حل مشکل واریز حقوق مستمری بگیران و بازنشستگان (۳۰ خرداد ۱۴۰۴) اذعان رسانه‌های اسرائیلی به ناتوانی سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های ایران + فیلم دستگیری ۱۶ عامل نفوذی اسرائیل در لرستان نقش تسلیحات ساخت مشهد در پیروزی‌های ایرانِ دوره صفویه | فتح قندهار با توپ‌های ساخت «بالاخیابان» تاریخ بزرگ‌ترین مقاومت‌های مردمی در خراسان پس از اسلام | سرزمین سروهای ایستاده پیشرفت ۹۰ درصدی ایستگاه استقبال از زائر محور نیشابور قرعه‌کشی و واگذاری ۴۹ دستگاه تاکسی ون وانا در مشهد انجام شد | پیگیری برای تأمین ۸۱ دستگاه باقی‌مانده ادامه دارد فرماندار مشهد: ۷۰۰ هزار نفرشب اقامت و اسکان زائران در مشهد فراهم است | زائران برای تامین اسکان با تلفن ۳۷۰۴۵ تماس بگیرند آمادگی کامل شهرداری مشهد برای مواجهه با شرایط اضطراری ۳۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای خانه کشتی شهید بوکانی در مشهد پیشرفت ۹۶درصدی پارک چراغچی با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان در حاشیه شهر مشهد سرانه سبز مشهد با بهره‌برداری از ۲۲ هزار مترمربع فضای جدید در بوستان رستگارمقدم افزایش یافت آخرین وضعیت جاده‌های کشور (۲۹ خرداد ۱۴۰۴) | تردد روان در همه محور‌های شمالی گشایش تازه برای اجرای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای مشهد در راه است افزایش حدود ۱۰ تا ۱۵ درصدی ورود زائران به مشهدمقدس (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) | صف‌های بنزین در مشهد کاهش یافت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به زائران امام رضا (ع) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: حوزه ارزاق و آرد و نان در شهر متعادل است | مردم از خرید‌های هیجانی و مازاد بر مصرف خودداری کنند نیاز به اعتبار ۱۳ هزار میلیارد ریالی برای اجرای ایستگاه بسیج خط سه مترو مشهد آغازبه‌کار ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس برای تابستان ۱۴۰۴ | برخورد قاطع با احتکارکنندگان و گران‌فروشان سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغازبه‌کار ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس برای تابستان ۱۴۰۴ | برخورد قاطع با احتکارکنندگان و گران‌فروشان

  • کد خبر: ۳۳۹۴۳۷
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۵
  • ۱
آغازبه‌کار ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس برای تابستان ۱۴۰۴ | برخورد قاطع با احتکارکنندگان و گران‌فروشان
معاون استاندار و فرماندار مشهد مقدس از آغازبه‌کار ستاد خدمات سفر شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید‌حسن حسینی طی نشست ستاد خدمات سفر شهرستان که در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم شریف ایران اسلامی توسط رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: ستاد خدمات سفر شهرستان مشهد مقدس از امروز رسماً فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس با اشاره به اینکه در بخش حمل‌و‌نقل، باتوجه به اینکه گرایش سفر به مشهد بیشتر است قطعاً برای برگشت زائران باید آمادگی لازم را داشته باشیم، افزود: کمیته حمل‌و‌نقل بر اساس الزامات، تمهیدات لازم را در این خصوص خواهد اندیشید.

وی با بیان اینکه در بحث تامین ارزاق مشکل خاصی نداریم، عنوان کرد: بعضی خریدهای هیجانی در فروشگاه‌ها را شاهد بودیم که باید مدیریت شود. بایستی به سمت راهکاری اقناعی و ایجابی برویم که از خریدهای کاذب جلوگیری شود چون هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی نداریم. 

حسینی خبر داد: برنج هندی و ایرانی به وفور در بازار وجود دارد. خوشبختانه در خصوص تامین برنج پاکستانی هم اقدامات خوبی در حال انجام است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس با تاکید بر اینکه «اقامتگاه‌های غیرمجاز» بایستی تحت کنترل و پایش و اعمال قانون قرار گیرند، اعلام کرد: در این مکان‌های فاقد استاندارد‌های لازم اگر برای کسی اتفاقی رخ دهد، بهرحال مسئول هستیم، لذا ضرورت دارد شهرداری مشهد در مکان‌های غیر مجازی که پذیرش مسافر دارند، تذکرات لازم را بدهد.

وی با بیان اینکه در حوزه ایمنی و انتظامی مشهد مقدس از آمادگی بسیار خوب برخوردار هستیم، خاطرنشان کرد: شهروندان عزیز چنانچه هرگونه حرکت مشکوک را مشاهده کردند، با خطوط ۱۱۴ و ۱۱۳ تماس حاصل نمایند و موارد را اطلاع بدهند.

حسینی با تاکید بر اینکه نظارت بر بازار به شکل مستمر در حال انجام است، هشدار داد: در برخورد با هرگونه گران فروشی و احتکار، هیچگونه رأفت در کار نخواهد بود و رفتار با این افراد مانند زمان جنگ است.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: در بحث خدمات شهری، شهرداری تجربیات خوبی دارد و قطعا شاهد خدمات رسانی خوبی خواهیم بود. ضرورت دارد در این شرایط نسبت به پایش سطل‌های زباله و جوی‌ها  اهتمام بیشتری معمول گردد. بر این اساس؛ در خصوص اسکان هم امکان نزدیک هفتصد هزار نفر شب در مشهد طی سه سطح اسکان رسمی مانند هتل‌ها، مهمانپذیرها و.... اسکان موقت مانند زائرسراها، مدارس و..... و اسکان اضطراری مانند حسینیه‌ها، سالن‌های شهری و... آماده خدمت هستند که از طریق تلفن ۳۷۰۴۵ همه می‌توانند اطلاعات دقیق نحوه اسکان را بنا به تمایل دریافت نمایند. 

وی در پایان گفت: طبق روال معمول، بحث ارزیابی کارگروه‌ها در دستور کار واحد بازرسی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس خواهد بود.

گفتنی است؛ احمد شافعی معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار، سیدمرتضی حیدری معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در این جلسه حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
0
0
یک سر تو بازار بزنید بعد متوجه احتکار و گران فروشی میشید اکثر کاسبان ک مهاجر هستن دارن مواد غذایی رو ذخیره میکنن یا ک خیلی بالاتر از قیمت میفروشند یسر به بازار شلوغه گلشهر بزنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->