده شده است؟ سفیر چین در تهران: پکن مخالف زورگویی و تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران است | ترجیح می‌دهیم اضافه کاری کنیم تا ایرانی‌ها در صف ویزا نمانند رئیس پلیس راهور فراجا: خطای صدور جرائم رانندگی نزدیک به صفر شده است | ارقام پلاک خودروها احتمالاً لاتین شود سید عمار حکیم در دیدار با صادق لاریجانی درباره همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه رایزنی کرد یادداشت عراقچی در گاردین: اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از نحوه واگذاری سهام فولاد مبارکه، سایپا و ایران‌خودرو
سرخط خبرها

شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود

  • کد خبر: ۳۳۹۱۲۴
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود
براساس اعلام شورای عالی امنیت ملی، هرگونه اقدام به نفع عملیات‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای عالی امنیت ملی روز دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد: با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات مجرمانه جاسوسان و مزدوران رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، هرگونه اقدام به نفع این رژیم مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ضمن تبریک پیروزی‌های نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور در تنبیه دشمن صهیونیست به اطلاع می‌رساند با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات جاسوسان و مزدوران جاسوسی هر گونه اقدام به نفع عملیات‌های جنایتکارانه این رژیم در چارچوب محور‌های زیر مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات می‌شود.

۱ - هر گونه همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی از جمله کسب و انتقال اطلاعات در مورد امکان نظامی، اطلاعاتی و حساس کشور از مصادیق بارز ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت ملی تلقی شده و مرتکبان در چارچوب محاربه و افساد فی الارض به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۲-­ اقدام به ساخت یا خرید و فروش یا حمل و نگهداری یا به کارگیری ریز پرنده­ها (حاوی مواد انفجاری باشند یا نباشند) در راستای تحقق عملیات­های خصمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی مصداق ماده ۵۰۸ قانون مجازات اسلامی بوده و مرتکبان در چارچوب محاربه به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۳-­ هرگونه اقدام به آتش­سوزی یا خرابکاری در اماکن و اموال و تأسیسات عمومی و خصوصی، موضوع مواد ۶۷۵ و ۶۸۷ قانون مجازات اسلامی در راستای اهداف خصمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی برای مقابله با نظام اسلامی تلقی شده و مرتکبان به عنوان محارب به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۴-­ هر گونه کمک و مساعدت به عوامل و جاسوسان رژیم صهیونیستی در قالب در اختیار قراردادن اماکن مسکونی یا تجاری به عنوان محل استقرار افراد یا تجهیزات دشمن یا در اختیار قرار دادن وسیله نقلیه، همچنین تأمین مالی، تجهیزاتی یا ارتباطاتی آنان در صورتی که مصداق ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت نباشد، مشمول اشد مجازات مقرر در ماده ۵۱۰ قانون مجازات اسلامی خواهد بود.

۵-­ هرگونه تلاش آگاهانه برای تأیید یا تطهیر چهره رژیم صهیونی خدشه به دفاع مشروع ج. ا. ایران، تحریک و تشویق افراد و گروه­ها به اقدام علیه امنیت ملی، اختلاف افکنی بین اقشار جامعه و اقوام و مذاهب کشور، افشاء و انتشار اسناد و دستورات محرمانه کشور، ایجاد ترس غیر واقعی در مردم با پخش شایعات و مطالب خلاف واقع به نفع رژیم متجاوز صهیونیستی در مطبوعات و فضای مجازی مصداق ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت تلقی گردیده و مرتکبان به اشد مجازات مقرر محکوم خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->