عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفیر ایران در فرانسه: در برابر تجاوز غیرقانونی مقاومت خواهیم کرد

  • کد خبر: ۳۳۹۵۶۳
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
سفیر ایران در فرانسه: در برابر تجاوز غیرقانونی مقاومت خواهیم کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاریس ضمن محکوم کردن حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان، تاکید کرد: راه مقاومت یگانه راه است و ما در برابر تجاوز غیرقانونی رژیم اسرائیل علیه تمام استاندارد‌های بین‌المللی مقاومت خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد امین‌نژاد در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه BFMTV فرانسه، گفت: این وظیفه جامعه بین‌المللی است که به اسرائیل بگوید تجاوزش را متوقف کند.

وی اضافه کرد: ما همیشه در حالت تدافعی باقی خواهیم ماند. ایران به اسرائیل حمله نکرد و این اسرائیل بود که برخلاف تمام قوانین بین‌المللی به ایران حمله کرد. ما با تمام وجود از خود دفاع خواهیم کرد.

لازم به یادآوری است که رئیس جمهوری فرانسه امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران از همتای آمریکایی خود خواست که دیپلماسی با ایران را از سر بگیرد. امانوئل مکرون به خبرنگاران گفت: من معتقدم که ما به آمریکا نیاز داریم تا همه را دور میز مذاکره گرد هم آورد.

در همین پیوند کاخ الیزه اعلام کرد که عصر امروز (چهارشنبه) دومین جلسه شورای دفاعی فرانسه به ریاست مکرون و با محوریت درگیری نظامی رژیم اسرائیل و ایران برگزار می‌شود.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->