بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول شماره تماس برای خسارات واحد‌های مسکونی ناشی از جنگ اعلام شد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ فردا (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت قیمت گوشت گوسفندی و ران مرغ در مشهد وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: خودکفایی در تولید گوشت قرمز تا ۳ سال آینده فروش بلیت هواپیما تا اطلاع ثانوی انجام نمی‌شود افزایش صادرات نفت ایران | ۱۲۰ میلیون بشکه نفت ایران دو هفته دیگر روانه بازار می‌شود وضعیت مطلوب کالا‌های اساسی در چند روز اخیر (۴ تیر ۱۴۰۴) نرخ طلا در مشهد اعلام شد (۴ تیر ۱۴۰۴) | افت سکه به کانال ۷۴ میلیون تومان آخرین وضعیت ارز دیجیتال در بازار امروز (۴ تیرماه ۱۴۰۴) | تتر رکورد جدیدی ثبت کرد نااطمینانی و ناپایداری شغلی، از مهم‌ترین خطرات قرارداد‌های موقت در مشاغل دائم قیمت نفت رشد کرد (۴ تیر ۱۴۰۴) قفسه‌های پر مغازه، خشاب پر سرباز  و زندگی ادامه دارد! طلا و دلار در مسیر نزولی | واکنش بازار‌های مختلف به انتشار خبر آتش‌بس آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر ۱۴۰۴ کاهش قیمت دلار در ایران به دنبال آتش بس (۴ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ اماواگر‌های بازگشایی بورس
سرخط خبرها

ارزش دلار در جهان پس از آتش‌بس ریزش کرد (۳ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۰۹۱۸
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
ارزش دلار در جهان پس از آتش‌بس ریزش کرد (۳ تیر ۱۴۰۴)
دلار در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی، پس از اعلام آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و ایران توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که ریسک پذیری سرمایه‌گذاران را تقویت کرد، کاهش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از چند دور پاسخ موشکی ایران، رسانه‌های منطقه‌ای، صبح سه‌شنبه، خبر دادند که آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی وارد فاز اجرایی شده است.

ایران در پاسخ به تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی، در چند دور، چندین موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد. سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بامداد سه‌شنبه، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که «عملیات نظامی نیرو‌های مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه ادامه یافت».

همچنین، در میانه ادعای ترامپ مبنی بر اینکه تا ساعاتی دیگر میان رژیم صهیونیستی و ایران آتش‌بس برقرار می‌شود، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، از وزرای کابینه خواست از اظهارنظر خودداری کنند.

دلار استرالیا که حساس به ریسک است، افزایش یافت و آخرین بار با ۰.۳ درصد افزایش، ۰.۶۴۸۰ دلار معامله شد و دلار نیوزیلند هم با ۰.۳ درصد افزایش، به ۰.۵۹۹۴ دلار رسید.

ارز رژیم صهیونیستی شِکِل هم یک درصد در برابر دلار آمریکا افزایش یافت.

دلار آمریکا که هفته گذشته از تقاضای امن حمایت شد، در پی انتشار این اخبار به طور کلی کاهش یافت. ارز آمریکا در برابر ین ژاپن، ۰.۳۷ درصد کاهش یافت و به ۱۴۵.۶۰ ین رسید. یورو با ۰.۱۲ درصد افزایش به ۱.۱۵۹۲ دلار رسید و استرلینگ با ۰.۱۱ درصد افزایش، در ۱.۳۵۴۱ دلار ایستاد.

ین و یورو از کاهش قیمت نفت سود بردند، زیرا اتحادیه اروپا و ژاپن به شدت به واردات نفت و گاز طبیعی مایع متکی هستند، در حالی که آمریکا، صادرکننده بزرگ نفت است.

اظهارات میشل بومن، سیاستگذار فدرال رزرو که گفت بانک مرکزی آمریکا باید به زودی کاهش نرخ بهره را در نظر بگیرد، به موانع صعود دلار افزود. تمایل بومن برای کاهش نرخ بهره، توسط کریستوفر والر، یک مقام دیگر فدرال رزرو، که هفته گذشته در یک مصاحبه تلویزیونی گفت در نشست ماه آینده نیز کاهش نرخ بهره را در نظر خواهد گرفت، حمایت شد.

شاخص دلار آمریکا که روز گذشته بیش از ۰.۵ درصد کاهش یافته بود، در برابر سبدی از ارزها، دلار تغییر چندانی نداشت و در ۹۸.۲۳ واحد ایستاد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازار در شرکت «آی جی» اظهار کرد: به نظر می‌رسد که پیش از اظهارات پاول، رئیس فدرال رزرو، شکاف فزاینده‌ای در میان مقامات هیئت مدیره فدرال رزرو وجود دارد.

طبق اطلاعات ابزار دیده بان فدرال CME، اکنون بازار‌ها بیش از ۲۰ درصد احتمال می‌دهند که فدرال رزرو ممکن است نرخ بهره را در ژوئیه کاهش دهد که بالاتر از ۱۴.۵ درصد در روز گذشته است.

بر اساس گزارش رویترز، قرار است جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه، در مقابل کنگره آمریکا شهادت دهد و تمرکز بر چشم‌انداز نرخ‌های بهره آمریکا خواهد بود.

در بازار رمزارزها، بیت کوین بیش از یک درصد افزایش یافت و به ۱۰۴ هزار و ۹۳۹ دلار رسید، در حالی که اتر با جهش ۲.۱ درصدی، به ۲ هزار و ۳۹۷ دلار و ۶۵ سنت رسید که بازتابی از ریسک مثبت بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->