پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

هشدار جدی رئیس اتحادیه طلا و جواهر: تبلیغات سهمیه طلا کلاهبرداری است

  • کد خبر: ۳۴۰۷۳۵
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
هشدار جدی رئیس اتحادیه طلا و جواهر: تبلیغات سهمیه طلا کلاهبرداری است
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن هشدار نسبت به انتشار پیام‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی درباره تخصیص سهمیه طلا به افراد بالای ۱۸ سال، از مردم خواست تنها از واحد‌های صنفی دارای مجوز رسمی برای معاملات طلا اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، نادر بذرافشان، نسبت به گسترش تبلیغات کذب در فضای مجازی درباره تخصیص سهمیه طلا به افراد بالای ۱۸ سال هشدار داده و تاکید کرد: این پیام‌ها کاملاً جعلی و فاقد اعتبار هستند و از شهروندان می‌خواهیم که فریب این وعده‌های بی‌اساس را نخورند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: اخیراً پیامی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که مدعی است افراد می‌توانند با ثبت‌نام در یک پلتفرم آنلاین خاص، سهمیه‌ای از طلا دریافت کنند. این پیام نه‌تنها از سوی اتحادیه یا هیچ نهاد رسمی دیگری تأیید نشده، بلکه کاملاً ساختگی است و هدف آن کلاهبرداری از شهروندان است.

وی افزود: خرید طلا از پلتفرم‌های آنلاین که فاقد ضمانت‌نامه معتبر و تاییدیه اتحادیه هستند، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. اینگونه پلتفرم‌ها اغلب با وعده‌های غیرواقعی، اعتماد مردم را جلب کرده و سرمایه آنها را به خطر می‌اندازند.

توصیه‌های اتحادیه برای خرید امن طلا

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در ادامه به شهروندان توصیه کرد: همانطور که بار‌ها تاکید کرده‌ایم، برای خرید طلا تنها به واحد‌های صنفی دارای مجوز رسمی مراجعه کنند؛ چراکه واحد‌های صنفی معتبر موظف به ارائه فاکتور رسمی با مهر و امضای واحد هستند که ضمانت کیفیت و اصالت کالا را تضمین می‌کند.

بذرافشان همچنین از مردم خواست تا در صورت مواجهه با تبلیغات مشکوک یا پیشنهاد‌های غیرمعمول، پیش از هرگونه اقدام با اتحادیه طلا و جواهر تهران یا اتاق اصناف تماس بگیرند تا از صحت ادعا‌ها اطمینان حاصل کنند. اتحادیه آماده پاسخگویی به سؤالات شهروندان و ارائه مشاوره در این زمینه است.

ضرورت برخورد با کلاهبرداران

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران خاطرنشان کرد: اتحادیه در حال پیگیری قانونی این موضوع از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا است. ما از نهاد‌های مسئول انتظار داریم با متخلفانی که با سوءاستفاده از اعتماد مردم اقدام به کلاهبرداری می‌کنند، برخورد قاطع کنند.

وی همچنین از رسانه‌ها خواست با اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، نقش خود را در آگاه‌سازی عمومی ایفا کنند تا از تکرار چنین مواردی جلوگیری شود. همچنین از مردم می‌خواهیم که هوشیاری خود را در برابر تبلیغات فریبنده حفظ کنند و پیش از انجام هرگونه معامله در فضای مجازی، از اعتبار پلتفرم یا فروشنده اطمینان حاصل کنند.

گفتنی است این اولین بار نیست که اتحادیه طلا و جواهر تهران نسبت به فعالیت‌های غیرقانونی در بازار طلا هشدار می‌دهد. پیش‌تر نیز در سال ۱۴۰۳، این اتحادیه در اطلاعیه‌ای که توسط این خبرگزاری منتشر شد، از مردم خواست از خرید طلا از طریق سایت‌ها و صفحات مجازی غیرمجاز خودداری کنند. در آن اطلاعیه آمده بود که برخی افراد سودجو با جعل هویت واحد‌های صنفی معتبر، اقدام به فروش طلای تقلبی یا دریافت وجه بدون تحویل کالا می‌کنند.

بر اساس گزارش‌ها، در سال گذشته چندین مورد کلاهبرداری اینترنتی در حوزه طلا و جواهر گزارش شده که منجر به ضرر‌های مالی قابل‌توجه برای برخی شهروندان شده است. این موضوع نشان‌دهنده ضرورت افزایش آگاهی عمومی درباره نحوه خرید امن طلا است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->