آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است توقیف محموله ۴۰ تنی گوشت تنظیم‌بازاری در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) گام تازه مدیریت آرامستان‌های مشهد برای ارتقای خدمات تشریفات با همکاری بخش خصوصی کاشت بیش از ۲ میلیون بوته گل و گیاه پاییزی | پاییزِ بهاری مشهد برگزاری ۶۹۰ جلسه شورای اجتماعی محلات مشهد در نیمه نخست سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: تا پایان امسال، ۴ بوستان شهربانوی دیگر در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد

  • کد خبر: ۳۴۰۷۴۳
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۷
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: تا پایان امسال، ۴ بوستان شهربانوی دیگر در مشهد به بهره‌برداری می‌رسد
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بهره‌برداری از بوستان‌های شهربانوی «طرق»، «آفتاب»، «کرامت» و «بسیج» تا پایان امسال را در دستور کار داریم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی امروز، ۲ تیر ۱۴۰۴، در آیین بهره‌برداری از بوستان بانوان شهربانوی نصرت اظهار کرد: مسائل بانوان فقط مختص بانوان نیست؛ مسائل حوزه بانوان باید دغدغه مدیران نیز قرار گیرد.

وی بیان کرد: ۵۰ درصد جامعه، بانوان هستند که امروز در این شرایط حساس کنار خانواده قرار دارند؛ بنابراین ما باید در مدیریت شهری تلاش کنیم فضای خوبی را برای خانواده‌های مشهدی فراهم کنیم. زنان ایرانی قهرمان‌پرور هستند، ایستادگی می‌کنند و مقاوم هستند و در هر جریانی قرار گرفتند، موفق بودند.

سلیمی عنوان کرد: ابتدای حضورم در شورا، کمیسیون بانوان با رأی ۱۵ عضو ایجاد شد و اقدامات را در سه مسیر سخت‌افزار، نرم‌افزار و برنامه‌ریزی شروع کردیم. در حوزه سخت‌افزار، توسعه بوستان‌های بانوان را به نام مبارک «شهربانو» شروع کردیم. در سالن‌های ورزشی نیز به همین صورت بود. در مشهد، در حوزه بانوان و خانواده، کار جهادی صورت گرفته، اما هنوز راه هستیم.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه نگاه ما به مشهد محلی و شهری نیست، بلکه ملی و بین‌المللی است، تصریح کرد: مشهد می‌تواند الگوسازی در سطح بین‌المللی داشته باشد. باید نیاز‌های بانوان را ببینیم و متناسب با آن‌ها در مدیریت شهری برنامه‌ریزی کنیم. توسعه خانواده‌محور هم برای ما مهم است.

وی افزود: الان گام‌های اولیه ما است، هنوز خیلی کار و برنامه داریم. در برنامه‌های فرهنگی و ساختار‌ها نیز اقدامات را شروع کردیم، اما هنوز کار بسیاری پیش رو داریم. هرچه در شهر، شرایط بهتری برای مادر خانواده فراهم شود، حس خوب بیشتری ایجاد شده که به پدر و دیگر اعضای خانواده نیز منتقل می‌شود. ما گفتمان تعالی زیست‌پذیری شهری در حوزه زن و خانواده را نیز فراهم کردیم. باید به موضوعات خانواده‌محور و متناسب با نیاز بانوان بیشتر پرداخته شود.

سلیمی گفت: بهره‌برداری از بوستان‌های شهربانوی «طرق» در شهرک طرق، «آفتاب» در قاسم‌آباد، «کرامت» در شهرک شهید رجایی و «بسیج» در منطقه چهار تا پایان امسال را در دستور کار داریم. در بوستان «نصرت» بیش از ۳۰ میلیارد تومان و در سه بوستان، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

ایجاد بوستان‌های بانوان موجب افزایش سلامت زنان می‌شود

در ادامه این مراسم، فاطمه حامد، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی نیز اظهار کرد: بانوانی که از اقصا نقاط کشور برای زیارت بارگاه منور رضوی به مشهد می‌آیند هم از خدمات بوستان‌های بانوان استفاده می‌کنند. زمانی می‌توانیم جامعه سالم و سرحال داشته باشیم که بانوان این سرزمین از نظر روحی و جسمی در سلامت کامل باشند.

وی افزود: وجود فضا‌هایی که بانوان بتوانند با خیال آسوده در آن‌ها به ورزش و تفریح بپردازند، می‌تواند در سلامت این قشر بسیار مؤثر باشد. ایجاد فضا‌های ورزشی و تفریحی برای بانوان در مشهد علاوه بر افزایش شور و نشاط بانوان مشهدی، در حوزه گردشگری نیز اثرگذار است و زمان ماندگاری زائران در این شهر را افزایش می‌دهد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی در پایان، از اقدامات شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد در ایجاد بوستان‌های ویژه بانوان قدردانی کرد.

گفتنی است بوستان بانوان شهربانوی «نصرت» در شهرک شهید رجایی مشهد، امروز با حضور مدیران شهری به بهره‌برداری رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->